BT-POWER 0 Napisano Maj 12, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Evo pre nekih sat vremena pao covek sa motora. Ne znam coveka ali vozi plavo-belog suzukija GSXR. Imao je kacigu. Dosla hitna pomoc i odnela ga u bolnicu. Bio je svestan i nadam se da ce biti sve ok. Jedan lik je palio gume na kolima i nije se nista videlo od dima. Neki BMW je izlazio u rikverc i ovaj sa motorom ga je zakacio. Motor nije strasno skrsen ali da se popraviti....ali to je sad najmanje bitno! Nadam se da ce coveku biti dobro! Ako neko zna nesto vise o ovome neka napise Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 12, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan to je onaj TS showw??? nadam se da ce biti sve OK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 12, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan paliocu guma najtezu kaznu i dozivotno sikaniranje....neka pali u svom dvoristu...zao mi coveka...neznam kako se nije zaustavio ili obisao dim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BT-POWER 0 Napisano Maj 12, 2007 U prolazu, 30 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan da to je taj T&S skup. Duvao je neki vetar tako da se taj dim prosirio...kao da se magla spustila. jbg ovaj izlazio u rikverc i nisu videli jedan drugoga. A mislim da je ovaj bas digao motor na zadnji kad je udario u kola...nisam siguran. e sad sreca u nesreci...taj lik se ceo dan vozio bez kacige i sad kad je verovatno krenuo kuci stavio je kacigu i desilo se sta se desilo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaLe_021 0 Napisano Maj 12, 2007 U prolazu, 1 post Lokacija: Novi Sad Telep Prijavi odgovor kao problematičan Nije bmw isao u rikverc ... skretao je i presecao put . Isao je svega 10/20 na sat.. Motor se zaletao poceo da dize odma spustio i pre nego sto je udario poceo je da krivuda i pao je i udario u bmw.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladko_ns 1 Napisano Maj 12, 2007 U prolazu, 31 postova Prijavi odgovor kao problematičan da, bash tako BMW je skretao i isekao suzu,..chovek ga je digao, i chim je primetio da mu je ovaj izleteo spustio ali jako loshe i pao je pola metra pred MBW,...udario je u zadnji deo auta. sve ovo sam gledao (nazalost) sa brda gde se sve vidi jako dobro,... ps dim nigde nisam video nadam se da ce se momak brzo oporaviti. shteta na motoru jbg popravice se vec nekako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
valerian 0 Napisano Maj 13, 2007 U prolazu, 14 postova Lokacija: bg Prijavi odgovor kao problematičan taj isti momak se i pre par dana skrsio sa istog motora videli ste zavoj na levoj ruci,a ima samo 17 godina :!: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Maj 13, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan taj isti momak se i pre par dana skrsio sa istog motora videli ste zavoj na levoj ruci' date='a ima samo 17 godina :!:[/quote']Momka znam. Nikola se zove. Ima 16 godina i za 10 dana puni 17. Jos je u bolnici. Sve je ok. Imao je samo potres mozga. Ostalo je sve ok. Veceras sam pricao sa njegovim drugarom. Nedozvoljavaju mu posete i izacice za par dana iz bolnice. Ali naredni mesec ce morati stalno da lezi dok se sve nesmiri. Vise se ugruvao. ALI ZATO KACIGA JE UNISTENA!!!. Ceo dan je bio bez kacige i zadnji krug je stavi. Jos mu je i cale bio tamo. Ja sam otisao pre toga tako da srecom taj prizor nisam gledao. A u sredu je pao na istom mestu i na isti nacin. Opet mu je bio neko izleteo. ljudi se jako igraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2220 Napisano Maj 14, 2007 Vlasnik sajta, 5389 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Fino... jos 10 dana do 17, a vec vozi gsxr na zadnjem... Svaka cast roditeljima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1973 Napisano Maj 14, 2007 Aktivirao se na času, 3281 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: Tamić XL-1000V Prijavi odgovor kao problematičan Fino... jos 10 dana do 17' date=' a vec vozi gsxr na zadnjem... Svaka cast roditeljima.[/quote'] :paper: roditeljima stvarno svaka èast, a ni mali nije loš! :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sailor 6 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 375 postova Lokacija: Mačvanska Mitrovica Prijavi odgovor kao problematičan jedna kvalitetna krivicna prijava.... ...ovo o roditeljima nije vredno ni komentarisanja... :twisted: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hecky 5 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 159 postova Lokacija: London Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj tako... cale mu je bio u publici... :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Goran_Bgd 0 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki ER 6F Prijavi odgovor kao problematičan cale mu je bio u publici... :roll: Nesto ne bi rekao da mu je to otac, pravi otac...ako je sve to dozvolio i verovatno obezbedio finansijska sredstava i jos tako mirno gleda iz publike, nije to otac po meni... