woolfika 2 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan kao sto znate u pitanjiu je yamaha r6. Jutros zaverglam da upali i pukne nesto iz auspuha, alanser je zavrteo jednom. Probam ponovo, akumulator kao da je prazan. Drugar da me gurne ( znam da ne sme ) ja ubacim u cetvrtu, p[ustim kvacilo i blokira tocak, kao da je komresija nenormalno velika. Stavimo na kablove i on zavergla jednom, opet pukne malo, drugi put i upali normalno. Odmah ga ugasim i zaverglam bez kablova on upali normalno. NIje problem u akumulatoru. Proveravao sam pritisak pumpe za benzin. Ona izbacuje 0,7 do 0,8 bara. Kazu da je to normalno. Sta to moze biti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drag 6 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 446 postova Lokacija: ADA Prijavi odgovor kao problematičan Sta to moze biti? Akumlator :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Sta to moze biti? Akumlator :!: nije akumulator, proverio sam napon kad se to desi. Elem, jutros mi se opet desilo. Ubacio sam motor u trecu i pomerao ga unazad da pomera ceo motor i onda je upalio normalno. Da nije do alansera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 54 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1854 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan moj stari akumulator ima napon od 13v ali neæe uopšte da okrene, kad stisnem dugme kao da ga nema, a radi stop svetlo, kontakt i sl. kad ga upalim na gurku on se malo osveži i posle pali. tako je radio par dana a posle mu nije bilo pomoæi. i dalje ima navedeni napon. naravno kad sam uzeo novi nema nikakvih problema. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan nije akumulator, proverio sam napon kad se to desi. Elem, jutros mi se opet desilo. Ubacio sam motor u trecu i pomerao ga unazad da pomera ceo motor i onda je upalio normalno. Da nije do alansera Ja bih ti ipak savetovao da probas drugi akumulator, nema veze sto je napon uredu, mozda nema dovoljno struje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
okrad 11 Napisano Maj 15, 2007 Zainteresovan, 577 postova Prijavi odgovor kao problematičan i svuci kleme sa starog (izbaci ga iz kola), tj. idi direktno kablovima na tvoje kleme... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan nije akumulator sigurno, jer kao sto rekoh ubacim u brzinu i pomeram motor unazad, onda probam i normalno vergla. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miki_954 78 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 642 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Honda CBR 954 Prijavi odgovor kao problematičan I meni se to desava na hondi. I ponekad kad ga gasim hoce da pukne. Kao sto kazes da je kompresija prevelika. To pucanje nije ono klasicno vec kao da pritisak izleti iz masine!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasafilipovic 290 Napisano Maj 17, 2007 Uploader, 419 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: GSXR 600 Prijavi odgovor kao problematičan Paljenje se poremetilo. kada blokira toèak i puca iz auspuha nemoj puno da ga verglaš tako da ne bi crkle sveæice ili nešto još gore da se polomi. Paljenje šalje varnicu u pogrešno vreme i pali smešu suviše rano ili kasno. Druga varijanta je da je crkao jedan pick up na paljenju pa šalje lažni signal ili signal sa kašnjenjem. Možda je i komutator.Pucanje iz auspuha je siguran pokazatellj da struja nije u redu. Kada blokira toèak pri paljenju na gurku, loše predpaljenje ili neispravan pickup ili komutator, tj salje varnicu u pogrešno vreme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
woolfika 2 Napisano Maj 18, 2007 Svrati ponekad, 103 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan to se ne desava svaki put, samo kad se motor ohladi ali ni tad uvek, da li znas ko moze to da mi pogleda? Elektricas mi je skoro stavio alarm na motor. Jutros mi je normalno upalio a alarm je bio iskljucen. Sada cu metodom eliminacijeda vidim da li je moguce da alarm prouzrokuje to pa se javljam. Hvala puna Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...