brnio 84 Napisano Maj 11, 2007 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Na mom guzziju V35 Florida iglice od karburatora neki od prethodnih vlasnika >peglao< je izgleda cekicem pa nema sanse da se motor fino nasteluje. Interesuje me mogu li se gdje naci ili naruciti iglice, inace imaju oznaku 19 a duzina je 55mm. Ima li ko u prodaji polovne karb za guzzia odgovaraju precnici 26 ili 28mm. Unapred zahvalan svima onim koji mi nece govoriti kao mi se to ne isplati raditi jer samveliki ljubitelj ovog motora :roll: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zozon 6 Napisano Maj 11, 2007 Zainteresovan, 554 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Unapred zahvalan svima onim koji mi nece govoriti kao mi se to ne isplati raditi jer samveliki ljubitelj ovog motora :roll: Nema tu isplati se ili ne, kad je ljubav u pitanju ne pita se za cenu! Ja ti na zalost ne mogu pomoci...ustvari poslacu ti jedan telefon na pm! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1921 Napisano Maj 11, 2007 Vlasnik sajta, 5371 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Probacu da ti saznam tel broj cuvenog profesora Rajkovica, koga verovatno mnogi ovde znaju. On je 'rehabilitovao' nekoliko takvih Guzzi-ja, verovatno mu je ostalo nesto od delova... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Maj 12, 2007 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Ako uspijes da nadjes njegov broj molim te salji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
paperinos 1203 Napisano Maj 14, 2007 Drug član, 203 postova Lokacija: Patkovgrad Motocikl: Yamaha Virago Prijavi odgovor kao problematičan Imas nekih iglica u lous katalogu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Maj 14, 2007 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu za viken u svom krsu, vrlo verovatno da je nesto ostalo (imao sam sest guzzia v35 u delovima) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Beli Napisano Maj 14, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu za viken u svom krsu' date=' vrlo verovatno da je nesto ostalo (imao sam sest guzzia v35 u delovima)[/quote'] Nisam ni mislio da imas citavog! hehehe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brnio 84 Napisano Maj 16, 2007 Svrati ponekad, 109 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Shadow 750 ACE, AFRICA XRV RD07 Prijavi odgovor kao problematičan pogledacu za vikend u svom krsu' date=' vrlo verovatno da je nesto ostalo (imao sam sest guzzia v35 u delovima)[/quote'] Ako uspijes iskopat komplet karburatore, kao i onaj pinjon brzinomera (kako li se vec zove) sto se kaci na osovinu tocka pricaj cenu pa da trgujemo. PS moze i auspusi i ......... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
UNUCE 19 Napisano Jun 14, 2007 U prolazu, 21 postova Lokacija: Velika Plana Motocikl: Suzuki GSX 750 Inazuma Prijavi odgovor kao problematičan http://www.bjbikers.com/smf/index.php?topic=8375.0 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...