djura 28 Napisano Februar 14, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Uh taman da isceram makine Obe odjednom?? Vezbalo se' date=' a? [img']http://cdn.bjbikers.com/images/imported/Cb/fBkyb_dukeshorses2470x3525jk.jpg[/img] Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 14, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Uh taman da isceram makine Obe odjednom?? Vezbalo se' date=' a? [/quote'] :mrgreen: :mrgreen: E ovo mi je ulepsalo dan =D> Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1945 Napisano Februar 14, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bih i mogao, da nije tolika razlika u visini izmedju vtr-a i gs-a Jedva cekam da grmim po bloku Djuro, Andrej, Smajser i ostali, svratite do mene preko vikenda... Taman najavljuju toplo vreme. Trebalo bi da i Never doveze bajk do tada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 958 Napisano Februar 14, 2006 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Jel vas babe gadjaju saksijama i lavorima vode hahaha:) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 14, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Jel vas babe gadjaju saksijama i lavorima vode hahaha:) Do sad nisu al ce sigurno kad cuju VTR-a u punoj 4mi, npr oko 7000rpm :twisted: A sto se vremena tice uvek sam bio i ostao ptica zloslutnica, pa i ovaj put!!!!! Nista od kontinuirane voznje dok babaMarta ne zapeva, sorry :cry: Gledate li vi kroz prozor uopste ??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1945 Napisano Februar 16, 2006 Vlasnik sajta, 5373 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan A sto se vremena tice uvek sam bio i ostao ptica zloslutnica' date=' pa i ovaj put!!!!! Nista od kontinuirane voznje dok babaMarta ne zapeva, sorry :cry: Gledate li vi kroz prozor uopste ???[/quote'] Ptico zloslutnico, ko se bre vozio juce do Panceva Pogledajte kakva je prognoza za sledecih par dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Februar 16, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Kakvih par dana, gledaj prognozu za narednih nedelju dana Taman na vreme :skuter: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Februar 16, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan fenomenalno!!! Jedva cekam da subota dodje. A onda - :biker: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 16, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan MOzda i bude neka voznjica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MOzda i bude neka voznjica Stvarno bi mogao da predjes vise onaj most! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Februar 16, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan MOzda i bude neka voznjica Stvarno bi mogao da predjes vise onaj most! Jebiga znas da je malerican na pocetku sezone :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan MOzda i bude neka voznjica Stvarno bi mogao da predjes vise onaj most! Jebiga znas da je malerican na pocetku sezone :cry: Pa da zovem ja Kobre da ti naprave eskort dok ga ne predjes? Svaki audi ce smesta biti eliminisan! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Djura Mraèni !!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zverka 4 Napisano Februar 17, 2006 Svrati ponekad, 139 postova Lokacija: bg :) Prijavi odgovor kao problematičan aj pa se zajebite pa svrnite na pivce taman da se malko zeeezamo ... i da ja napokon dobijem tu cokoladu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cale 9 Napisano Februar 17, 2006 In memoriam, 783 postova Lokacija: Ottawa, Canada Prijavi odgovor kao problematičan Bogami danas -14, s faktorom vetra (54km/h) -28. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RSVMillenian 228 Napisano Februar 18, 2006 Drug član, 1140 postova Lokacija: Chicago, IL USA Motocikl: 2007 Triumph Daytona 675 Prijavi odgovor kao problematičan Sutra 18-tog najavljuju od -3 do -21 ovde kod mene, ladno u pi..u materinu. To je bez faktora vetra. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mitri 1847 Napisano Februar 18, 2006 Rashodovani bajker, 1731 postova Lokacija: KŠ Motocikl: SunRa Shino Prijavi odgovor kao problematičan Easy' date=' ako je to tacno, imas pice od mene svaki put kad se sretnemo![/quote'] \:D/ piiivoooo!!!!! :pivo: :jos_piva: :pivo: :jos_piva: :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Februar 19, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Easy' date=' ako je to tacno, imas pice od mene svaki put kad se sretnemo![/quote'] \:D/ piiivoooo!!!!! :pivo: :jos_piva: :pivo: :jos_piva: :wink: Sto jes' - jes'. Moze i dva!! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jaka 50 Napisano Februar 26, 2006 U prolazu, 55 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan E sad se i ja pitam,kad èe kraj zime.Dosta mi je kopanja po snijegu ! http://www2.shrani.si/pics/25qda29.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Februar 27, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Taman smo se malo opustili i cekamo lepse vreme, a ono ponovo najavljuju malo zahladjenje... Za vikend ponovo toplije a posle 8.marta prolece (koliko im se moze verovati)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 27, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo u subotu da bude toplo, da idemo u Sombor motorima.Mada ja se vozim i po ovom vremenu , nije meni dobro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Februar 27, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Mada ja se vozim i po ovom vremenu ' date=' nije meni dobro [/quote'] Ma jok!!! Tebi je BAŠ DOBRO i tako treba da ostane... :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mina 545 Napisano Februar 27, 2006 ♥Amor Vincit Omnia♥, 1524 postova Lokacija: Beograd/Kina Motocikl: Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan Mada ja se vozim i po ovom vremenu ' date=' nije meni dobro [/quote'] Ma jok!!! Tebi je BAŠ DOBRO i tako treba da ostane... :wink: Ma ja se ne bunim...Ali ljudi me malo chudno gledaju...Ja vozim a ili pada kisha ili sneg...ili je opalio minus :? Eh shta ti je ljubav prema motorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Suki 3 Napisano Februar 27, 2006 U prolazu, 47 postova Lokacija: Beograd - Banovo Brdo Motocikl: Yamaha TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Neka se ispada do cetvrtka pa da lagano krenemo u subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Februar 27, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan Videces ti uskoro sta znavi ljubav prema svojim kostima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...