Jump to content

Moto Zajednica

Dešavanja na avalskom putu..

Recommended Posts

• Drug član, 1429 postova
  • Motocikl: Yamaha FJR 1300, Ktm exc300

Kako mozete da ne volite put Avala - Ralja, asfalt je u pristojnom stanju, a sto se tice brzine i preticanja, to sami morate proceniti kad stisnuti gas, kad obici... Ima preglednih krivina za obilazenje, ali ima i onih zatvorenih, ali tu ne vozis 150kmh.

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Princ Sherwood-a, 2447 postova

Slažem se ali mislim da lepota tog puta i nije toliko u (ne)kvalitetu asfalta i krivinama koliko je u tome da se tim putem prolazi kroz stvarno prelepe predele. U nekih 40 kilometara do Mladenovca stvarno ima svega, i planine, i šume, i polja... Meni je tamo jako lepo, motorom ili kolima. A posebno što ima i dobrijeh kafana usput :ooo:

• Mistik, 297 postova
  • Motocikl: Honda CBF1000A 2007

Moja omiljena ruta, bas zbog mnogo krivina i predela koji su ko nacrtani (Avala, suma, livade).

Prodjem tuda sigurno 15-20 puta u toku sezone, znam napamet svaku krivinu i stvarno je uzivanje voziti.

Medjutim, uvek mi se desi neko izletanje, makaze tako da sam uvek spreman da reagujem .

• Drug član, 1439 postova
  • Motocikl: KTM 1290 SDR V3

Ko voli malo krivina u blizoj okolini Bgd nema bolje od poteza Avala-Zuce. Sa obzirom da ima dosta nepreglednih krivina susret sa srebrnom kamikaza Ibicom moze da bude neprijatan. Tu treba samo srece da se to ne desi bas kada vi prolazite

• Ne silazi, 6308 postova
  • Motocikl: KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition

Cim si seo na motor, jednom nogom si u grobu !

Iliti, blaze receno, od momenta sedanja na motor, automatski prihvatas i sav rizik koji podrazumeva voznja istog.

Naravno, svesna osoba ce uciniti sve sa svoje strane da taj rizik minimizira.

Kome smetaju krivine, sive kamikaze, autobusi, sleperi... bolje da proda motor :neznam: (ovih elemenata ima i na autoputu)

• Podržavam 1

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: trenutno kombi :)

Iliti, blaze receno, od momenta sedanja na motor, automatski prihvatas i sav rizik koji podrazumeva voznja istog.

Kome smetaju krivine, sive kamikaze, autobusi, sleperi... bolje da proda motor :neznam: (ovih elemenata ima i na autoputu)

ti verovatno nisi razumeo temu ili si mozda i ti kamikaza???

• U prolazu, 1 post
  • Motocikl: suvozacica na thundercat-u

pitala bih te da se tebi to desilo da li bi ti onda smetale kamikaze...???

• Podržavam 3

Sale, sa ovim sto vozim, tesko da mogu biti kamikaza. A ni sa necim jacim.

Joxy, vrlo cesto vozim bas Avalskim i svaki ali zaista svaki put bude neka situacija, blaza ili cupavija. To nije razlog da vise ne sedam na motor. Cak sasvim suprotno, doprinose mom vozackom iskustvu. Silno bih voleo da ne nakupljam to iskustvo na takav nacin ali s obzirom gde zivimo...

Samo da se pojasnim, nisam ovo napisao kao kritiku tebi, Sale, vec kao komentar na ostale postove gde se Avalski put karakterise kao izuzetno opasan. Svaki put u Srbistanu je takav :(

Ti si odlicno odreagovao, tvoj prijatelj na zalost nije imao priliku. Bitno da je zdrav i citav !

A onakvih kamikaza ce vazda biti...

• Podržavam 1

• U prolazu, 35 postova
  • Motocikl: trenutno kombi :)

Samo da se pojasnim, nisam ovo napisao kao kritiku tebi, Sale, vec kao komentar na ostale postove gde se Avalski put karakterise kao izuzetno opasan. Svaki put u Srbistanu je takav :(

Ti si odlicno odreagovao, tvoj prijatelj na zalost nije imao priliku. Bitno da je zdrav i citav !

