miša bmw 284 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan I, posle dve nedelje, kafić u mom gradu, draga lica, milion pitanja,sabiranje utisaka... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Drugari, toliko , nadam se da ste uživali u ovome, ja jesam. Utisci su mi fantastični, od egzotičnog Maroka,preko smrzavanja, kiše, vetra, magle, do najprijatnijih trenutaka sa drugarima u Sloveniji... Ali VREDELO JE ! 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kochaMatori 1108 Napisano Novembar 19, 2010 Bona Fides, 1310 postova Lokacija: Kraljevina Mirijevo - Beograd Motocikl: http://www.motoscout.de Prijavi odgovor kao problematičan Ne da smo uživali nego smo bukvalno putovali s tobom . Svaka ti čast za putovanje ali i za putopis. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Damir. 137 Napisano Novembar 19, 2010 skuter-servis, 406 postova Lokacija: Vojvodina Motocikl: dr mr Prijavi odgovor kao problematičan najezih se od glave do pete, svaka ti cast! pratio sam temu od pocetka i uvek iscekivao nove postove, toliko slika, odma se setim Ewana i Charley-ja iz emisije long way down... pored para, za ovako nesto treba imati i hrabrosti krenuti na takav put. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
klimbra 13 Napisano Novembar 19, 2010 U prolazu, 58 postova Lokacija: Ljubljana Prijavi odgovor kao problematičan Miša.....kad ponovo dolaziš????? Odlično si napisao ovo.......svako jutro sam jedva ćeko.....ima il nema nastavka......poklon prijatelju :care: :care: :care: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5038 Napisano Novembar 19, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6027 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Komšija nemam reči... ...Kad se sretnemo, klanjam se i ljubim ruku... :jee1: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shuky 320 Napisano Novembar 19, 2010 Svrati ponekad, 263 postova Lokacija: Nis Motocikl: Nekad: BMW R50/5, Suzuki GSX 750 Inazuma; Yamaha xt 660 r; TDM 850; BMW R 1100 RT; sada: nemam. Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA ZR 64 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Blago onom ko zna sta hoce, a to sto hoce moze i da plati!. Prijatelju hvala ti za ovaj putopis, nisam ni sumnjao da nece biti dobar. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA ZR 64 Napisano Novembar 21, 2010 Svrati ponekad, 100 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R1200 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Kao jedan od Misinih prijatelja, koristim priliku da se zahvalim nasim drugarima u Sloveniji na gostoprimstvu koje su ukazali nasem Misi. To je kao da su to ucinili i nama.Neka se svi smatraju pozvanima u Zrenjanin da se podruzimo. Poz.Peca. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
svetac 527 Napisano Novembar 21, 2010 Drug član, 1448 postova Lokacija: subotica Motocikl: Honda ness 150 Prijavi odgovor kao problematičan hvala,sto si podelio sa nama svoje putesestvije!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 21, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan svaka čast na putu i putopisu... kao da sam i sam bio (mada će ta ruta morati da se lično prođe u budućnosti) :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Michel 70 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 101 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: BMW R 1200 GS ADV Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Miso,uzivali smo za sve pare. Veliki pozdrav. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rille 166 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 305 postova Lokacija: Blizu granice! Motocikl: KLE 500 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odličnom putopisu, zadao si nam domaći koji bi svi rado napisali! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Joseph B. 142 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1300 postova Lokacija: Temerin Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast Miso! