Aca96 39 Napisano Novembar 13, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan Cao, ja sam Aca... Imam 14 god. i obozavam motore, trenutno nemam motor, ali je u planu... Nemam mnogo iskustva sa motorima, vozim dedinog tomosa(apn. 6), kome vadim dusu od 3. razreda... Vozim ga uglavnom po malo zescem off-road terenu (navikao je) Inace, volim enduro motore... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gfsfgdsrerrweq 1 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mile fazer 4466 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 2013 postova Lokacija: Pula Motocikl: KTM 1290 SD GT Prijavi odgovor kao problematičan dobrodošao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aca96 39 Napisano Novembar 14, 2010 U prolazu, 55 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Suzuki TS 125 R Prijavi odgovor kao problematičan E pa hvala... Ako bi ste mogli za pocetak da mi preporucite neki enduro ili SM do 1000 evra... Dosada sam vozio samo enduro motore i imam iskustva sa kroserima... Sta mislite o ovoj Gileri za pocetak dok se malo uhodam u saobracaj? - http://polovni-motori.com/motori-oglasi/Gilera/DNA-50/1726# Ili ovu hondu koja je full cross? - http://www.moto-berza.com/ponuda.php?id=72333&trazi=1&ur=1&model=0&tip=cr%20125&m=Honda-CR-125R Da li mi se vise isplati da uvezem neki solidan enduro(najverovatnije iz Svajcarske), ili nesto havarisano sto bi popravio sa caletom koji se prilicno razume u motore? Meni je ona Gilera za sada interesantna... Svaka pomoc je dobrodošla... Unapred hvala... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 14, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Aco. Lepo je kad mlad momak zavoli motore. Ovaj podforum služi samo za predstavljanje. Sve drugo što te zanima možeš naći u odgovarajućim podforumima. Tamo možeš i otvarati teme koje se uklapaju u tematiku podforuma. Upoznaj se sa rasporedom tema i podforuma i vrlo lako ćeš naći odgovore na svoja pitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...