VuleTigar 140 Napisano Januar 17, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Taj u Bataji jel to Lukac prodavao, motor ima cini mi se bagster sediste ?? Sta te je odbilo kod njega ?? Zvao sam coveka al me mrzelo da odem do Bataje a nije do Nisa , a i cena je bila malo jaca mada motor je 2000 godiste i ako je u top stanju onda vredi tih para. Izgledao je ekstra na slikama, on inace prodaje dobre motore, a u medjuvremenu sam saznao da je motor prodat. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 17, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan jeste taj, al ja teo motor od vlasnika lično, da nije farban,gitovan, da mu ne mrdaju vitalni delovi..i mene je privukla slika sa oglasa, čak i prvi utisak kad sam ga vido.. međutim dok sam zagledo, javljalo mi se nešto..neki crv..a najveći problem je bio taj što nisam imo sa čim da uporedim. da ne grešim dušu, motor je solidan, ko ga je pazario verovatno je bio bolje pripremljen od mene i verovatno je procenio da je to u tom trenutku najbolje za uloženo-dobijeno.za mene nije bilo tako i mislim da nisam pogrešio. bilo bi dobro da se pojavi kolega, ako je sa foruma, da kaže utiske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Januar 17, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Srecna trgovina, puno srecnih kilometara! I naravno, daj koju sliku masine. POzdrav! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Januar 18, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ^ Evo slika sa oglasa, sada ima skroz crnu zadnju felnu i novu zadnju gumu, ostalo je isto : http://forum.bjbikers.com/index.php?/topic/49442-honda-cb-750-sevenfifty-1996-reg-do-82011-2000e/ A evo i slika kad smo u nedelju dovezli motor iz Nisa do Beograda na prijatnih 4-5c i "laganim" povetarcem koji je vec na 120km/h hteo da me skine sa motora Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Supermoto_fan 12 Napisano Januar 18, 2011 U prolazu, 62 postova Lokacija: Podgorica, Crna Gora Motocikl: Honda Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Fina masinica, izgleda bas ocuvano. Srecno, jos jednom! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Januar 18, 2011 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan očigledno je da nisi pogrešio što si zapuco na Niš! lep motor, nema šta da se kaže! verujem da je uživo još lepši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 21, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Malo ima Sevenfifty-ja na oglasima a i preko su skupe(klasika brate)ja sam ovu zadnju plavu prodao za 2500e covek je prezadovoljan ,pre toga je vozio Hondu TA iz 91.Inace otkad je dozvoljen uvoz imao sam brojem i slovima 6 kom od toga sam moju Klaudiju (tako se zvala Nemica vlasnica uf)vozio 2,5 sezone i naputovao se sa postovanom skwo.Moja je otisla na N Bgd kod prijatelja Vuje koji je ne bi dao ni za kakve pare-ljubav na prvi pogled. Posto je to preradjena masina od Americkog Nighthawka iz 85-86 fale joj tri stvari koje su Ameri za njihovo trziste imali kardan, 95ks i sesta brzina overdriwe.Evo u prilogu koga interesuje moj Nighthawk koji sam uvezao iz Kanade 1991 (god 1985, kupljen od firme TO Cycle sa kojom sam godinama saradjivao dok smo leteli za Canadu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
VuleTigar 140 Napisano Januar 21, 2011 Mistik, 297 postova Lokacija: Beograd-Konjarnik Motocikl: Honda CBF1000A 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, prelep motor Ovaj model jednostavno nikoga ko se imalo razume i voli motore, ne moze da ostavi ravnodusnim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje dobrodrzece tete http://www.bikepics.com/members/vlajko75/81cb750/ Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peki 1214 Napisano Januar 21, 2011 Braćala..., 2179 postova Lokacija: Beograd, Lion Motocikl: Honda CB750F 1981 Prijavi odgovor kao problematičan Evo moje dobrodrzece tete http://www.bikepics.com/members/vlajko75/81cb750/ Ti da ćutiš. Izdao si sektu i kupio teneru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 21, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti je lep "mali boldor" kako smo ga nekad zvali. Imas original auspuhe za njega oko 130e par u holandiji firma prodaje motore i delove adresa je www.boonstramotoren.nl. Kupio sam od njih 2009 fenomenalnu Magnu v30 1984 koju sam letos prodao i trazim nesto jos starije pozz Lukac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Januar 21, 2011 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Lukac.. ljudi su placali 2-3 glave cunke.. Osim ovog zlotvora iznad Peki ondak sam trebao afriku da kupim? pa nisam poludio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo ti je lep "mali boldor" kako smo ga nekad zvali. Imas original auspuhe za njega oko 130e par u holandiji firma prodaje motore i delove adresa je www.boonstramotoren.nl. Kupio sam od njih 2009 fenomenalnu Magnu v30 1984 koju sam letos prodao i trazim nesto jos starije pozz Lukac Sorry sto vam upadam u temu. Ali da li je moguce doznati cijenu ovih cajgera za ovu hondu cb500 i kako to ide sa dostavom? Vidim ti si vec trgovao pa mozda znas kako to ide http://www.boonstraparts.nl/nog-te-demonteren Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1341 Napisano Januar 22, 2011 onaj koji oblikuje, 357 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran, ali mislim da motori idu kompletni (za delove ),posalji im mail pa pitaj . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hotazmaj 84 Napisano Januar 22, 2011 Svrati ponekad, 273 postova Lokacija: Sarajevo,BiH Motocikl: VFR 750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pokusat cu ali cisto sumnjam da ima neka dostava za BiH. Hvala svakako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...