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jagr 8 Napisano Novembar 22, 2010 U prolazu, 15 postova Lokacija: Slovenia Motocikl: Honda goldwing 1800 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja baš neki pisac ali kad sam sledio tvoj putopis....pomislio sam......pa što ovaj čovek ne piše romane . Nama je drago da si uspeo doči tamo gde si se odlučio, a najdraže mi je da si došao i kod nas i sa nama kao prvima delio utisce koje si imao na putu. Imao si hrabrosti da ne kažem jaja da ideš na takav put sam i bez ikakvog suporta. Pravi si bajker i takvi kao ti su kod nas uvjek dobrodošli Vidimo se u maju LP 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 22, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Znaci nemam reci kakav bezobrazluk! A lepo smo se dogovorili u Ohridu da necemo putovati nigde ukoliko nema sanse da se negde ne sretnemo c c c Ma cestitke na prelepoj ruti a i Jagru na rikvercasu... nadam se da rep i drugari nisu otisli sa starim motorinom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomoB 1618 Napisano Novembar 22, 2010 Skilled Rider, 1613 postova Motocikl: Pijađo Ćao Prijavi odgovor kao problematičan ...poznavanje Klimbre je neprocenljivo... ...za sve ostalo tu je Mastercard!! 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tomerc 1240 Napisano Novembar 22, 2010 Drug član, 1260 postova Lokacija: Chicago Prijavi odgovor kao problematičan Bravo i putniku i domacinima u Ljubljani! Svaka cast! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miša bmw 284 Napisano Novembar 22, 2010 Svrati ponekad, 448 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: BMW R 1200 GS, Honda CB 500... Prijavi odgovor kao problematičan Jager,jeli to za pisanje romana znači da sam preterao sa tekstom? Davore, neće se više ponoviti, obećavam! Hvala drugari za lepe reči, jbg, nastavnica Srpskog mi je umrla, možda sam mogao popraviti utisak kod žene.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sinke 451 Napisano Novembar 22, 2010 Zainteresovan, 592 postova Lokacija: BEOGRAD-DORCOL Motocikl: Stalno neki drugi :) Prijavi odgovor kao problematičan Odlican putopis,jedino se smorih od kliktanja na ove thumbnails , a inace fenomenalne slike. Pozz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miljanpravnik 5 Napisano Novembar 23, 2010 U prolazu, 50 postova Prijavi odgovor kao problematičan Super putovanje, super ekipa u Sloveniji, hrabro onako, na blef, nema sta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marokanac 1882 Napisano Novembar 24, 2010 Drug član, 1073 postova Lokacija: Beograd.........Srbija....... Motocikl: BMW R1200GS Adventure 2014 - Touratech oprema full + F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Bravo Miso, lepo si se navozao, jako mi je drago da si "prepoznao" osnovnu karakteristiku Maroka.......Gostoprimstvo i to kao sto kazes kod maltene svakog stanovnika ove prelepe zemlje. Drago mi je da si se zdrav i veseo i pun utisaka vratio kuci........... Pozdrav...........i do nekog vidjenja negde.....ko zna....... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
urosAT 312 Napisano Novembar 24, 2010 Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova Lokacija: Beograd,Dorcol Motocikl: rd07 oca mu jebem Prijavi odgovor kao problematičan Nema sta da se kaze sto neko vec nije rekao...Svaka cast prvo za duh,pa za turu i na kraju za putopis,da i mi pored radijatora imamo sta da radimo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Roki-Roki 10 Napisano Novembar 26, 2010 Svrati ponekad, 160 postova Lokacija: Njemacka Motocikl: BMW K1200R i F650GS Dakar Prijavi odgovor kao problematičan Joj Miso, prelijepa tura, predobro opisana a bogami i ..... dobra ideja . U Rabatu zive dvojica bajkera iz Cacka ( Bosko Lazovic i Yehad Abdellah ) sa kojima smo ljetos ja i moje drustvo proveli par prelijepih dana i steta sto nisi navratio do njih ( ja sigurno hocu opet ) a o Marokanskom gostoprimstvu ...., e pa to mozes zaboraviti u Evropi, toga ovdje nazalost nema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jimmy LaLa 228 Napisano Decembar 2, 2010 Svrati ponekad, 407 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Yamaha XT660R Prijavi odgovor kao problematičan Svaka cast,ne usudjuje se bilo ko na takav put u ovo doba godine... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...