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan cale mu je bio u publici... :roll: Nesto ne bi rekao da mu je to otac' date=' pravi otac...ako je sve to dozvolio i verovatno obezbedio finansijska sredstava i jos tako mirno gleda iz publike, nije to otac po meni...[/quote'] Bio mu je otac sa malom sestricom. Sutra, tj. danas izlazi iz bolnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan taj isti momak se i pre par dana skrsio sa istog motora videli ste zavoj na levoj ruci' date='a ima samo 17 godina :!:[/quote']Sollidno decko vozi zadnjaka, video sam ga u subotu kad sam bio na miseluku... Nije najbitnije da pricamo kakav je taj otac, nego sta ce biti sa tim deckom? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar 31 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Pa uvek je lepo kad deca imaju podrsku roditelja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TheDR 2 Napisano Maj 15, 2007 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: Obrenovac Prijavi odgovor kao problematičan Da li se on ikada pitao zasto je Suzuki napravio motocikl sa dva tocka! Mozda bi, da nije bio samo na jednom, stigao da ukoci! Neka se on oporavi ako mu je nesto bilo, pa neka obrati paznju! I najslabiji motor je prejak za jaku glavu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
K_A_W_A 948 Napisano Maj 15, 2007 Drug član, 1187 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Yamaha FAZER 8 - Race Blue 2014 Prijavi odgovor kao problematičan taj isti momak se i pre par dana skrsio sa istog motora videli ste zavoj na levoj ruci' date='a ima samo 17 godina :!:[/quote']Sollidno decko vozi zadnjaka, video sam ga u subotu kad sam bio na miseluku... Nije najbitnije da pricamo kakav je taj otac, nego sta ce biti sa tim deckom? I ti se Dule puno igras. Gledao sam te u subotu, svak cast, ali to je meni sve jako rizicno. Tebi sve pohvale za hrabost, ali..... Neznam jel to hrabrost ili ludost. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1204 Napisano Maj 19, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Mesto je nebezbedno i tu je fora svih nesreca. Kad bi nedeljom zatvorili prilaz sa desne strane sve bi bilo mnogo bezbednije.Ovako ljudi koji ne znaju za skup ulacu bas zestoko i obavezno se ukljuce odmah u levu traku. Dok trepnes eto nesrece. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 20, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan taj isti momak se i pre par dana skrsio sa istog motora videli ste zavoj na levoj ruci' date='a ima samo 17 godina :!:[/quote']Sollidno decko vozi zadnjaka, video sam ga u subotu kad sam bio na miseluku... Nije najbitnije da pricamo kakav je taj otac, nego sta ce biti sa tim deckom? I ti se Dule puno igras. Gledao sam te u subotu, svak cast, ali to je meni sve jako rizicno. Tebi sve pohvale za hrabost, ali..... Neznam jel to hrabrost ili ludost. Pa sad necemo o hrabrosti i ludosti. Mozda bi trebao da me upoznas pa da vidis kakav sam kao covek... Ja to sto radim radim iz samo jednog prostog razloga jer volim te svari! Sve je to shvatam, da je rizicno i opasno, ali sta cu kad me te stavri ispunjavaju. Mozda si primetio da je taj dan bilo jako toplo, a ja sam imao skoro svu opremu ne sebi dok radim te stvari i nije me briga da li ce me neko videti i briga me da li ce neko reci da se kurcim ili tako nesto,a to radim iz gore navedenog razloga... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dusan 1 Napisano Maj 20, 2007 Svrati ponekad, 301 postova Lokacija: Kikinda - Novi Sad Motocikl: Suzuki GSXR 600 K9 Prijavi odgovor kao problematičan Mesto je nebezbedno i tu je fora svih nesreca.Kad bi nedeljom zatvorili prilaz sa desne strane sve bi bilo mnogo bezbednije.Ovako ljudi koji ne znaju za skup ulacu bas zestoko i obavezno se ukljuce odmah u levu traku. Dok trepnes eto nesrece. E bas zbog tog prilaza sa desne strane je pao i jedan moj poznaik proslog ili predproslog vikenda. Mozda je neko od vas video, on vozi cbr 900 rr Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 20, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ej ljudi, pa nije taj otac kriv... Mogao je isti taj motor da mu kupi i damu da da vozi trke(kao Bircanina npr) i onda otac ne bi bio problem, ali ako njegov sin voli stunt, verovatno ni ocu to ne predtavlja problem... toliko od mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...