Alekre 12699 Napisano Februar 2, 2018 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Došao bih i ja. Dugo sam vozio ER5. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 4 hours ago, Biker-Boy said: Jaci je za citave 2 konjske snage ali ako gledamo stvar iz NAKED ugla, onda su u igri CB, GS i ER , onda CB pobedjuje E tako vec moze kolega GPZ je najjaci i ipak najbrzi motor u grupi 500 kubika cak i dan danas, iako npr zaostaje deceniju za danasnjim cbr500 ili kako se zove. Nema kocnice, ram i ogibljenje kao on ali je i dan danas brzi od njega Ali ok, ovde je rec o naked motorima tako da on ne spada tu nego ER5 koji je slabiji za 10ks, sto nije malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 3, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je videti ovako veliko interesovanje :)) Podseti me na ranije dane bjbikersa kad je dosta nas vozilo 500 kubika i bilo aktivno na temi. I sad nas garant ima ali slabo se pise. Samo, vidim da smo razbacani dosta kako ce to biti izvodljivo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11467 Napisano Februar 3, 2018 Drug član, 1283 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Moze,moze druzenje uvek,samo javljajte kad i gde. p.s.nadam se samo da cu biti u mogucnosti da ovaj moj nikad ne prodam,sto god drugo kupio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
darkofly 7 Napisano Februar 3, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Niš Motocikl: Suzuki GSX600F Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam ideju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Da se i ja javnem da sam za druženje...imam stariju sestru od CB500! Ako može tako da se računa... Juče doterana lepotica CB750 da je mazim i pazim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, ThePainkiller je napisao: Da se i ja javnem da sam za druženje...imam stariju sestru od CB500! Ako može tako da se računa... Juče doterana lepotica CB750 da je mazim i pazim... jel ima tema za tu masinu? a imas li i slike? to je isto tako legendarna masina i svaka ti cast da si je uspeo naci Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BorisG 16 Napisano Februar 4, 2018 U prolazu, 79 postova Lokacija: Turija Motocikl: Suzuki GS500E da ne kazem crveni Prijavi odgovor kao problematičan Dosao bih i ja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12699 Napisano Februar 4, 2018 Ne silazi, 7362 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Da za početak bude bliže? To je za nas iz centralne Srbije bar 6.5h vožnje u oba pravca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7223 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 3012 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Zlatko, prosto ne mogu da se načudim kolko je lepo to sedište i kolko je promenilo dojam celog motora. Ludnica. Svaka čast majstoru. Odavno nisam vlasnik CB500, al činjenica da i dalje pratim ovu temu dosta toga govori. I dan danas smatram da je jedan od najboljih svakodnevnih motora ikad napravljen. Koncept je pravi. Pouzdan agregat sa sasvim dovoljno snage, mala potrošna (moj je trošio 4.2L na putu do mora, 5-5.5 u gradu), jeftine gume, potrošni delovi, registracija... I dalje smatram da sam se sa njim najslađe navozao (26.000km). I da, meni je lepši sa plastikama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Februar 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja dalje od Vojvodine tesko da cu moci, tako da ... :)) ako se uspe nesto...A zavisi mi dosta i od datuma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, vortex4borg je napisao: jel ima tema za tu masinu? a imas li i slike? to je isto tako legendarna masina i svaka ti cast da si je uspeo naci Nisam nasao temu za CB750 na forumu... Ima slika... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 4, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da mi je ovo zadnji like za danas, a masina izgleda jako sacuvana. Uzdravlje da je vozis. Ovde kod mene nema je ni za leka. