svetac 527 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan evo nekih ideja,nisu normalni japanci! http://scooterchromeparts.com/#/japanese-scooters/4535498804 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano Januar 15, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Meni se licno ne svidjaju ovakve budzevine tipa Fast&Furious, vise volim da nabacim stvari koje ce mi stvarno koristiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Januar 15, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan znam ali je lepo videti te sasave ideje! danas sam se ubio da nadjem mesto za dve sirene horne od auta na skuter,relej i tako to! jos alarm i da vracam plastike i ne skidaaaaaam dok ne budem morao! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-dzony- 207 Napisano Januar 15, 2011 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Pančevo Prijavi odgovor kao problematičan Meni se licno ne svidjaju ovakve budzevine tipa Fast&Furious, vise volim da nabacim stvari koje ce mi stvarno koristiti Takodje,ali volim da vidim sta sve ljudima pada na pamet 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 15, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan posto prosli skup nisam imao gde da stavim rostilj u skutera, moj dobri prijatelj Sasa me je obradovao koferom :klan: al gde nosac nabaviti... gledaj Luis, gledaj neke radionice, gledaj net... ma napravicu sam od dva flaha... al Sasa opet uskace i nudi svoj majstoruk prvo smo se malo provozali do Ade da vidimo sta Istvan radi i tu nas je docekao njegov cuvar potom sam u povratku i probao ljutu zver em sto izgleda kao bombonica, em sto plovi ko ladja potom smo otisli u nabavku srafova a vetar toliko duva da susi usta, a nevalja se radit na suvo i krenuli su radovi majstor propituje sam sebe flah je 3mm, a srafove original sam zamenio sa malo duzim, tako da nosac kofera i kofer ce biti zasrafljeni za karoseriju neko je i radio a neko je samo slikao nosac dobija svoj finalni izgled i kofer se montira na njega alexanto kaze da valja i ja ga testirao 60 km i sve je na svom mestu :ap: jos ostaju neke sitnice, stop svetlo, mreza iznad kofera... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano April 15, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Što bi čika Arakis rekao: "Vazda sam tu da pomognem"... Valjda će da "drži vodu"... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2049 Napisano April 16, 2011 Skuteras, 3696 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Valjda je finalni izgled kad se ofarba Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano April 16, 2011 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan super,kako god da se ofarba,ne vidi se!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaR 70 Napisano April 16, 2011 Mangulica, 627 postova Lokacija: Temerin Prijavi odgovor kao problematičan taman imam neku rozu farbu sa sljokicama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex_91 11 Napisano April 20, 2011 U prolazu, 52 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Yamaha Thunderace 1000cc & Aprilia Leonardo 250 cc i Prijavi odgovor kao problematičan Koji je ovo kofer(tip)? ja imam ovakav nosac na leonardu ali nisam dobio kofer ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano April 20, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Kopija Givi E 33 mislim. Sistem je monolock (valjda) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano April 22, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Vreme je idealno za sredjivanje skutera Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano April 25, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Od dodatne opreme na skuteru imam navigaciju,a nosač sam pričvrstio sa čičak trakama. i kofer SHAD SH 25. U planu mi je ugradnja alarma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano April 26, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti je lep skuter skoro kao moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano April 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Bas ti je lep skuter skoro kao moj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano April 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Lep skuter, imam jedno pitanje: jel ti nije kofer pomeren suviše unazad? Obično se montira tako da je kraj sedišta u liniji sa početkom kofera... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MajorSoul 141 Napisano April 26, 2011 Ducati Power, 813 postova Lokacija: Beograd Motocikl: KTM 1290 Super Adventure S :) Prijavi odgovor kao problematičan Nole mislim da mu je nosac povucen nazad i da ne moze da bira gde ce ga postaviti. Mislim da je i kod mene isto kofer dosta povucen i prelazi tu liniju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano April 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan Tako je ,zbog nosača je i pomeren malo nazad,ali je ok.Ima više mesta za suvozača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano April 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Kul... Givi (a možda i Shad) pravi onaj fini tapacirani oslonac za leđa što se montira na kofer, nije skup (oko 20-tak e) - preporučujem Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Žeki 1 Napisano April 26, 2011 U prolazu, 13 postova Lokacija: Sabac Motocikl: Keeway Outlook 150cc Prijavi odgovor kao problematičan Gde moze da se kupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano April 26, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Moj oslonac je model Kappa (pošto je i kofer Kappa), mada je proizvođač nebitan, plastika kofra se buši i oslonac se šrafi. Kupio sam ga u Moto Landu (http://www.motoland.rs/kappa.html). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
speedy150 8 Napisano Maj 12, 2011 U prolazu, 29 postova Prijavi odgovor kao problematičan POSTOVANJE BIKER-i... imao bih jedno pitanje... koji alarm ugraditi na skuter (Sprint Explorer 150cc)... naime, u Sprintu su mi rekli da nije pozeljno ugradjivati alarm, jer se brka struja... doduse, oni su mozda mislili na one alarme sto imaju i daljinsko paljenje... ali, meni to ne treba.... koliko kosta i gde bi se moglo ugraditi? hvala unapred i pozzzz... BRUNDAJMO NARODEEEE... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4927 Napisano Maj 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 6021 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Obratiš se čika Rajku iliti Arakisu i rešiš problem: kvalitetno, efikasno i povoljno... Dakle pravac Moto Laboratorija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Jun 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan idem i ja u majstore, mojih ruku delo posto necu skoro kupiti kofer, morao sam da napravim neki naslon za suvozaca na poslu nasao neke limcice i izvario nosac, plastificirao ga ,isekao sam naslon od skolske stolice nasao sundjer od sedista autobusa isekao po meri stavio jedan tanji da to izpegla malo i dao coveku da tapacira sve u svemu nije me nista kostalo a i da sam platio plastifikaciju i tapaciranje nebi kostalo ni 500 din sve ukupno 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
fantommacan 76 Napisano Jun 1, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 79 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Honda XL1000V Varadero Prijavi odgovor kao problematičan idem i ja u majstore, mojih ruku delo posto necu skoro kupiti kofer, morao sam da napravim neki naslon za suvozaca bravo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...