Jump to content

Moto Zajednica

SV 650 N,S?

Recommended Posts

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Baš je lep što je crn! U stvari mi se stari model sviđa samo u toj boji. A i to crno vizirče mu daje neki retro šmek. Uživaj u njemu!

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 111 postova
  • Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:)

E mnogo je dobar! Bas sam hteo da ti kazem da stavis jos koju sliku, sto si i uradio:)

Bas me zanima koliko je izasao na kraju ako nije tajna i koje je bese godiste?

Planiram ga na prolece

P.S.crni je uvek najlepsi, ali dobar je i taj bordo pored hehe. Mogao si neku sliku zajedno:)

Pozz

• Drug član, 1604 postova
  • Motocikl: SUZUKATI SV650N

pa nije tajna, motor +stender(zadnji) +1/2 rezervoara benzina = 2,5keur. + administrativni troskovi, porez na promet, odjava i vracanje tablica, nove tablice i saobracajna, jos oko 14kdin.~,= :moto3:

malo sam istrazivo danas, jeste 2002.ma kupilo me je to sto znam da skoro necu imati sredstava ni za nesto manje. nadam se da ne smaram sa fotosima. :zdravo:

post-13916-005465600 1292083415_thumb.jpg

post-13916-007692000 1292083453_thumb.jpg

post-13916-075362700 1292083477_thumb.jpg

post-13916-094907100 1292083501_thumb.jpg

Sta mu uradi :)

E moram par pitanja, pošto je ovo najverovatnije moj sledeći motor, a odgovara mi i finansijski, vizuelno, težinski(da nije mnogo težak, imam 76kg) i koliko čitam lagano je održavanje.

Inače jel istina da troši 4l do 100km/h?

Jel ubija vetar mnogo?

I jel ima dovoljno mesta i snage za suvozačicu:)

Hvala

druze moj Boki, ja ti bas nisam kompetentan za sve te odgovore u vezi ovog (ali i drugih) konjica.ima ovde kolega koji poznaju ovakav motor i sto je najbitnije, voze ga malo duze. ja sam ga samo dovezo iz Panceva i po neki krug oko zgrade :(, zima bre!

ali iz ovo malo druzenja, radja se bas prava ljubav! zena ce da me ubije! aj` da ti odgovorim bar nesto; uopste nije tezak, 165kg, valjda.izuzetno upravljiv, sta znam ja sam 174cm i oko 90kg, nisam debo, i cini mi se da kao da je pravljen za moju visinu. sediste, vozacevo, je dovoljno siroko i dugacko, cak i za vece gabarite dupeta. e sad ono sto ti pitas za suvozacicu, negde, na ovom forumu, sam procitao da se suvozacice zale na poloaj sedenja, da im je nekako lepse na nekom R-u. suvozac nekako kanda klizi ka vozacu pa valjda to smeta. za te pare svasta moz` da uzmes al` ja navijam bas za SV-a! :cirka2:

• bez čvaraka, 1212 postova
  • Motocikl: Naked u najavi

Položaj suvozačice(suvozača) je vrlo bitan, odnosno kako i gde se drži. Iako smatram da se to zna, evo, nije mi teško da ponovim gradivo: Jedna ruka je na zadnjem rukohvatu, a druga se oslanja na rezervoar i mirna Bačka!

• Drug član, 2470 postova
  • Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06

Lug taj zlatni guvernal sto imas ama bas zlata vredi. Ja sam taj isti stavio na Fazera koji inace ima slican ali uzi i uvijen ka unazad i polozaj je x puta bolji, a mogu tek zamisliti na SV-u gde guvernal poviseno-sportski. :takoje:

e bre Gile, a ja bas imo primedbu sto guvernal nije orginal. nekako mi je izgledalo ko da je za neko kros vozilo. medjutim sam uvideo da je mnogo dodra stvar sto je malo, moje misljeje ne znam kakav je orgiginal,siri od originala. cini miske da bi neki uzi onako estetski lepse lego, sta znam, izgleda da je motor pre mene bio u domacinskim rukama.necu nista da menjam, sve je po meri za sad. e da, trebace mi nosac kofera pa to sad trazim, imam neki osecaj da mi fale neki prikljuci za srafove,oko repa, samo ne znam tacno  koji, malo cu da prostudiram pa cu da zakukam ovde na forumu.

ajd u zdravlje, uuu sto je bilo vino   :cirka2:  :Bokilic:  :)  -_-  

Nek bude i kod tebe u domaćinskim rukama, pa da ode jednog dana kod nekog sa foruma (čitaj; mene)

Nek kupuje mi se takav bajk od nekog ložača , vidi se da ćeš da ga čuvaš kako treba:)

pozz

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja