acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ja se još uvek nisam odlučio Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha slavi 50 godina, a ti gledaš Ducati. E moj druže Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Eeee, odlučio sam se ja za konstruktora, to ne menjam, nego moram za vozača da se odlučim. Da li može za dvojicu da se navija? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Repsol Honda predstavila tim za 2011 Repsol Honda tim je danas u hotelu Pan Pacific koji se nalazi u Kuala Lumpuru zvanično predstavio vozačku postavu i motocikl za sezonu 2011. Za vreme predstavljanja se prvi put zajedno na sceni pojavila Hondina zastrašujuća tročlana vozačka postava za sezonu 2011 koju čine Dani Pedrosa, Andrea Dovizioso i Casey Stoner. Njih trojica su tom prilikom predstavili novi RC212V. Repsol Honda tim je prvi put nastupio sa tročlanom vozačkom postavom 1995, i tu legendarnu vozačku postavu su činili Mick Doohan, Alex Criville i Shinichi Ito. Sada HRC ponovo ima tročlan tim koji juri titulu ali ovog puta u četvorotaktnoj eri MotoGP šampionata. Vozači su posle foto sesije odgovarali na pitanja novinara tokom kojih je Dani Pedrosa izrazio zabrinutost zbog svog stanja i sporog opravka ključne kosti koju je slomio oktobra prošle godine u Motegiu. Andrea Dovizioso je potvrdio da će sutra za vreme testiranja u Sepangu probati novu šasiju za svoju RC212V mašinu. Italijan je naglasio da će mu prioritet tokom testiranja biti poboljšanje stabilnosti prilikom kočenja. Za vreme ovog predstavljanja Casey Stoner se prvi put pojavio u bojama Repsol Honda tima. Mladi australijanac se raduje nastavku posla na svojoj RC212V mašini i ponovo je izrazio zadovoljstvo njenom isporukom snage za koju kaže da je vrlo uglađena. "Veoma sam uzbuđen i osećam se veoma emotivno što nosim Repsol Honda boje po prvi put. Kada sam bio dete, gledao sam Micka Doohana kako osvaja šampionate jedan za drugim u ovim bojama tako da je za mene velika čast da budem deo ovog tima ", rekao je Stoner. "Znam da će ovo biti teška sezona jer ima mnogo jakih vozača, počevši od mojih timskih kolega, ali bih dodao da sam veoma motivisan za ovaj novi izazov." Pedrosa je prokomentarisao: "Zimska pauza je kao i uvek preduga, ali je konkretno u mom slučaju dobra jer sam imao dosta vremena da se odmorim i uradim odgovarajuću rehabilitaciju za moje rame. Glavni program ovog testiranja je da nastavimo da razvijamo dobru osnovu koju smo imali prošle godine. Moramo da nađemo to nešto ekstra na šasiji i agregatu da poboljšamo stabilnost motocikla pri ulasku u krivinu kao i trakciju pri izlasku. Moj cilj je naravno da se borim za titulu. U prethodnim godinama sam u MotoGP-u imao sam veoma dobre trke, borio sam se za sam vrh, ali mi još uvek nedostaje titula. Situacija je takva iz više razloga, ali ako bih sada mogao da sebi poželim nešto da bi se to promenilo, poželeo bih da izbegnem dalje povrede. " Dovizioso je dodao: "Vrlo sam sretan što sam deo Repsol Honda tima, a posebno ove godine jer ćemo biti vrlo konkurentan tim, jači nego ikada. Nas trojica smo u stanju da se borimo za pobedu i titulu, ja i moj tim ulazimo u sezonu sa puno entuzijazma. Ove godine ciljamo visko, borićemo se za šampionat ". Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Al' su ruuuuužniiiiii Aj' ovaj Pedrosa liči na čoveka, ali je mnogo mali brate, a ostala dvojica kao da su izvađeni na bućku Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Eto vidiš, toliko sam se trudio da prevedem i napišem dobar tekst (sa što manje greški), i da postavim lepu grupnu sliku pa sve mislim 'e lepo, ovo će Aćimu da se svidi' kad ono trt (turiram rado triumph). Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ti si posao uradio maestralno, kao i uvek, ali je Stoner trebalo ženu da pošalje na slikanje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pusti čoveku ženu na miru, nego moram da nađem novi hobi preko zime, znači po-lu-de-ću. U zadnje vreme samo gledam mečeve Fedora Emelianenka (MMA) - čoveče, samo me to u poslednje vreme radi. Izvinjavam se za off. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Januar 31, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ti si posao uradio maestralno, kao i uvek, ali je Stoner trebalo ženu da pošalje na slikanje Acime, ne cackaj mecku, znas da onaj tvoj ima mnogo putera na glavi! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Ali nema lepu ženu Nego, jel pratite australijski SBK? To jedino ima interesantno ovih dana. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Januar 31, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Na MotorsTV ili ? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Januar 31, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Da, gledao sam već više puta i SS i SBK Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cyber0167 759 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 1497 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: YZF-R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ako nije tajna raspored testiranja Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Repsol Honda: 3 vozača, jedna velika garaža, bez timskih narađenja… Upravo je objavljeno još informacija o strukturi Repsol Honda tima koji nam je ove sezone posebno zanimljiv zbog toga što nastupa sa tri vozača. Potpredsednik HRC-a, gosp. Shuhei Nakamoto, je za vreme jučerašnjeg predstavljanja tima u Sepangu naglasio da će uprkos glasinama sva tri vozača - Dani Pedrosa, Andrea Dovoizioso i Casey Stoner - deliti jednu veliku garažu. "Imaćemo tri vozača u jednoj garaži. Ova situacija neće biti moguća na najviše tri trke i možda ćemo morati da budemo u maloj garaži, tako da ćemo kada dođe vreme morati da razmišljamo i o tome ", rekao je Nakamoto. "Dakle, u ovom trenutku izgleda da ćemo na 15 trka biti u mogućnosti da imamo jednu veliku garažu," Potvrdio je Livio Suppo, direktor marketinga i komunikacija