shuky 320 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1908 Napisano Novembar 25, 2010 Drug član, 2874 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo lepo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Student 764 Napisano Novembar 27, 2010 Security Consultant, 342 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilja Pegaso Prijavi odgovor kao problematičan Brate mj bajkerski dal verujes da od 2003 ja svima pricam da je Kamena Vurla san snova a ljudi me pitaju gde je to.Poceo sam da sumnjam da ona uopste postoji. Ucinio si me opet da verujem u svoj zdrav razum. Hvala ti. Prelep je putopis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Novembar 27, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Tu prisustvujemo neprijatnoj situaciji koju stvari jedan veoma mlad americki par (imaju oko 20 god.). Ovo nije prvi put da, tokom godina, prisustvujem situacijama gde amerikanci prave sr..a!Iako ne volim da generalizujem, dosad sam stekao utisak da su strasno nadmeni i nevaspitani, ali da ne skrecem sa teme. Napustamo spomenik i odlazimo do motora, gde utvrdjujemo da smo presli skoro 1000 km. Mali jubilej se blizi! Ponovo guzva, sirene i gas, i ubrzo izlazimo iz Atine. Ubrzo smo na Peloponezu. Sledeca lokacija Epidaurus. Konacan cilj za taj dan je Tolo. Tu utvrdjujemo veoma bitnu cinjenicu da Tuborg nije samo PIVO! Zahvaljujuci ljubaznosti gazdarice jednog od hotela i Marininih pregovarackih sposobnosti, u drugom hotelu pronalazimo smestaj i sobu koja kosta 100e/noc placamo 40e. Ostvce u blizini Tolo-a. Parkirao kolega! A pala je i prozivka! Nastavice se... P.S. Hvala svima koji prate i hvala na komentarima. Moracu da vam se izvinim i zamolim za strpljenje jer imam neke probleme sa internetom tako da pauza mozda traje nekoliko dana. Pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Usamljeni Vuk - Milos 95 Napisano Novembar 30, 2010 U prolazu, 94 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: BMW R65LS, Drag Star 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis i uvek prelepa Grcka....cekam nastavak... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan 4. dan. Ujutru, odmorni, shvatamo zasto soba toliko kosta. Hotel Apolon. Malo kupanja i suncanja pa nastavljamo nas obilazak dalje. Nafplio. Mikena. Posle obilaska svih tih istorijskih mesta starih vise od 2000 godina, dosao je trenutak da vidimo nesto svezijeg datuma ali nista manje grandiozno. Most Rio – Antirio. Najduzi viseci most u Evropi! Pogled na zaliv sa udaljenosti od oko 20 km. Nastavljamo dalje, kao nekad John Wayne, u zalazak sunca. Cilj za ovaj dan je Preveza, grad na zapadu Grcke. I stizemo taman na vreme da isti odgledamo sa terase nase nase sobe. Sredjujemo se i odlazimo u laganu setnju do grada. Gladni, trazimo mesto gde cemo da veceramo. Biramo mesto u kome goste cine Grci. Uvek se drzim toga da kad sam negde prvi put jedem u restoranima gde se hrane lokalci, majstori, taxisti... tu je hrana uvek kvalitetna i jeftina. Izbegavam mesta u koja dolaze turisti. Ovog puta odluka je pala da veceramo u Fast food-u "cisto" grckog etno naziva: "ELVIS" Utisci: NAJBOLJA USLUGA NAJBOLJA HRANA NAJOBILNIJA HRANA NAJLJUBAZNIJE OSOBLJE Punih stomaka, a bilo je i za poneti, nekako se dovlacimo do hotela. Nastavice se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Decembar 1, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan :Mina: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Decembar 1, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan 5. dan. Dok pijemo kafu na terasi i gledamo more, odlucujemo da dan provedemo na plazi, a putovanje nastavimo sutra. Verujem da bi i Suzukiju prijao odmor. Do sada smo presli nesto vise od 1500 km i ovo nam je sada najduze zajednicko putovanje. S' vremena na vreme malo prosetamo po novu kolicinu hladnog piva i nesto nam privuce paznju. Obisli smo i grad. Uvece smo otisli do obliznje tvrdjave. Na usamljenoj plazi odgledali smo fantastican zalazak Sunca. Dozivljaj je pojacalo i to sto nam je ovo poslednje vece u Grckoj. Nastavice se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 1, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstore, prelep put!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 1, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste li obisli kafice u Prevezi, po onim uskim vijugavim ulicama, gde gomile ljudi sede po trotoarima. Bez muzike i fensi ugodja sa rive, ljudi sede i pricaju. Potsetilo me na Rovinj neke davne godine. Ne po izgledu vec po atmosferi. Dole na rivi je vec druga prica, tuc tuc u mozak pa ko izdrzi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vlada GS 190 Napisano Decembar 1, 2010 Zainteresovan, 709 postova Lokacija: Banovo Brdo - Beograd Motocikl: BMW 1200RT Prijavi odgovor kao problematičan Kako mi prija da citam ovo po ovoj kosavi .....Svaka cast na putopisu, i jel ima jos.