parigroz 0 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene..... Imam godina koliko i Ford mustang 67 Upravo trazim neki motor,Yamahu XJ ili Kawasaki KLE 500.......tako nesto. Boze zdravlja,na prolece eto mene na drumu. Za sad toliko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dorel.t3 10 Napisano Novembar 8, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: margita Motocikl: BMW 1200gs ADV , Kawa ZX10, qingqi 200 Prijavi odgovor kao problematičan Eto i mene..... Imam godina koliko i Ford mustang 67 Upravo trazim neki motor,Yamahu XJ ili Kawasaki KLE 500.......tako nesto. Boze zdravlja,na prolece eto mene na drumu. Za sad toliko secam se bio je to dobar auto ...dobro dosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
parigroz 0 Napisano Decembar 6, 2010 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan hvala na dobrodoslici...sad samo jos da izbunarim dobar motor....xexe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...