A onakvih kamikaza ce vazda biti...

ok, nismo se razumeli. nema ljutnje

• SuperStar, 1098 postova
  • Motocikl: MonsteR

Evo, ispravka, nisi jedini. A kakve puteve volite? Onako, zanima me...

Ne radi se o tome da je loš put za vožnju, već je non stop gužva kad je lepo vreme i samim tim me to guši, traktori, kamioni, busevi, seku krivine, all in one............

• Zainteresovan, 518 postova

posto bi sad hteo da se provozam malo van bg,da uvatim zadnje lepe dane,krenuo bi do mladenovca posto kazete da je put dobar,znaci samo produzim avalskim putem koliko sam skapirao?

• U prolazu, 14 postova
  • Motocikl: suzuki bandit600

moja glava je bila u pitanju,sekunde cine cuda,a tek nepromisljenost vozaca,cuvjte se ljudi,kad mislite da je lepo vreme i da vasa sigurna voznja ,nece vas dovesti u iskusenje,cuvajte se nepoznatog,krivina i onoga sto nemozete da procenite,ja sam imao srece u nesreci i hvala bogu,ali da je bilo drugacije nista nebi ,bilo bitnoooo!!!!!!!veliki poz,i veliki oprez!

• Svrati ponekad, 425 postova
  • Motocikl: Futong 250

E bas sam indijanac! >:( U opste mi nije jasno kako nisam procitao temu od pocetka, a tako ozbiljna situacija bila... :stabre:

U svakom slucaju, drago mi je da je dobro proslo! :)

Inace, da se malo nadovezem, u nedelju sam se vracao s Tresnje i, mozda 5 km od ukljucenja na glavni put, pred mene izlece Sraplaninac velicine teleta! <_< I ako nisam jurcao, vozio sam maximalno 60km/h, tako se namestilo da, bukvalno ide na mene. Poceo sam da kocim, ali nije bilo vremena. Morali smo da se suradimo. :ups: Sreca, shvatio je da cu da ga udarim i stao je, bukvalno, na 5cm od mene, lanuo jednom i ja prodjoh... Ziv sam se usro.

Pazite se ljudi.

P.S. Izvini sto nisam procitao od pocetka sve i sto postavih neumesno pitanje, obicno pazim na te stvari.

• Predstavnik za Alfa Romeo i Smudja, 402 postova
  • Motocikl: rd07 oca mu jebem

E bas sam indijanac! >:( U opste mi nije jasno kako nisam procitao temu od pocetka, a tako ozbiljna situacija bila... :stabre:

U svakom slucaju, drago mi je da je dobro proslo! :)

Inace, da se malo nadovezem, u nedelju sam se vracao s Tresnje i, mozda 5 km od ukljucenja na glavni put, pred mene izlece Sraplaninac velicine teleta! <_< I ako nisam jurcao, vozio sam maximalno 60km/h, tako se namestilo da, bukvalno ide na mene. Poceo sam da kocim, ali nije bilo vremena. Morali smo da se suradimo. :ups: Sreca, shvatio je da cu da ga udarim i stao je, bukvalno, na 5cm od mene, lanuo jednom i ja prodjoh... Ziv sam se usro.

Pazite se ljudi.

P.S. Izvini sto nisam procitao od pocetka sve i sto postavih neumesno pitanje, obicno pazim na te stvari.

Tako je i meni prosle godine izletela kerusina na Avalskom, samo sto ja nisam prosao pored, nego preko njega...On je odavno u raju, a ja sam se skrljao i prosao doooobro izguljen 1neznam.gif

• šta bi ovo bilo, 303 postova
  • Motocikl: regal raptor

WWcM1_picture003gx.jpg

Uploaded with ImageShack.us

Evo nesto gadno, cisto da se ima u glavi kad se vozi Avalskim, u okolini kojeg ocigledno ima pun ku..c dzumara...

dobra fotka,ajde nam sad jos reci sta si od zastitne opreme imao na sebi...

• Podržavam 2

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   0 članova

• Nema ulogovanih članova koji gledaju ovu stranu.

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja