ts.marko 26 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem zensku jaknu. Jakna je nova, nenosena. Kupio sam je za suprugu, njoj je mala. Platio sam je 220e, dajem je za 200e. Postavljena je, postava se skida. Vrednost u radnjama je oko 500evra. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam - velicina S Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Novembar 17, 2010 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu i težinu ženskog čeljadeta je odprilike? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Novembar 17, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja jednu malo vecu ako ti treba za zenu M velicina..... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Za koju visinu i težinu ženskog čeljadeta je odprilike? Za nekih 40-tak kg i nekih 1.60 - 1.65. Ajd izmericu duzinu rukava i jakne. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boriša 241 Napisano Novembar 17, 2010 Ljuti bankar, 507 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Motora bez.... Prijavi odgovor kao problematičan Ne vredi baš je mala....hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ts.marko 26 Napisano Novembar 18, 2010 U prolazu, 56 postova Motocikl: Yamaha XJ 750 Seca Prijavi odgovor kao problematičan Duzina rukava 62cm, duzina jakne 55cm, sirina u struku 45cm. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...