HRC-a, "Ovo neće biti moguće samo za vreme određenih trka. I neće biti zida između vozača." "Neki podaci će se deliti, ali ne svi. To je zato što su naša tri vozača su istovremeno timske kolege, ali i konkurenti ", rekao je Nakamoto. Na pitanje zašto se neće svi podaci u potunosti deliti, Suppo je odgovorio: "Postoje određeni podaci koji su u vezi sa vozačevim individualnim podešavanjem motocikla. To ponekad može biti prednost, tako da je potpuno u redu da neke stvari ostanu tajna. " Honda ove godine ima tri vozača što nikako nije jednostavno ali Nakamoto insistira da je HRC i više nego spreman. "Imamo dovoljno resursa da se adaptiramo na sva tri vozača", rekao je on. Na pitanje da li će Honda ukoliko to bude bilo potrebno napraviti tri različita motocikla, Nakamoto je odgovorio: "Svaki vozač uvek ima različitu mašinu [na neki način], ali je osnova veoma slična za sva tri vozača." Objavljeno je da će ove godine svaki vozač imati po dva inženjera za elektroniku. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Baš su se naoštrili, biće sramota ako ne uzmu titulu konstruktora. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Meni je malo cudno da mogu da se takmice sa tri motora u timu - na tajnacin mogu da osvoje vise bodova od ekipa koje imaju dva vozaca. Sta kazu pravila po ovom pitanju? OK, navijam za Hondu (dok se ne pojavi BMW da rastera decicu) ali kako da kazem da je Honda pocepala Yamahy koja ima samo dva vozaca? Ili mozda Yamaha nije uspela da navata treceg? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6002 Napisano Februar 1, 2011 Svakom po zasluzi, 12427 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..ili Yamaha ne može da napravi tri dobra motora nego samo dva? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Bodove donosi samo najbolje plasirani vozač. Riders and Constructors (manufacturers) compete for respective FIM Road Racing World Championship Grand Prix titles. Teams, meanwhile, compete for a MotoGP Team Championship, which is different to the Constructors Championship as there are different teams competing on machinery from the same manufacturer, such as Fiat Yamaha and Tech3 Yamaha. For riders, the points which count towards their World Championship total will be those gained in each race. For Constructors, only the highest placed motorcycle of a Constructor will gain points, according to the position in the race. Teams in the MotoGP class are in principle comprised of two riders. All points scored by both riders in the Team, including substitutes or replacements, will count towards the Team Championship. In the case of a one rider Team then only the points scored by that rider will count towards the Team Championship. Wild card riders will not score points for the Team Championship. For each race, Championship points will be awarded on the following scale: * 1st 25 points * 2nd 20 points * 3rd 16 points * 4th 13 points * 5th 11 points * 6th 10 points * 7th 9 points * 8th 8 points * 9th 7 points * 10th 6 points * 11th 5 points * 12th 4 points * 13th 3 points * 14th 2 points * 15th 1 point Results in all races will count for the Championship classification (this was not always the case historically as, for example, the best six results from a ten race season were counted). In the event of a tie in the number of points, the final positions will be decided on the basis of the number of best results (number of first places, number of second places etc.). In the event that there is still a tie then, the date in the Championship at which the highest place was achieved will be taken into account with precedence going to the latest result. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Meni je malo cudno da mogu da se takmice sa tri motora u timu - na tajnacin mogu da osvoje vise bodova od ekipa koje imaju dva vozaca. Sta kazu pravila po ovom pitanju? Sukob interesa (kada su tri vozača jednog tima u pitanju) se ističe jedino kada je u pitanju timska titula (koja je ubačena zbog ko zna pitaj čega), tipa tri vozača Repsol Honda tima protiv dva vozača Yamaha Factory Racing tima. Kako je kolega Lalajko i napisao. Titule konstruktora i vozača nisu time nikako ugrožene (što je kolega Aćim pravilnikom i dokazao). Svako na gridu može da ima koliko hoće fabričkih motocikala ili onih sa satelitskim specifikacijama, u pitanju je novac. Ove godine Honda ima četiri fabrička motocikla, slede je Yamaha sa dva, Ducati sa takođe dva i Suzuki sa jednim. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sasa_Nis 279 Napisano Februar 1, 2011 Svrati ponekad, 296 postova Lokacija: Nis Motocikl: 916 SP, Prijavi odgovor kao problematičan Ma lako je Hondi. U moto2 sampionski motor ce sigurno nositi njihov agregat. Jos kad bi taj uslov progurali u moto gp...... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte video sa Hondine prezentacije tima za sezonu 2011 koja se održala juče u Kuala Lumpuru. Video je na italijanskom ali se zato odlično vidi RC212V. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2021 Napisano Februar 1, 2011 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Imam osecaj da ce ove godine Stoner biti nezaustavljiv... Pri tome ne mislim na Hondine probleme sa kocenjem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
acim 766 Napisano Februar 1, 2011 Ne silazi, 5815 postova Lokacija: Minhen Motocikl: Kawasaki H2 SX SE '23 / Triumph R3 Storm R '24 Prijavi odgovor kao problematičan Pri tome ne mislim na Hondine probleme sa kocenjem. E lepo si me nasmejao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Februar 1, 2011 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Rossi ce da objasni ovu sezonu! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spdzlla 0 Napisano Februar 1, 2011 Drug član, 3618 postova Lokacija: Kovin Prijavi odgovor kao problematičan Termignoni je postao novi sponzor Repsol Honda tima Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...