Zeljko85 44 Napisano Novembar 14, 2010 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Posto volim fotografiju, skupio sam nesto novca da kupim sebi neki aparatic. Nesto za poluprofesionalnu, hobi fotografiju, polovno do 200eu max pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole 31 Napisano Novembar 15, 2010 Svrati ponekad, 133 postova Lokacija: O_bre_novac Prijavi odgovor kao problematičan Nikon D40,malo prelazi tvoj budzet. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Novembar 15, 2010 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan Ako pod "poluprofesionalnom" upotrebom mislis na DSLR telo, mislim da ti se jedino uklapa cenovno Canon 350D polovan sa kit objektivom, sto opet, nije nimalo lose resenje. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hitman 352 Napisano Novembar 16, 2010 - enduro sector -, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: adventure Prijavi odgovor kao problematičan Ako pod "poluprofesionalnom" upotrebom mislis na DSLR telo, mislim da ti se jedino uklapa cenovno Canon 350D polovan sa kit objektivom, sto opet, nije nimalo lose resenje. Agree Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crni_bombarder 2 Napisano Novembar 16, 2010 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Nije ti losa varijanta i ako nadjes polovan Fuji S100fs. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi 1 pitanjce. Ovde na forumu su se pojavila 2 aparata za koje bih imao novaca, pitanje je koji oda ta 2 Dakle Cannon S5 IS ili fuji S2500HD Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeljaYZF 180 Napisano Mart 1, 2011 Zainteresovan, 984 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250GSA Prijavi odgovor kao problematičan Pa Fuji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Mart 1, 2011 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ti druže sajt,sigurno ćeš nešto naći http://foto-berza.com/index.php Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 1877 Napisano Mart 2, 2011 Skuteras, 3690 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Fuji je noviji mocniji, na papiru, Canon ima papucu za dodatni blic, provereno kvalitetan...mrtva trka. Mozda pre Fuji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
perisicboro 262 Napisano Mart 3, 2011 Zainteresovan, 696 postova Lokacija: Karaburma Motocikl: Strom 650 2009 Prijavi odgovor kao problematičan Imas u Cacku, jedan moj drugar prodaje, Canon 350D sa 18-55 za 200 evra. Mogu ti reci da je telo u odlicnom stanju, jer sam mu ga ja doneo, inace kupljeno u svabiji, i nema da brines u vezi toga dal je sluzio za tezge, isao je sa originalnim papirima i kutijom. Prodaje ga zbog kupovine 400-tke... Mislim da jos nije prodat, ali ako neko bude zaineresovan, dacu vam kontakt pa se cujte sa deckom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Mart 3, 2011 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je papučica za blic ogromna prednost i da će ti jako proširiti upotrebu aparata. Bolje uloži u blic nego u jako skup aparat. Blicić na aparatu prži sve oko sebe na par metara, a iza toga objekat je u mraku. Tu su i crvene oči, pauza za punjenje... Sa eksternim blicom moći ćeš da slikaš noću u svakom prostoru - ljude, svadbe, žurke, životinje, akvarijume, šta god. Ne samo to, blic (mislim na odbijeno osvetljenje) je i veoma kreativna sprava. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jul 28, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Opet mi je aktuelna ova tema, jerbo uvek se nadje nesto sto mi je bitnije od kupovine aparata..ali sad sam cvrsto resio, skupio 200eu i cekam, gledam, promatram. Bili bi ste mi od velike pomoci ako bi mi predlozili, opet nesto Hvala Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s a n j a 130 Napisano Jul 28, 2011 Zainteresovan, 561 postova Lokacija: Kostolac,Srbija Motocikl: Gilera Typhoon X Prijavi odgovor kao problematičan Recimo ovako nešto: Canon SX130 IS Rezolucija 12 Megapiksela 1/2.3" CCD DIGIC4 HD video sa stereo zvukom 1280x720 sa 30fps Optički zum 12x (28-336mm) f/3.4-5.6 Optička stabilizacija slike Makro od 1cm ISO osetljivost 80-1600 Brzina zatvarača 15-1/2500 sec Poseduje 28 razlicitih scenskih modova Ekran 3" TFT sa 230.000 piksela Konekcije USB, SV i HDMI Koristi SD, SDHC, SDXC, MMC kartice Napajanje sa 2xAA baterije Masa 308g, bez baterija Dimenzije 113 x 73 x 46 mm Canon SX130 IS (silver) - 189 EUR Canon SX130 IS (black) - 195 EUR Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ben10 149 Napisano Jul 30, 2011 Svrati ponekad, 228 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan jbg zakasnio si imao sam sjajan 400d Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jul 31, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan e pa jbga. Sad gledam na limundu i kupujemprodajem ima canon eos 300d za 200 eu, jel je mnogo to za taj aparat? U principu ja nikad nisam koristio neki ozbiljniji aparat, sem onih obicnih digitalaca ili kako god da ih zovu, pa me interesuje, sta mislite da li da se mlatim da trazim neki ozbiljniji aparat ili da se manem i potrosim pare na ribice i zezanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zzz 189 Napisano Jul 31, 2011 Zainteresovan, 573 postova Lokacija: bgd Motocikl: SKUTERAŠ :) Prijavi odgovor kao problematičan e pa jbga. Sad gledam na limundu i kupujemprodajem ima canon eos 300d za 200 eu, jel je mnogo to za taj aparat? U principu ja nikad nisam koristio neki ozbiljniji aparat, sem onih obicnih digitalaca ili kako god da ih zovu, pa me interesuje, sta mislite da li da se mlatim da trazim neki ozbiljniji aparat ili da se manem i potrosim pare na ribice i zezanje Sto se prvog dela pitanja tice, jeste skupo, za 200e se pazari fino ocuvan 350d sa kit objektivom i kojom gratis baterijom i karticom, 300d bi trebalo da kosta blize 150e, a sto se drugog dela pitanja tice, ako te fotografija interesuje, i ako te cini srecnim ucenje i slikanje, onda juri neki aparat, ako je cisto zadovoljenje forme, onda navali na ribice Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Jul 31, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Pa pazi,interesuje me i slikanje a i ribice Volim fotografiju ali nikako da nadjem neki dobar aparat za ove pare. A nikon d40 za 210eu? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jul 31, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan Posto volim fotografiju, skupio sam nesto novca da kupim sebi neki aparatic. Nesto za poluprofesionalnu, hobi fotografiju, polovno do 200eu max pozdrav vidi ovaj sajt: http://www.dizajnzona.com/forums/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Avgust 1, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala..prelistacu Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljko85 44 Napisano Avgust 5, 2011 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda gl400 Prijavi odgovor kao problematičan I konacno sam ga uzeo Canon eos 100d + kit + 2 bat + batery grip 300eu Hvala svima na pomoci Odo da skljocam Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SpontanaDeskripcija 742 Napisano Octobar 18, 2011 Svrati ponekad, 396 postova Lokacija: Bajina Basta - Tara Motocikl: kawasaki VN900 '08 Prijavi odgovor kao problematičan I konacno sam ga uzeo Canon eos 100d + kit + 2 bat + batery grip 300eu Hvala svima na pomoci Odo da skljocam Kakva su ti iskustva sa tim aparatom (pitam sve koji su koristili ovaj model) ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...