KILEbg 1262 Napisano Novembar 11, 2010 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde moze da se nadje semering prednje viljuske? Sve obidjoh nigde ne nadjoh. Ako neko zna koje su dimenzije pa da probam da nadjem u radnji sa delovima za poljoprivrednu masineriju Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ivan_NI 37 Napisano Novembar 11, 2010 U prolazu, 84 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha FZ6 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Pozovi uvoznike pa se raspitaj: "Barel" d.o.o. Vojvode Gojka 62 18000 Niš Telefon & fax: ++381 18 512 792 E-mail: barel@nadlanu.com Servis: Niš, Mije Petrovića 7 & tel:++381 18 252 739 Plattner Beograd Dušan Todorović Predstavnik prodaje i servis Mob: 064/82 29 250 email: prodajabg-yamaha@plattner.rs tel. 011/655 79 80 fax.011/24 20 638 Beograd Maksima Gorkog 153 Plattner Novi Sad Bojan Mladenović Rezervni delovi i servis Mob: 064/82 29 251 email: prodajans-yamaha@plattner.rs Yamaha-Rodić http://www.yamaha-rodic.com/kontakt.html Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scuba 15 Napisano Novembar 11, 2010 Çelebi, 2415 postova Lokacija: Beograd - Vuk Motocikl: Imam Prijavi odgovor kao problematičan Trebalo bi da dimenzije pišu na suknjici semeringa ako ne nađeš u manualu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dzolaja 89 Napisano Novembar 12, 2010 Zainteresovan, 558 postova Lokacija: Vrčin Motocikl: Moto Guzzi Nevada 750 '97, Honda CB750C '82 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko gde moze da se nadje semering prednje viljuske? Sve obidjoh nigde ne nadjoh. Ako neko zna koje su dimenzije pa da probam da nadjem u radnji sa delovima za poljoprivrednu masineriju Hvala http://www.motooprema.eu/proizvodi/tehnicki_delovi/semerinzi mada koliko vidim nema ga u katalogu, daj tacne dimenzije pa cemo naci nesto pozz Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
KILEbg 1262 Napisano Novembar 14, 2010 Drug član, 538 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: Suzuki GSF 650 S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan kontaktirao sam YAMAHU i nemaju na lageru ali moze da se poruci. cena kompleta je oko 30e. E sad da li je to mnogo i da li mi se vise isplati da saznam dimenzije pa da kupim u nekoj radnji sa semerinzima? Inace traze mi oko 80e da mi nabave semeringe, zamene i dopune ulje. mislim da je to bas bas dosta para. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...