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan 6. dan. Sa 0 metara nadmorske visine odlazimo na planinu. Prolazimo kroz oblake. Put do vrha je vijugav. Jedino zivo bice koje smo sreli. Vrh. Nazalost nisam imao kod sebe nijednu nalepnicu. A onda… Ne postoje reci kojim bih ja mogao opisati izgled ovih stena. Totalno van prostora. Kao da ne pripadaju tu, vec kao da su donesene. Slika govori hiljadu reci, ali u ovom slucaju i to je nedovoljno. Jednostavno treba videti uzivo. Ne, nije terorista! To je samo Marina. U tom mestu stajemo da natocimo gorivo. Jedan stariji lik pita radnika, sa kojim sam se sporazumevao na Engleskom, odakle smo. Ja odgovaram - Srbija, a on k'o iz topa: "Slobodan Milosevic!" Nisam mogao da prestanem da se smejem. Tito je pao sa trona. Odatle nastavljamo najkracim putem do Makedonije. Isli smo na prelaz Niki. Krajolik nikakav. Kao da nismo u Grckoj. Prelazimo granicu... ...i ubrzo stizemo u Bitolu gde pravimo pauzu. Osecaj kao da smo u Srbiji. Zastave (automobili) na sve strane, jezik nas, njihov, ma sve jedno. Cilj za danas. Nastavlja se... P.S. Zbog velikog broja slika, nastavljam kad predjemo na sledecu stranicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ugac 1150 Napisano Decembar 2, 2010 Drug član, 1366 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: Orion craus 49 Prijavi odgovor kao problematičan Super fino. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan @farbach Odusevljen sam Prevezom. Atmosfera je tako opustena da je prosto neverovatno. Cak ni na obali nije bilo preteranog tuc-tuc. Ali zapamtio sam jedan kafic, vec na izlazu iz grada, gde su ljudi cekali na red da udju. Strasno! Ja mislio da je to samo fora na filmu. Nikad ne bih cekao da se smiluju da me puste da potrosim pare! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan 7. dan. Posto sam prosle godine bio na Ohridu pet dana (u pauzi izmedju dva moto-skupa) i obisao sto se obici moglo, ovaj dan posvecujemo lencarenju, suncanju, plivanju, ispijanju piva, setnji... Vece nam donosi promenu planova. Ideja je bila da sa Ohrida idemo, preko Albanije, za Crnu goru. Hteli smo malo da osuncamo “bikini zonu” na nudistickoj plazi u Ulcinju. Medjutim navlace se oblaci, pocinje jak vetar a povremeno i seva. Da na kraju ne bi zajebali, skracujemo rutu. Nastavlja se... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Decembar 8, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan 8. dan. Pakovanje, kafica, dorucak. Ne zurimo. Cilj za danas je Nis, pa zbog toga sve radimo lagano. Jednostavno ne zelimo da se zavrsi. Skopje. Sa ovog dela puta nemamo slika jer sam imao utisak da nas nevreme juri tako da uopste nismo stajali. Marini je bilo hladno i zao sto moramo da se vratimo tako da nije htela vise da slika. Zavrsna kilometraza ispred Marinine zgrade. Mi posle 2500 km. Zakljucak! A sada podaci: *Kupali smo se u 3 mora : -Egejskom -Kritskom -Jonskom moru. *Presli smo 2540 km. *Potrosili oko 800 eura, od toga: -50e ulaznice -180e smestaj -190e gorivo -oko 30e putarine. *Putovanje je ovako izgledalo: 1.dan 3.dan 4.dan 6.dan 8.dan Ceo krug Kraj. Hvala svima. Pozdrav. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Decembar 8, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican zakljucak. Bravo jos jednom i veliki pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest farbach Napisano Decembar 8, 2010 Prijavi odgovor kao problematičan @farbach Odusevljen sam Prevezom. Atmosfera je tako opustena da je prosto neverovatno. Cak ni na obali nije bilo preteranog tuc-tuc. Ali zapamtio sam jedan kafic, vec na izlazu iz grada, gde su ljudi cekali na red da udju. Strasno! Ja mislio da je to samo fora na filmu. Nikad ne bih cekao da se smiluju da me puste da potrosim pare! Pretpostavljam da je to onaj na obali, sto u basti ima maslinu koja pamti bitku kod Akacija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pavel 72 Napisano Decembar 8, 2010 šta bi ovo bilo, 303 postova Lokacija: Borca(skoro pa Bgd) Motocikl: regal raptor Prijavi odgovor kao problematičan ah,napolju polako počinje kiša a ja čitam o letovanju i to u grčkoj... samo što mi suze ne krenuše... kud sam i rođen u zemlji u kojoj pored svih životnih pizdarija postoji i zima... hvala na lepom putopisu ,živi bili i još mnoga mora obišli... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panza 30 Napisano Decembar 9, 2010 U prolazu, 72 postova Lokacija: BAJMOK Prijavi odgovor kao problematičan veoma lep putopis koji je uneo toplinu u ovo zimsko vreme u nase domove fotografile su odlicne kao i mapa puta Hvala lepo i sve cestitke. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...