djura 28 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju smo se provozali na gornjoj relaciji. Zapeo Chala da vidi gde je Mishko vozio 5km u rikverc zatvorenih ociju. Posto sam pescaru video samo na filmu i Mikkinm slikama, zvao sam u pomoc coveka koji je sa njom odavno na "ti" - Dirtyija. On, kum Mica i njihovi ortaci (mahom svi iz "Siruisa") su nas docekali, vodili, ugostili, ispratili....jebem li ga vise sta nam nisu radili. Samo nam senvice za nazad nisu napravili. Na poslu sam, pa nemam fotografija sa voznje. Ne znam ko je sve slikao, ali ko ima slike, neka ih trpa ovde, ja cu moje malo kasnije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1965 Napisano Maj 14, 2007 Vlasnik sajta, 5375 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan U nedelju smo se provozali na gornjoj relaciji. Zapeo Chala da vidi gde je Misho vozio 5km u rikverc zatvorenih ociju. Posto sam pescaru video samo n afilmu i Mikkinm slikama' date=' zvao sam u pomoc coveka koji je sa njom odavno na "ti" - Dirtyija. On, kim Mica i njihovi ortaci (mahom svi iz "Siruisa") su nas docekali, vodili, ugostili, ispratili....[b']jebem li ga vise sta nam nisu radili.[/b] Samo nam senvice za nazad nisu napravili. Na poslu sam, pa nemam fotografija sa voznje. Ne znam ko je sve slikao, ali ko ima slike, neka ih trpa ovde, ja cu moje malo kasnije. Bogami, zabrinuo sam se kad sam video koliko si slova ispustio u postu :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo ispravio...a kad radim 17 stvari u isto vreme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Znaci, ako si ispravio, ja se ne secam da sam video tu PRSCARU iz naslova... Ne znam zasto ali me to asocira na... :twisted: :twisted: :twisted: Nego spakovali su nam ljudi i sendvice za nazad, al ti to ne znas jer si pobego kuci pre nas :baeh: ne znas za red Ekstra je bilo, a ljudi koji su nas docekali i sproveli su stvarno neverovatni... Nemam reci, hvala im jos jednom... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 14, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prvo mislio da ste bili u Peskaru u Italiji, ali pošto znam da Chala mrzi sve što je Italijansko, znao sam da sam pogriješio. Da ne dužim, daj slike... Dirrty i ekipa, svaka èast... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan evo malo slika s'brda s'dola... Sto bi rekao Smajser, ko nema GS-a u svom dvoristu, nek' jede govna Kad bolje razmislim, ja nista nisam slikao...pokupicu nesto sa Chaline kartice. Ovo je sa moje: Deo (mislim polovina) ekipa u Pescari: Stizemo na riblju corbu...pogled ka EU (za neupucene - Rumunija, za jos neupucenije - da, ta zemlja je u EU, ma kako to neverovatno zvucalo) E Smajser se sa sve zenom popeo ovde...pa vi vidite (Vrsacka kula).. A ovo je pogled odatle: Sto bi neko rekao, vidi se Tokio I moj highlight of the month: Doktore Srbine, Srbija je uz tebe!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ovo radite uvek pred duzu voznju da ne bi otkrili da vam je pritisak u gumi 1.1 :shock: Karadjordje, al' kara i Dane!! ko vidi Nindzino lice, umrece u najvecim mukama Posle fenomenalne borbe, Smajser uspeva da pretekne Francov kombi!!! Aaaajde, potpisi za nas "Sirius" E vidis doktore...eno ti je Jevropa: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 14, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan E pa strašno... :shock: Sjajno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.chala 3 Napisano Maj 14, 2007 Zainteresovan, 541 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan Ovo dolje je bio povod dolaska na djurin poziv!A za ovaj vikend ja ostadoh bez rijeèi!Sve koje sretoh ovaj vikend zauvijek su dobrodošli kod mene!Dakle takve ljudine se rijetko sreæu!Panèevaèka ekipa s Dirtyjem na èelu(stvarno ste ljudine-Dirty zašto te zovu Fifty?