Lug 1378 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jos dve, bas sam zadovoljan motorom, srecu pojacavam pivom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
easy naked 1099 Napisano Decembar 10, 2010 Drug član, 2599 postova Lokacija: Zemun Prijavi odgovor kao problematičan bravo crni je uvek brzi a nejked uvek lepsi nek je sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 10, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Baš je lep što je crn! U stvari mi se stari model sviđa samo u toj boji. A i to crno vizirče mu daje neki retro šmek. Uživaj u njemu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Decembar 10, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan E mnogo je dobar! Bas sam hteo da ti kazem da stavis jos koju sliku, sto si i uradio:) Bas me zanima koliko je izasao na kraju ako nije tajna i koje je bese godiste? Planiram ga na prolece P.S.crni je uvek najlepsi, ali dobar je i taj bordo pored hehe. Mogao si neku sliku zajedno:) Pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan pa nije tajna, motor +stender(zadnji) +1/2 rezervoara benzina = 2,5keur. + administrativni troskovi, porez na promet, odjava i vracanje tablica, nove tablice i saobracajna, jos oko 14kdin.~,= Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo 2002? Ali pola rezervoara lol! To te je kupilo, hehe(10jura,malo li je) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan malo sam istrazivo danas, jeste 2002.ma kupilo me je to sto znam da skoro necu imati sredstava ni za nesto manje. nadam se da ne smaram sa fotosima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Sta mu uradi E moram par pitanja, pošto je ovo najverovatnije moj sledeći motor, a odgovara mi i finansijski, vizuelno, težinski(da nije mnogo težak, imam 76kg) i koliko čitam lagano je održavanje. Inače jel istina da troši 4l do 100km/h? Jel ubija vetar mnogo? I jel ima dovoljno mesta i snage za suvozačicu:) Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan druze moj Boki, ja ti bas nisam kompetentan za sve te odgovore u vezi ovog (ali i drugih) konjica.ima ovde kolega koji poznaju ovakav motor i sto je najbitnije, voze ga malo duze. ja sam ga samo dovezo iz Panceva i po neki krug oko zgrade , zima bre! ali iz ovo malo druzenja, radja se bas prava ljubav! zena ce da me ubije! aj` da ti odgovorim bar nesto; uopste nije tezak, 165kg, valjda.izuzetno upravljiv, sta znam ja sam 174cm i oko 90kg, nisam debo, i cini mi se da kao da je pravljen za moju visinu. sediste, vozacevo, je dovoljno siroko i dugacko, cak i za vece gabarite dupeta. e sad ono sto ti pitas za suvozacicu, negde, na ovom forumu, sam procitao da se suvozacice zale na poloaj sedenja, da im je nekako lepse na nekom R-u. suvozac nekako kanda klizi ka vozacu pa valjda to smeta. za te pare svasta moz` da uzmes al` ja navijam bas za SV-a! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAmireZ 1240 Napisano Decembar 11, 2010 bez čvaraka, 1212 postova Lokacija: na severu Motocikl: Naked u najavi Prijavi odgovor kao problematičan Položaj suvozačice(suvozača) je vrlo bitan, odnosno kako i gde se drži. Iako smatram da se to zna, evo, nije mi teško da ponovim gradivo: Jedna ruka je na zadnjem rukohvatu, a druga se oslanja na rezervoar i mirna Bačka! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Decembar 11, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Ramirez i Lug:) I meni se rodila ljubav ka SV-u odavno:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tuono 36 Napisano Decembar 11, 2010 ============, 132 postova Lokacija: Trebinje Hercegovina Motocikl: suzuki DL 650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Sretna kupovina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
M a R k o 393 Napisano Decembar 11, 2010 Drug član, 1460 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: k25 Prijavi odgovor kao problematičan Pa ovo je kao novo,super izgleda. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile_Extremeboy 7924 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 2470 postova Lokacija: Braunau am Inn (Austrija) - Svilajnac Bobovo Motocikl: CBF1000 SC58 '07, SV650N '06 Prijavi odgovor kao problematičan Lug taj zlatni guvernal sto imas ama bas zlata vredi. Ja sam taj isti stavio na Fazera koji inace ima slican ali uzi i uvijen ka unazad i polozaj je x puta bolji, a mogu tek zamisliti na SV-u gde guvernal poviseno-sportski. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Decembar 12, 2010 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan e bre Gile, a ja bas imo primedbu sto guvernal nije orginal. nekako mi je izgledalo ko da je za neko kros vozilo. medjutim sam uvideo da je mnogo dodra stvar sto je malo, moje misljeje ne znam kakav je orgiginal,siri od originala. cini miske da bi neki uzi onako estetski lepse lego, sta znam, izgleda da je motor pre mene bio u domacinskim rukama.necu nista da menjam, sve je po meri za sad. e da, trebace mi nosac kofera pa to sad trazim, imam neki osecaj da mi fale neki prikljuci za srafove,oko repa, samo ne znam tacno koji, malo cu da prostudiram pa cu da zakukam ovde na forumu. ajd u zdravlje, uuu sto je bilo vino Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boki P 48 Napisano Decembar 13, 2010 Svrati ponekad, 111 postova Lokacija: BG - Konjarnik Motocikl: yamaha xt125x na prodaju:) Prijavi odgovor kao problematičan Nek bude i kod tebe u domaćinskim rukama, pa da ode jednog dana kod nekog sa foruma (čitaj; mene) Nek kupuje mi se takav bajk od nekog ložača , vidi se da ćeš da ga čuvaš kako treba:) pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...