Toro 1 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto pise kupujem cev teleskopa za prednju viljusku. Duzina 610mm, precnik (fi) 37mm. Ponude ovde, na pp ili na 065/5314502 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Havarisan 166 Napisano Novembar 18, 2010 Svrati ponekad, 270 postova Lokacija: Zrenjanin Prijavi odgovor kao problematičan za koji motor? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan suzuki gs500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan ima teleskopi bez cizmica doljnji 150 eura Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Trebao bi mi samo jedan. Koja bi bila cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 21, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelna potraznja, Treba mi desna teleskopska cev duzine 610mm i precnika 37mm. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Desni stap duzine 610mm precnika 37mm i dalje potreban. Bitan mi je ovaj fi 37 a duzina izgleda moze i da se koriguje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje trazim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam kompletnu Hondu CBX 550 F2 možeš pogledati na moto berzi polovni automobili moj auto pa ako ti nešto odgovara možemo se dogovoriti Goran 063 642 438 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan imam kompletnu Hondu CBX 550 rasturam je u delove pa ako ti nešto odgovara možemo se čuti ima je na moto berzi moj auto i polovni automobili 063 642 438 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Decembar 27, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Koji je precnik i koja je duzina cevi? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran Dragons 1 Napisano Decembar 28, 2010 U prolazu, 39 postova Motocikl: Honda VFR 750 Prijavi odgovor kao problematičan prečnik je 35mm a dužina komplet štapa sa čizmom 800mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Decembar 28, 2010 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost ne odgovara, treba mi precnik 37mm, a duzina same cevi 610mm. Ako nesto nabavis javi. Hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Toro 1 Napisano Januar 12, 2011 U prolazu, 26 postova Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Limeni 103 Napisano Januar 31, 2011 Svrati ponekad, 354 postova Lokacija: DOBANOVCI Motocikl: RSV 1000,R6,Fiat 126-GSXR1100r,CBR1000 streetfight,GSXR1100R.GPZ600R Prijavi odgovor kao problematičan Druze sta si odlucio za moju ponudu???pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Duzina stapa viljuske za GS je za stariji model 608 za noviji motor je 605.Nova sipka je 180e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...