rusic 261 Napisano Novembar 11, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan poshto nemam nameru da dam 180-200€ za lanac kod jednog od domacih prodavaca moram ovako... ima li neko neku kombinaciju ili kontakt? korak 525 broj linkova 124 prednji lanchanik 16 zadnji lanchanik 45 Pozdrav, Ivan 063/336-500 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Rusicu, trenutno u Louisu na akciji imas Regina set (lanac+lancanici) za 100 E. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 11, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Mogu da preporucim Reginu... vozio i na GSX-u i na TA... a DID+JT bi trebalo da ima u Gevari samo neznam za cenu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 11, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Rusicu, trenutno u Louisu na akciji imas Regina set (lanac+lancanici) za 100 E. Nikako Kupio nov set Regina za moj XX i nisam zadovoljan. Od BG do Trebinja sam dva kruga dotegao lanac... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Rusicu, trenutno u Louisu na akciji imas Regina set (lanac+lancanici) za 100 E. Nikako Kupio nov set Regina za moj XX i nisam zadovoljan. Od BG do Trebinja sam dva kruga dotegao lanac... Ja mojim setom zavrsavam trecu sezonu. I moze jos. Da nije tvoja Regina malo kung-fu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
quasaar 1027 Napisano Novembar 11, 2010 Călător motocicleta, 2361 postova Lokacija: Novi Sad / Mlecni Put Motocikl: Bez... jednog dana ponovo :) Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je nesto tako Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aćimo 1144 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1531 postova Lokacija: Beograd-Čačak Motocikl: XRV 750, TZR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Poruči preko člana Bera. 130e komplet lanac i lančanici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 11, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Čeh je skoro menjao lanac i lančanike pa ga pitaj gde je uzeo i za koliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 11, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan poruchih od Gabora DID X ring itd... stizhe u subotu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan poruchih od Gabora DID X ring itd... stizhe u subotu... Koliko para, kolega Rusicu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gojko 210 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 543 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: Kawasaki zzr 1400 i Bmw r1200gsa Prijavi odgovor kao problematičan Kolega Rusicu, trenutno u Louisu na akciji imas Regina set (lanac+lancanici) za 100 E. Nikako Kupio nov set Regina za moj XX i nisam zadovoljan. Od BG do Trebinja sam dva kruga dotegao lanac... Ja mojim setom zavrsavam trecu sezonu. I moze jos. Da nije tvoja Regina malo kung-fu louis.de Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 12, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan poruchih od Gabora DID X ring itd... stizhe u subotu... Koliko para, kolega Rusicu? dragi kolega evo linka: www.motodelovi.com http://www.motodelovi.com/motor/d.i.d.%20cenovnik%20lanaca.htm ~140€ komplet... stim shto uzimam veci zadnji lanchanik... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan poruchih od Gabora DID X ring itd... stizhe u subotu... Koliko para, kolega Rusicu? dragi kolega evo linka: www.motodelovi.com http://www.motodelovi.com/motor/d.i.d.%20cenovnik%20lanaca.htm ~140€ komplet... stim shto uzimam veci zadnji lanchanik... A koliko isto to kosta u Gevari? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 12, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan poruchih od Gabora DID X ring itd... stizhe u subotu... Koliko para, kolega Rusicu? dragi kolega evo linka: www.motodelovi.com http://www.motodelovi.com/motor/d.i.d.%20cenovnik%20lanaca.htm ~140€ komplet... stim shto uzimam veci zadnji lanchanik... A koliko isto to kosta u Gevari? 160€ lanac i oko 30ak€ za lanchanike stim shto ne znam dal' je ovo njihovo O ili X ring... kod Gabora je O ring 90€ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan U Guevari zladni DID, korak 520, 116 zuba, placen 10.320 din, ili ti 89 din po zubu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan ~140€ komplet... stim shto uzimam veci zadnji lanchanik... Džaba veći lančanik, i dalje će biti sporiji od ST ... kad si već kod lanca vidi pa napravi i podmazivač Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 12, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan pa nemam vishe pojma, konfuzan im je cenovnik ako se mnozhi 0,95€ po linku za 525 ili 0,85€ za 520 dobiju se manje cene... mozhda im je ono 160€ za komplet sa lanchanicima... onda i nisu toliki derachi kao shto sam mislio a shto se zuba i tenere tiche... shta da ti kazhem... moracemo opet da proverimo u praksi, rezultati nisu bili bash jasni posle godinu dana okrshaja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Popsy 2907 Napisano Novembar 12, 2010 Ministar za Enduro, ratluk i ženske motore, 5393 postova Lokacija: Južna Čukarica / Beograd Motocikl: HTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan definitivno ćemo morati još :D Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Novembar 12, 2010 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Bice da je to cena seta sa lancanicima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Novembar 12, 2010 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan ~140€ komplet... stim shto uzimam veci zadnji lanchanik... Džaba veći lančanik, i dalje će biti sporiji od ST ... kad si već kod lanca vidi pa napravi i podmazivač pa nemam vishe pojma, konfuzan im je cenovnik ako se mnozhi 0,95€ po linku za 525 ili 0,85€ za 520 dobiju se manje cene... mozhda im je ono 160€ za komplet sa lanchanicima... onda i nisu toliki derachi kao shto sam mislio a shto se zuba i tenere tiche... shta da ti kazhem... moracemo opet da proverimo u praksi, rezultati nisu bili bash jasni posle godinu dana okrshaja Прво ти стави маску, такав ти нејкид мало вуче фалш ваздух, па да види онда Попси Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MILAN GS 99 Napisano Novembar 14, 2010 MK.OTADZBINA SRBIJA, 104 postova Lokacija: Banatsko Novo Selo Prijavi odgovor kao problematičan Imam JT lancanike za afriku zadnji 45 prednji 16 Milan 063-15-35-475 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rusic 261 Napisano Novembar 18, 2010 Prekidach, 1093 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Africa Twin CRF1000L & Suzuki DR 650 SE Prijavi odgovor kao problematičan Imam JT lancanike za afriku zadnji 45 prednji 16 Milan 063-15-35-475 cao, izvini, ne odgovorih... stiglo mi je sve... ako chujem da nekom treba, prosledicu mu kontakt... pozdrav, ivan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...