-franc pita :wink: ),SS ekipa djura,šmajser,Tanja,jelana (malo je asocijalna,al poraditi æemo na tome kad je djura dovede u Zg :wink: )GSS ekipa Dane i Koma (kakva klopa????)...jednostavno nemam rijeèi zahvale!Pozdrav Mikki i Andreju - žao mi je što se nismo kasnije barem na piæu našli! :cry: Jedino što mogu je pozvati vas ovdje kod nas, kad god budete u prilici!BTW Dobio sam barem 3 kg ovog gastro vikenda!Zaljubio se u pešæaru i jedva èekam da se franc oporavi da doðemo sa "skakavcima"!Pošto ste pobijedili na Euroviziji nadam se djuro da æemo dogodine povezati NOTJ sa Eurosongom u Areni? A ovako je bilo u nedjelju: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pošto ste pobijedili na Euroviziji nadam se djuro da æemo dogodine povezati NOTJ sa Eurosongom u Areni? Aaaa, pa tu uzimamo box seats za goste sa zapada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Sta reci , upoznali smo se u Areni, tamo mi je bilo sve jasno.Sa ljudima koje prvi put vidim u zivotu imao sam kontakt kao da se znamo sto godina.Ekstra ljudi i ekstra gosti.Bukvalno jedva cekam da se ponovo vidimo i vozimo. Isto to vazi i za ostali deo ekipe koji je bio tog dana sa nama. Djura me obicno zajebe , ali ovoga puta nije kad je rekao da su Chala, Franc, Ksenija i Iva ekstra . 2 Chala, ispricao sam Djuri odakle mi nadimak prenece vam Moramo samo malo Djuru da edukujemo po pitanju druzenja pobeze nam glavom bez obzira da ga surak ne bo roknuo Smajser je samo zaboravio da ponese neko vatreno orurje sva ostala oprema je bila na gotovs. Ma sta reci vise ekstra vikend Chala puno hvala na pozivu i najavljenom gostoprimstvu, drago mi je da smo moji prijatelji i ja uspeli da vas ugostimo i da budete zadovoljni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 14, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Volim kad god se pominje Pescara, drago mi je da se i gostima svidelo...divan dan, svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 374 Napisano Maj 15, 2007 jedan od DDMZ, 816 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Odlièna kombinacija urbanog i prirodnjaèkog "izleta"! :fcab: @djura: A mislio sam da igram na sigurnu kartu kad sam tebe pitao za rezultat formule. Ako ti ne gledaš, onda... možda nije ni voženo :-k Društvo za respekt. :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sparco 149 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1249 postova Lokacija: underlittleforest Motocikl: nekakvo motokros sokocalo Prijavi odgovor kao problematičan :kul: svaka cast !!!!!!! uzivanje nema shta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @djura: A mislio sam da igram na sigurnu kartu kad sam tebe pitao za rezultat formule. Ako ti ne gledaš' date=' onda... možda nije ni voženo :-k [/quote'] znas sta....gledam je, ali vise nije to-to Ako imam nesto pametnije da radim, a ovo je definitivno bilo, zajebem F1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Djura: Hvala na pozivu, bilo je super, drago mi je da imamo zajednicke drugare, aka Lola..... :baeh: :finger: @Dirrty: Domacini ste pravi, neki od sledecih vikenda bi se mogli oduziti.... @Svi: Izvinjavamo se svima sto smo kao puvanjci Ogi, Lola, Milance i ja pobegli ranije, ali nam se jako jako vozilo, razumite, nov motor, a ni dana jos na njemu pre toga.......a Djerdap blizu..... @Chala: deblji je od mene xexe, i to ima....... Jos jednom hvala na druzenju...... :kul: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2024 Napisano Maj 15, 2007 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi ovaj put?? Inace svaka cast na voznji! http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Djura: Hvala na pozivu' date=' bilo je super, drago mi je da imamo zajednicke drugare, aka Lola..... :baeh: :finger: [/quote'] Sta fali, Lola super lik...faca iz grada...a ne kao ti, hobit iz garaze :finger: @Svi: Izvinjavamo se svima sto smo kao puvanjci Ogi' date=' Lola, Milance i ja pobegli ranije, ali nam se jako jako vozilo, razumite, nov motor, a ni dana jos na njemu pre toga.......a Djerdap blizu.....