Peki 1215 Napisano Maj 12, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Otisla su mi oba nosaca zadnjih zmigavaca, pa me zanima da li zna neko dobrog majstora za varenje aluminijuma u Beogradu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 12, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Cika Jova Barbulj je genije za takve stvari. BARBULJ, JOVAN 011 2899938 KOZARÈEVA 062A, BEOGRAD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 12, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Super, videcu da ga zvrcnem od nedelje. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1204 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bolje kupiti polovne nosace istih. Cesto se popravka ne isplati,sto zbog estetike sto zbog cene varenja farbanja.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 14, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bolje kupiti polovne nosace istih.Cesto se popravka ne isplati' date='sto zbog estetike sto zbog cene varenja farbanja....[/quote'] Naði mi polovne nosaèe migavaca za hondu iz '81 i imaš piæe od mene... èuj piæe, ruèak ceo :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan Mozda je bolje kupiti polovne nosace istih.Cesto se popravka ne isplati' date='sto zbog estetike sto zbog cene varenja farbanja....[/quote'] Ne znam kakve su cene u Beogradu, meni je majstor ovde izvario 2 aluminujumske rucke i prohromski auspuh sa granom za 600din... sto znaci da bi samo aluminijum bio 200-300din i dodaj na to 200din za sprej da se ofarba (koji mozes i posle da koristis) i 50din za smirgle (2-3 vrste finoce odnosno gruboce) i to je sve manje od 500din... a ako se uradi kako valja ne moze da se poznaje da je vareno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1215 Napisano Maj 23, 2007 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Našao sam radionicu u Dimitrija Tucoviæa 125-127. Ljudi vare aluminijum, gus, prohrom...a i rade delove od metala po crtežu ili uzorku. Isekao mi je 2 štifta/èetvrtke, obradio, probušio rupe na njima i urezao navoj a zatim ih navario na nosaèe žmigavaca za 600 din. I sve to za 1 dan.... EXTRA Kontakt telefon: 011/2401-171 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...