hecky 5 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Jos uvek imam original gume na mom FZ6S, a motor ima skoro 2 godine i 18,000km na satu. Gume su, i dalje, u ok stanju (imaju jos dosta sare, rekao bih vise od 50% nove gume). Dakle, da li je vreme za zamenu ili da prosto cekam dok ne potrosim sare (ovim tempom, jos 2-3 godine ehehe) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
g-tec 9 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne mogu da verujem da su ti gume na tom motoru izdrzale 18000,meni na xt-u max 10000 a na FZ6N('06) ce mozda izdrzati 8000.Jesi ti prvi vlasnik,jel si siguran da nisu nikad menjane.Ja bi menjao kad ti sara padne ispod 2mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Pa da i meni je cudno Evo fotki: http://picasaweb.google.com/milan.topalov/Gume?authkey=m3fBwoWVSyA Cini mi se da ima vise od 2mm sare... Siguran sam da gume nisu menjane (kupio sam motor sa 1000km na satu). Jedino sto mi pada napamet je da mozda ja vozim ko penzioner, pa zato toliko traju hehe... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Maj 13, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Kako? Ja sam na mom motoru zadnju zamenio na 8000km a na prednjoj jos uvek vozim i ako je celava i skroz u spic sada je na satu 14100km a bila je za menjanje na 10-11000km ali mi je bilo glupo da je menjam na kraju sezone sto znaci da cu je promeniti ovih dana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dzony 1 Napisano Maj 13, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: Budva - Rezevici Prijavi odgovor kao problematičan Ako promenis tempo voznje,mislim ubrzas zameni ih obavezno naravno i prednju i zadnju a ako nastavis da kuliras sa voznjom ne moras uopste jer ce ti pre korozija pojesti rezervoar nego asvalt gume! Bez ljutnje ali skoro da je tako!Gledaj to sa druge strane :vozis se lagano ali sigurno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ako se ne varam Bridgestone BT020? Ovo je jako tvrda guma, ne cudi me uopste da je toliko presla, pogotovu ako je vozis po gradu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Maj 13, 2007 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Jeste taj je model. Znaci sta... da vozam dok ima sare ili sta? Jel imaju te gume neki "rok upotrebe" (da li se trebaju menjati posle npr 2 god)? Fala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 13, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Rok trajanja gume je dok ne otpadne kosa iliti dok ne oæelavi! BT-020 + lagan motor = jako puno mnogo km :wink: Teraj... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gasho 5 Napisano Maj 13, 2007 Zainteresovan, 666 postova Lokacija: CG Prijavi odgovor kao problematičan :shock: Ja ih pojedem za 8 do 10 hiljada. Namjerno sam stavio ja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Evil_Zo 9 Napisano Maj 13, 2007 U potrzi za performansama..., 3388 postova Lokacija: Chemnitz / Beograd / Herceg Novi Motocikl: KTM 690 SUPERMOTO ORANGE Prijavi odgovor kao problematičan Sto kaze DexteRR, samo vozi :wink: I kada budes ponovo mijenjao gumu, kupi ne stariju od par mjeseci-pola godine i onda si miran tri godine (toliko je zvanicno rok). A koliko sam razumio, ove tvoje su stare dvije godine, tako da nema nikakvog razloga za brigu, cak naprotiv, sad su u najboljem dobu :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Gume....sta to bese..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...