[/quote'] Ma stari si ti smrad...ja sam to i ocekivao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka 4 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 193 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @Djura: Nisi ocekivao da odemo, vec molio ko zna gde i koga da krenemo, ne bi li izbegli salu sa Lolom.....inace gradskim likom.... inace nasim zajednickim prijateljem..... :finger: :finger: :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 15, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan @Djura: Hvala na pozivu' date=' bilo je super, drago mi je da imamo zajednicke drugare, aka Lola..... :baeh: :finger: @Dirrty: Domacini ste pravi, neki od sledecih vikenda bi se mogli oduziti.... @Svi: Izvinjavamo se svima sto smo kao puvanjci Ogi, Lola, Milance i ja pobegli ranije, ali nam se jako jako vozilo, razumite, nov motor, a ni dana jos na njemu pre toga.......a Djerdap blizu..... @Chala: deblji je od mene xexe, i to ima....... Jos jednom hvala na druzenju...... :kul:[/quote'] Nema na cemu, vraticete istom merom :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Gde se nalazi ovaj put?? Inace svaka cast na voznji! http://cdn.bjbikers.com/images/404.jpg Ovo nije put nego corsokak Parce od 150m, inace ulaz u vojni objekat (sad dal je bivsi ili tekuci ne znam) na Vrsackom bregu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Maj 16, 2007 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan stvarno smo preterali. Nastavak teme je na offtopic podforumu OVDE Ovde probajte da se drzite teme Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Maj 16, 2007 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene...''dokopah'' se interneta posle dva dana ''zone sumraka''na KiM. Zelim da se zahvalim Dirrtiju i njegovoj ekipi iz Panceva na doceku i druzenju :pivo: . Da nije bilo njih, gosti iz Zagreba bi pomislili da je sadrzaj naseg ''tradicionalnog gostoprimstva'' - kako ostaviti ljude koje si pozvao i ''dati vjetar petama'' :twisted: (kao neki :finger: mislim na Senjak ). O jos tradicionalnijoj ''grupnoj voznji''....drugom prilikom :mrgreen: Iskreno se nadam da ce sledece godine, tokom istog vikenda, moci da se uklope poseta Moto-skakavcima, pesmi Evrovizije i Ravnogorskim susretima Veljka Bulajica. :kul: Uz posetu Cvetnoj kuci...naravno... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 16, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene...''dokopah'' se interneta posle dva dana ''zone sumraka''na KiM.Zelim da se zahvalim Dirrtiju i njegovoj ekipi iz Panceva na doceku i druzenju :pivo: . Da nije bilo njih' date=' gosti iz Zagreba bi pomislili da je sadrzaj naseg ''tradicionalnog gostoprimstva'' - kako ostaviti ljude koje si pozvao i ''dati vjetar petama'' :twisted: (kao neki :finger: mislim na Senjak ). O jos tradicionalnijoj ''grupnoj voznji''....drugom prilikom :mrgreen: Iskreno se nadam da ce sledece godine, tokom istog vikenda, moci da se uklope poseta Moto-skakavcima, pesmi Evrovizije i Ravnogorskim susretima Veljka Bulajica. :kul: Uz posetu Cvetnoj kuci...naravno...[/quote'] Nema na cemu Zeljko, p.s. Svi su protiv Senjaka :finger: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...