Velkro 0 Napisano Novembar 15, 2010 U prolazu, 7 postova Lokacija: NIŠ Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam da nadjem zanimaciju za zimu i da napravim barove za motorče. Ove bubrege ili slajdere ili kako ih ko već zove, nešto mi oko ne hvata, a i nekako kratki da površe posao. A o originalnim barovima nesmem ni da mislim. Pa ako ko ima ideju, izvolite. . . .Nalazio sam neke specifikacije i crteže na netu ali mi se dimenzije uopšte ne uklapaju, a i rešenja nisu neka. . . Ako preterano volim svoj motor slobodno mi kažite. . . Hvala! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan TDM-u dobro stoje i frame slider-i mozes videti kako to izgleda namontirano na mom motoru. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Novembar 17, 2010 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj onda postavi sliku da covjek,a i ostali vide... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 17, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Rešio sam da nadjem zanimaciju za zimu i da napravim barove za motorče. Ove bubrege ili slajdere ili kako ih ko već zove, nešto mi oko ne hvata, a i nekako kratki da površe posao. A o originalnim barovima nesmem ni da mislim. Pa ako ko ima ideju, izvolite. . . .Nalazio sam neke specifikacije i crteže na netu ali mi se dimenzije uopšte ne uklapaju, a i rešenja nisu neka. . . Ako preterano volim svoj motor slobodno mi kažite. . . Hvala! Kontaktiraj Scubu, on je već radio roll barobe na Dakijevom TDMu (mislim da imaš i slike u temi servis Labaratorija) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Novembar 17, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pa daj onda postavi sliku da covjek,a i ostali vide... Evo slike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan susha kv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan susha kv :care: vrhunski Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tdm 72 Napisano Novembar 23, 2010 Svrati ponekad, 210 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: YAMAHA TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan U jako lepo Hoze. A koliko je to zadovaljstvo u jevrejima kod sushe? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan sushe 0643627335 okreni i pitaj Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 24, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan hoze,jako zanimljivo i lepo su cucnuli na TDM-a i svidjaju mi se i uradio bih iste,ali me jedna stvar kopka KACENJE NA MOTOR kako bi se to odrazilo pri padu?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Novembar 25, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan hoze,jako zanimljivo i lepo su cucnuli na TDM-a i svidjaju mi se i uradio bih iste,ali me jedna stvar kopka KACENJE NA MOTOR kako bi se to odrazilo pri padu?? Paaa.... promenis masinu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 25, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga to je problem sto nema gde dole osim na motor da se kaci....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Novembar 25, 2010 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Pogledaj na Dakijevom TDM-u gde je zakačen kreš-bar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 25, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan E jebiga to je problem sto nema gde dole osim na motor da se kaci....... Grešiš, može, jes zaguljeno al zato sam i pomenuo Dakijeve roll barove jel su vezani na ram a ne na motor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hoze 153 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 293 postova Lokacija: Bg Prijavi odgovor kao problematičan hoze,jako zanimljivo i lepo su cucnuli na TDM-a i svidjaju mi se i uradio bih iste,ali me jedna stvar kopka KACENJE NA MOTOR kako bi se to odrazilo pri padu?? Paaa.... promenis masinu ajd objasnite mi kako to mislite??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan hoze,jako zanimljivo i lepo su cucnuli na TDM-a i svidjaju mi se i uradio bih iste,ali me jedna stvar kopka KACENJE NA MOTOR kako bi se to odrazilo pri padu?? Paaa.... promenis masinu ajd objasnite mi kako to mislite??? Pa evo ovako, problem je sta se desava prilikom udarca u celicni crash bar koji je zakacen za aluminijumski blok motora? Po svakoj logici puci ce slabiji materijal tj aluminijum. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Novembar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ...samo da označimo stvari pravim imenom, nije "roll bar" već "crash bar". Rol bar više odgovara automobilima kao zaštita vozača pri prevrtanju Kod TDM-a stvarno postoji problem pri učvršćivanju donjeg kraja kreš bara, prosto nema "pametnog" mesta nego pričvrstiti ga na donji deo motora. Što kaže Phobos, pri padu u mestu verovatno se neće ništa desiti ako se tako pričvrsti ali kod malo jačih udara sila se prenosi i na gornje držače i na donji deo motora koji je od aluminijuma. Viđao sam TDM-ove sa polomljenim blokom baš od kreš bara Ipak, ako se malo bolje pogleda i "promozga" postoji bolje rešenje pričvršćenja koje je primenjeno na Dakijevom TDM-u. Uvek je najbolje kreš barove učvrstiti na ram motora i napraviti ih tako da budu dovoljno masivni da zaštite motor pri padu u mestu i pri klizanju po asfaltu ali ipak dovoljno elastični da ne iskrive ram. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Phobos 36 Napisano Novembar 26, 2010 U prolazu, 79 postova Lokacija: Nish Motocikl: Yamaha TDM 850 3VD Prijavi odgovor kao problematičan ...samo da označimo stvari pravim imenom, nije "roll bar" već "crash bar". Rol bar više odgovara automobilima kao zaštita vozača pri prevrtanju Kod TDM-a stvarno postoji problem pri učvršćivanju donjeg kraja kreš bara, prosto nema "pametnog" mesta nego pričvrstiti ga na donji deo motora. Što kaže Phobos, pri padu u mestu verovatno se neće ništa desiti ako se tako pričvrsti ali kod malo jačih udara sila se prenosi i na gornje držače i na donji deo motora koji je od aluminijuma. Viđao sam TDM-ove sa polomljenim blokom baš od kreš bara Uvek je najbolje kreš barove učvrstiti na ram motora i napraviti ih tako da budu dovoljno masivni da zaštite motor pri padu u mestu i pri klizanju po asfaltu ali ipak dovoljno elastični da ne iskrive ram. Izmenio. Lapsus, hvala. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1847 Napisano Novembar 26, 2010 Drug član, 2855 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Žabac ima cevke koje možete zvati kako hoćete al su dobro napravljene i ne kače se na mašinu. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/So/JJXD2_dsc00103ie.jpg/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan I ovo deluje kao dobro resenje....Arakise iznesi svoje misljenje kako ti se ovo cini.....duga je zima smislicemo najbolje resenje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5747 Napisano Novembar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12396 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Treba jedna slika sa boka, da se bolje vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Naterali ste me da kopam po starim slikama Dakijeve roll barove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 26, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Di si ovo iskopao, života ti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 26, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan eeeeee, imam ja sve u arhivu ovo je još sa Ledina Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NOTORIOUS 487 Napisano Novembar 28, 2010 Svrati ponekad, 461 postova Lokacija: Beograd-jug Motocikl: Yasmina TDM '97 Prijavi odgovor kao problematičan Žabac ima cevke koje možete zvati kako hoćete al su dobro napravljene i ne kače se na mašinu. http://cdn.bjbikers.com/images/imported/KF/i6e8H_dsc00103ie.jpg/ Jevto, ako vidis negde Zapca zamoli ga da slika ove njegove crashice sa obe strane motora ili ako imas ti neke "detaljnije" slike plasiraj u temu i veliko ti hvala!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...