Disko Nindža 10520 Napisano Jun 8, 2019 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ova vec mnogo kulturnije izgleda, nalepnice na rezervoaru su fabricki prelakirane, zasticene, tako da tu nema skidanja, samo komplet rezervoar da prefarbas. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15912 Napisano Jun 8, 2019 Ne silazi, 1174 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan 100% fabričko stanje. Moj brat vozi identičnu. Ja bi se odlučio za ovu, bez obzira što je starija a skuplja. Inače je to nesalomiv motor, godine mu ne mogu ništa. Sve je kompletno i nema da te boli glava. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrCvor 1 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Vrlo moguce da cu ga uzeti. Mala digresija, jedna stvar mi je jako zanimljiva, a to je koliko motorima slabo pada cena kako stare. Na primer automobil koji je 95. godiste i tada je kostao 20k maraka, sada kosta manje od 1000 eura, a motor koji je 95. kostao 4k maraka, sada kosta 1.5 - 2k eura. Ima li tu neke logike koju ja ne primecujem ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12763 Napisano Jun 8, 2019 Ne silazi, 7380 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Motocikl može da traje 100 godina, auto ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrCvor 1 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Meni se cini da automobili prelaze mnogo vece kilometraze od motora, tako da sustinski mogu da traju i duze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16912 Napisano Jun 8, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ima i do km ali nije samo to. Manjak voznje u zimskom periodu, po snegu i minusu znaci mnogo. A zamisli jos da svi rade generalke na motoru koliko bi dobacili. Kod motora je uglavnom kad se vidi da je za remont-pravac oglasi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrCvor 1 Napisano Jun 8, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Konkretno bas Honda cb500, evo linka: CB500 (1994 - 2003) review WWW.VISORDOWN.COM A do anything bike in the classic Honda mould. Handles, goes, stops. Top fun Al generalno komentarisem, nebitno da li je i 5-6 hiljada, mnogo manje pada cena, to mi je interesantno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10520 Napisano Jun 9, 2019 Hronični Motociklopata, 7330 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zato sto je auto gomila lima koja zardja i nije za qrac posle 20 godina, trazi stalno ulaganje... dok na motoru jedina stvar koja propadne posle 20 godina je rezervoar, mada velika vecina rezervoara prezivi i debelo preko 20 godina, a sve ostalo na motoru je neunistiva gvozdurija i aluminium. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Henri Kinaski 65 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 54 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki ER-6N Prijavi odgovor kao problematičan 14 hours ago, MrCvor said: Konkretno bas Honda cb500, evo linka: CB500 (1994 - 2003) review WWW.VISORDOWN.COM A do anything bike in the classic Honda mould. Handles, goes, stops. Top fun Al generalno komentarisem, nebitno da li je i 5-6 hiljada, mnogo manje pada cena, to mi je interesantno. 3,655 funti 1994. godine je imalo vrednost tipa 7000 danasnjih funti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gox 1864 Napisano Jun 9, 2019 Drug član, 1180 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Suzuki SV 650 N Prijavi odgovor kao problematičan Pre 18 sati, štampar je napisao: Да простиш а КОЈИ мотоцикл је нов коштао 4.000 марака ...?Икада?...а да је био 500 ццм или више? Ја за такав не знам KLE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jun 9, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 22 sati, MrCvor je napisao: Meni se cini da automobili prelaze mnogo vece kilometraze od motora, tako da sustinski mogu da traju i duze. Kada bi se motor vrteo ko auto, (bar japanski, a i drugi imaju velike obrtaje) od 2000 do 3000 obrtaja, a pritom ideš 120 i više, traja bi i on po kilometraži. Kada bi se auto vrteo na 10.000 obrtaja i više, ne bi trajao ni godinu dana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrCvor 1 Napisano Jun 9, 2019 U prolazu, 14 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilia Atlantic 200 Prijavi odgovor kao problematičan Napisao sam maraka, jer 95. nisu korisceni evri, a poenta je valjda bila jasna A dobar deo odgovora ima smisla, nov sam u svetu motora, pa zato i pitam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Malo uocljivosti uvek vredi, juce sam se malo igrao sa trakama, nije nesto estetski ali barem udara u oci. Snimio sam i klip zvuka motora ali nemam vremena da postavim na YT, nadam se da cu veceras i to uraditi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 11, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Evo i snimka, naravno koliko toliko je telefon zabelezio zvuk, neuporedivo je bolje uzivo. