lalajko 2004 Napisano Jul 26, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ima Apple da počne da pravi aj-ar (i-R). hahaha... gde se toga seti? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 26, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo speaking to Catalunya Radio: "I am sticking with my position. I believe Casey is a man of his word, and he has said he won't go to Japan" Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano Jul 26, 2011 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi momci nisu akademski obrazovani i lako je da padnu u primitivnu paranoju. Treba ih razumeti. Nije mi jasno što Dorna insistira na toj trci kad je posledica ovoliko blamiranje. Šta njima znače podaci o nivou, akumulaciji, ... radijacije. Ko detetu da objašnjavaš da je duboka voda OK. Trebalo je odmah da odustanu čim su vieli da su se zabradili. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dfast 446 Napisano Jul 26, 2011 Zainteresovan, 493 postova Lokacija: NL / Bgd Motocikl: Honda Vision Prijavi odgovor kao problematičan Nije potrebno biti akademski obrazovan da bi se shvatilo koliko je opasno biti tamo. Ne postoji dobar nivo radijacije, posebno ako se radioaktivni elementi unose putem disanja ili hranom a Montegi je oko 50km od otvorenih reaktora. Ova katastrofa oko fukushime je debelo zataskana, radioaktivni materijal se i dalje oslobadja u atmosferu kontinuirano vec 4 meseca slabijeg intenziteta i nastavice se jos toliko sve dok ne pokriju sva cetri reaktora. Ja ove bajkere u potpunosti podrzavam a ako je situacija ok zasto onda pokrivaju reaktore kao u Cernobilu. Evo jednog obrazovanog http://www.youtube.com/watch?v=6k84TiMa_C0 Svetska ekonomija je na zalost danas vaznija od svega. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Jul 26, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam mislio da se trka održava na Twin Ring Motegi, a ne na Tepco Fukushima stazi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano Jul 26, 2011 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Evo jednog obrazovanog Jesi li obratio pažnju gde radi ovaj obrazovani. Sejanje panike oko nuklearki (da su mene pitali ne bi ih ni pravili) je ovakvima u nekim slučajevima učetvorostručilo vrednost koju imaju u deonicama firmi koje prodaju vetar. p.s. Motegi circuit - Fukushima nuclear plant 120 km vazdušnom linijom 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 26, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ovi momci nisu akademski obrazovani i lako je da padnu u primitivnu paranoju. Treba ih razumeti. Nije mi jasno što Dorna insistira na toj trci kad je posledica ovoliko blamiranje. Biće interesantno u svakom slučaju šta će od svega ispasti na kraju. Zanimljiv tekst --- http://www.ivonazivkovic.net/FUKUSIMA.html Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Aluminijum za Rosija? http://www.motorcyclenews.com/MCN/sport/sportresults/MotoGP/2011/July/jul2711-rossi-cautious-of-aluminium-chassis-switch/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Cela posebnost Ducati-a će da se svede na vođenje ventila a ostatak će da bude Yamaha. Što je u redu. To je koncept koji odgovara njihovom prvom vošaču i to i treba da prave. A i ostali nesrećnici će da profitiraju. Možda se i Stoner vrati nakon par titula na Hondi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 27, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda da Pedrosa i Lorenzo nisu jedini povređeni ovih dana. I Stoner se žali na bolove u vratu, koji potiču od pada na drugom treningu u Assenu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Jul 27, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan E, kad pomenu Pedrosu i Lorenca, vidim da su bas lepo procaskali pre dodele nagrada u Laguni. Bas mi je drago zbog toga, msilio sam da je situacija mnogo zategnutija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan E, kad pomenu Pedrosu i Lorenca, vidim da su bas lepo procaskali pre dodele nagrada u Laguni. Bas mi je drago zbog toga, msilio sam da je situacija mnogo zategnutija. Sukob interesa je osnova svake drame. A ovde ga nema. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5329 Napisano Jul 27, 2011 Integrisan, 13023 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljiv tekst --- http://www.ivonazivkovic.net/FUKUSIMA.html Je zanimljiv, samo ima jednu grešku. Započinje sa pričom o dva lobija, nuklearnom i naftaškom. To je JEDAN lobi sa dva proizvoda. Na jedan su nas sve navukli, a pošto im ga ponestaje hteli bi da ga zamene drugim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Jul 28, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Žiroskopska kamera (na pravom mestu) na starom Nirburgringu. Lepo, lepo http://www.youtube.com/watch?v=rCOt78MB5vM&feature=player_embedded Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Jul 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Rossi poklonio majci (Stefania Palma) Monster 696. Ranije je vozila Yamahin skuter. