veljkovic 0 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kopaonik Josanicka Bana Motocikl: Yamaha dt 125 lc Prijavi odgovor kao problematičan imam Yamahu dt 125 lc 88 god u dobrom stanju....koje treba ulje da koristim za mesavinu?? uu zadnje vreme mi mnogo smrdi iz auspuha i mnogoo dimi.....pa sam mislio da mi se rastelovala pumpa za ulje pa sam poceo sam da pravim mesavinu u kantu!! ii takodje mnogo mi je laka kurbla,sta to treba da znaci???...svaki savet dobrodosao!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jevrica 0 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 19 postova Prijavi odgovor kao problematičan nemas komresiju. taj motor ima mesalicu sipas dvtaktol Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veljkovic 0 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 5 postova Lokacija: Kopaonik Josanicka Bana Motocikl: Yamaha dt 125 lc Prijavi odgovor kao problematičan ee da...sta treba da uradim da mi kompresija bude ok..sta treba da se zameni.??.....koje ja da siopam sintetiku polusint. ili mineralno ulje?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...