Slaninar 630 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Kofer je korišten, sa sve nalepnicom "SRB". Sa donje strane sam nalepio gumu kako bi tesno prijanjao uz originalni Givi nosač, pa da ne klapara pri vožnji. Uz kofer dajem i kineski nosač (tj. ploču). Ploča je plastična i nije korištena nijednom. Sa svim šrafovima. Cena je 15 evra. Da, razlog prodaje je što sam nabavio veći.. Telefon: 062/8462-452 Relja 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gile13 4 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 78 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Keeway speed 150-2007,Kawasaki GPZ 500S-1996 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, druze nejavljas se na telefon.Uzgred da pitam koliko je litara zapremina kofera( dali mogu da stanu 2 full face kacige) i dali postoji mogucnost slanja kofera. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mantagt 0 Napisano Novembar 10, 2010 U prolazu, 2 postova Lokacija: Zajecar Motocikl: Honda TA & scooterce Prijavi odgovor kao problematičan Ako kojim slučajem ode kofer bez ploče ja bi kupio tu ploču... Tako da javi... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo, druze nejavljas se na telefon.Uzgred da pitam koliko je litara zapremina kofera( dali mogu da stanu 2 full face kacige) i dali postoji mogucnost slanja kofera. Dogh! Što bi rekao Homer Simpson. Zaboravio sam mobilni kod kuće. Ne znam koliko litara ima (pogađam između 30 i 40). Dve full face ne mogu. Malo fali, ali pošto je unutrašnji deo kod ručke malo uvučen, staje samo jedna kada se nakrivi, i 2/3 druge. Koga zanima, neka baci broj na PM, ili SMS, pa ću se javiti kad stignem kući. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Ako kojim slučajem ode kofer bez ploče ja bi kupio tu ploču... Tako da javi... Ako ode bez ploče, cena ploče će biti jedno pivo. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Novembar 10, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Kupovina je dogovorena. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...