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam hteo jos kad da uradim, verujem da je nocu korisnije, ali i danju mi se svidja kako izgleda. Pazio sam na detalje i linije. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vodonik 50 Napisano Jun 20, 2019 U prolazu, 59 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Honda CB 500S Prijavi odgovor kao problematičan Ove spicaste crvene na retrovizorima i sa strane fara bi bolje legle da si ih uklopio sa linijama motora (kao na blatobranu). 'Prekockaste' su u odnosu na sve blage krive na motoru, bar sto se mog ukusa tice Bele, ove sto sire far... Pun pogodak! Generalno, lep utisak, super je hondica! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se, ali to sam stavio pre ovih belih. Smislicu nesto originalnije, ovo je bilo na brzinu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16912 Napisano Jun 20, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, Zlatko LA said: Ovo sam hteo jos kad da uradim, verujem da je nocu korisnije, ali i danju mi se svidja kako izgleda. Pazio sam na detalje i linije. Gde si kupovao tu traku? Ima li bez tih rupica? Hocu sebi da kupim i isecem posto vec imam na motoru . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1929 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan super je,l poenta je odlicna, samo prilicno sam siguran da postoji propis kako vozili sme da svetli sa koje strane. tipa belo napred, narandzasto sa strane, crveno nazad...ja bih to prvi proverio...te se nemoj iznenaditi da te drka organ reda i mira ako mu dodje do toga..tako da odradi sve to, ali ispostuj propise i mirna backa... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 20, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, Motorcyclist je napisao: Gde si kupovao tu traku? Ima li bez tih rupica? Hocu sebi da kupim i isecem posto vec imam na motoru . Ima ih po kineskim radnjama, ali sve imaju onu homologacijsku oznaku, za ove dve "nalepnice" su mi bila potrebna 2 metra, na svaka 3 kvadratica jedan je bez oznaka. A imas i kao traku bez prekida. 100 din je metar. Pre 5 sati, zlig0r je napisao: super je,l poenta je odlicna, samo prilicno sam siguran da postoji propis kako vozili sme da svetli sa koje strane. tipa belo napred, narandzasto sa strane, crveno nazad...ja bih to prvi proverio...te se nemoj iznenaditi da te drka organ reda i mira ako mu dodje do toga..tako da odradi sve to, ali ispostuj propise i mirna backa... Slazem se u potpunosti, ove crvene napred cu sigurno skinuti jer imam bolju ideju, nadam se da nece niti prenatrpano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1279 Napisano Jun 21, 2019 prisutan, 1139 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Zlatko!! Ne lijepi nista na motor srece ti!!! Tvoja Honda je najljepsa CB 500 koju sam vidjeo!! Ne lijepi ziv bio!! 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16912 Napisano Jun 21, 2019 Integrisan, 5010 postova Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 21, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Necu vise obecavam, cak cu neke i skinuti jer su visak. Ostavicu samo ove kod fara, sve ostale idu sa motora. Skinuo sam one sa kofera, ipak su bile previse. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1941 Napisano Jun 22, 2019 Drug član, 1054 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan To je to, vise nista ne dodajem ni skidam, evo kako izgleda i danju i i kad se reflektuje svetlo. Mislim da nije preterano, a korisno je svakako, cak mi je licno i lepse jer je Honda sama po sebi neobicna zbog oklopa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Jun 22, 2019 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan E sada je mnogo lepši Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...