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Thaedass 769 Napisano Avgust 1, 2011 Xtreme, 391 postova Lokacija: Zrenjanin/Novi Sad Prijavi odgovor kao problematičan Nadam se da barem ona moze da oseti prednji kraj tom Dukatiju Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 1, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha Official World Superbike Team withdraws at the end of 2011 season from World Championship http://www.yamaha-racing.com/Racing/wsb/news/newsdetail.jsp?Component=tcm:78-465943&ComponentTemplate=tcm:78-11949-32&PageTitle=Yamaha%20Official%20World%20Superbike%20Team%20withdraws%20at%20the%20end%20of%202011%20season%20from%20World%20Championship&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Odlično i očekivano. FIM: Statement on Grand Prix of Japan Tuesday, August 02, 2011 This just in from the FIM: Grand Prix of Japan: Statement from the FIM The FIM and Dorna Sports have now received the official detailed and final report provided by ARPA*, recognised body to investigate the current situation in Motegi and its environs. Based on this report the FIM and Dorna Sports confirm today that, subject to there being no further serious incidents, the Grand Prix of Japan will take place on 2 October as planned. As already indicated in the previous Press Release, ARPA has measured levels of radiation from all sources including the air, environment and food. The final conclusion is that "based on the estimate dose it can be said with no doubt that the radiation risk during the race event is negligible". This study is intended to complement the information already available from various Governments and the World Health Organisation, which addresses the general situation in Japan following the earthquake and subsequent tsunami that occurred in March. This independent investigation reports specifically on the situation in Motegi and its environs, making it much more relevant to MotoGP participants. http://www.fim-live.com/fileadmin/user_upload/HOME/11_aout/Relazione%20finale%20motoGP_translation.pdf Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan i Sta ce balerine da odluče u vezi VN Japana? Šta se desava ako pola vozaca odluce ipak da voze u JPN? E,da ... u vezi SBK i Yamahe! Vidim da ipak nisu samo glasine da se povlače u 2012. god iz nekih njima logičnih razloga ali šampionat dosta gubi njihovim potezom! """ Due to this decision more resource and focus will now be used for direct "Customer" activities to ultimately add more value to Yamaha ownership and increased Customer Satisfaction.""" Pa zbog nastupa u šampionatima,koji je i odlican marketing,se u dobroj meri i prodaju motori. Sta se sada desava sa Melandrijem i Lavertijem? Mislim u 2012.god. """""Yamaha will continue the availability of road racing kit parts, known as YEC Racing kit parts, for its R1 and R6 production models for private teams entering at all racing levels.""""" Da li to znaci da ce biti sličan scenario kao sa Ducatijem i Checom? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Nije da ne znam engleski, ali malo prevedite te vesti sa engleskog, mislim da ipak ima dosta naroda koji ne zna bas perfektno da cita i pise engleski jezik. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Nije da ne znam engleski, ali malo prevedite te vesti sa engleskog, mislim da ipak ima dosta naroda koji ne zna bas perfektno da cita i pise engleski jezik. Imaš ovde http://vesti.bjbikers.com/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan A sada jedan off ..... pre 10 tak dana saznam da ima i Yamaha R7. Doduše napravljena za trke '99,'00 u samo 500 komada ali ipak tu je! Ju,sramote moje! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan E,da ... u vezi SBK i Yamahe! Vidim da ipak nisu samo glasine da se povlače u 2012. god iz nekih njima logičnih razloga ali šampionat dosta gubi njihovim potezom! Pa zbog nastupa u šampionatima,koji je i odlican marketing,se u dobroj meri i prodaju motori. Sta se sada desava sa Melandrijem i Lavertijem? Mislim u 2012.god. Da li to znaci da ce biti sličan scenario kao sa Ducatijem i Checom? Verovatno, biće neki privatan tim, kao u WSS ParkinGO Yamaha. Prodaja je prošle godine bila katastrofalna. U Americi - 75% u Evropi - 50% itd. Yamaha je među najskupljima a nekada je bila među najeftinijima. Marko se vezuje za Aprilijju i fabrički Dukati tim. Kamier 100% dobija šut kartu tako da je to mesto sigurno slobodno samo kako će sa Maksom to je pitanje. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Avgust 2, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Melandriju kad se spomene Ducati on dobije instant proliv ! Zadnjih godina je provozao skoro sve sto ima osim Aprilije. Hobit RSV4, Marco i Biaggi tim,dva frienda do besvesti,naopako! Nisam znao da se vezuje njegov nastavak karijere za Apriliju i Ducati ali posle R1 je to i najbolji izbor,mada ... Ducati u rukama privatnika sa fabrickom podrškom daje i te kakve rezultate pa ne vidim zasto bi sa Yamahom bilo drugačije. Postavlja se pitanje da li bi mogli finansijski da podrže Melandrija. Sto se tice Camiera,nista drugo osim šut karte nije ni zaslužio! 3 podijuma u 18 trka ( ako ne gresim) su veoma razocaravajuci! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 765 Napisano Avgust 2, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan A sada jedan off ..... pre 10 tak dana saznam da ima i Yamaha R7. Doduše napravljena za trke '99,'00 u samo 500 komada ali ipak tu je! Ju,sramote moje! Da znaš da je sramota http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/2793-yamaha-r7 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/12051-yamaha-r7 http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/32589-yamaha-r7 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...