BAZER 14 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan Motor je 2004 god.ima na satu skoro 22 000km,na 21 000km zamenjeno ulje i filter(Motul 300v double ester 15w50),gume se u losijem stanju i bilo bi pozeljno da se zamene,plocice su dobre,masina perfektna,lanac i lancanici su nedavno zamenjeni,potrebno malo estetsko sredjivanje i zato ga dajem povoljnije!!! za sve informacije zvati na 064/3971-537,zamene me ne interesuju,samo kes i ozbiljni kupci!!! CENA:2600e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
karaula 115 Napisano Novembar 18, 2010 Zainteresovan, 605 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR600RR Prijavi odgovor kao problematičan ozbiljnije se padalo a? farban je ram, farbane plastike...u kom gradu moze da se pogleda? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan pa nije nesto ozbiljnije padano,vidi se sa desne strane da je bilo klizanje,plastike su farbane,a za ram ne znam i nisam zagledao! ovaj motor sam dobio od drugara koji mi je slupao moj K1 i hocu da prodam oba da bi sebi kupio neki drugi. motor se nalazi u Bac-u,okolina Backe Palanke Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Skyrunner 5109 Napisano Novembar 19, 2010 Drug član, 1899 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Pa ako je 2004. godiste onda je farban ram jer je model sa crnim ramom od 2005. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan veruj mi druze da ne znam stvarno,ali znam da motor nigde ne vuce i nije nista pomereno a to ko je farbao(ako je farbao) pre mene,to stvarno ne znam i iskreno me ne zanima,dajem ga po toj ceni jer estetski i nije nesto lepo uradjen,taj ko je farbao i nije ga bas lepo ofarbao tj. izlakirao!!! znaci treba ga opet lepo ofarbati i staviti nove gume i imas motor boli glava,makar znas sta si ulozio u njega i znas sta vozis! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BAZER 14 Napisano Novembar 20, 2010 U prolazu, 14 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki GSXR 1000 K5, Yamaha R6 2014 Racing Prijavi odgovor kao problematičan drugari moji,vreme je dase tema zatvori,jer je motor prodat!!! pozzzzzz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...