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Februar 4, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 59 minutes ago, Andrej_Hotstepper said: Zlatko, prosto ne mogu da se načudim kolko je lepo to sedište i kolko je promenilo dojam celog motora. Ludnica. Svaka čast majstoru. Odavno nisam vlasnik CB500, al činjenica da i dalje pratim ovu temu dosta toga govori. I dan danas smatram da je jedan od najboljih svakodnevnih motora ikad napravljen. Koncept je pravi. Pouzdan agregat sa sasvim dovoljno snage, mala potrošna (moj je trošio 4.2L na putu do mora, 5-5.5 u gradu), jeftine gume, potrošni delovi, registracija... I dalje smatram da sam se sa njim najslađe navozao (26.000km). I da, meni je lepši sa plastikama. Hvala puno Andrej, i ja sam se trudio da ispadne koliko je bolje moguce. Iskreno, trazio sam bez oklopa, medjutim ovakva prilija jednostavno nije mogla da se ispusti tek tako, bice prilika da vidite motor uzivo, jednostavno nema nijednu zamerku. I prilicno sam siguran da se duuuuugo necu rastajati od njega, a voleo bi da imam mogucnosti da ako bi kupovao drugi motor, ovaj sacuvam i ne prodajem nikad. Sad je i meni lepsi sa oklopima, izgleda kao mnogo ozbiljniji motor. Mada bi voleo da nadjem i bocne plastike, neka bude mogucnost i za N verziju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Februar 5, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kolege u dilemi sam, pa bih voleo da cujem vase misljenje. Imam u ponudi Michelin Pilot Activ set originalnih dimenzija za 22500 dinara. A imam i Mitas MC50 set za oko 13500 dinara. Jedini problem je sto Mitas prednja nema u dimenziji 110/80, nego ima 100/80 i 110/70. Koji je vas savet, sta uzeti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zlatko LA je napisao: Kolege u dilemi sam, pa bih voleo da cujem vase misljenje. Imam u ponudi Michelin Pilot Activ set originalnih dimenzija za 22500 dinara. A imam i Mitas set za oko 13500 dinara. Jedini problem je sto Mitas prednja nema u dimenziji 110/80, nego ima 100/80 i 110/70. Koji je vas savet, sta uzeti? Moj glas ide za Michelin... Jeste skuplja guma, ali si onda miran... Ja ih sad imam na CB-u (Pilot Road 3) i prezadovoljan sam... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 5, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Mitas je super firma, a kvalitet za pare jos bolja. Ali ima zasto su Japanci stavili te dimenzije, 110/80 tako da ne bi menjao nista u tome Evo na pr, nisam mogao da nadjem amortizere koje mi trebaju (340mm) pa uzeo ono sto sam nasao, nije ni firma ni nista specijalno, ali kazem daj da zakrpim dok ne nadjem valjanu firmu. E TO sto sam uzeo je za samo 1cm duzi, odnosno 350mm. I mislio sam nista strasno. Promenilo se sve. Naravno nije strasno, ali eto taj jedan cm ima zasto je 340mm Sa srecom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22004 Napisano Februar 5, 2018 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema tu razmisljanja, skoro dva seta Mitasa po ceni jednog Michelina... A po koncepciji motora vidim da na stazu neces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10498 Napisano Februar 5, 2018 Hronični Motociklopata, 7325 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja bi uzeo Mitas bez razmisljanja, za taj motor i njegovu namenu su saaasvim skroz dobre gume, ja sam na mojoj CB500 imao Heidenau gume, koje su istom cenovnom rangu i radile su posao savrseno, vozio sam motor isto ka i druge motore na kojima sam imao skupe gume i nisam osetio ama bas nikakvu razliku, te razlike o kojima se prica bi se osetile kad bi otisao na stazu i ganjao do daske i pravio neka ludacka vremena, a to 90% prosecnih vozaca ne ume, tako da samo opusteno, pazari, montiraj, i vozi bez brige. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 5, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan Napokon da se i ja (mi) pohvalimo, CB500 je kompletan, novi amortizeri, elektrostatsko farbanje pojedinih delova, malo (neusplog) poliranja cizme vile, produzetci za retrovizori, i normalno ceo servis od ulja, nove plocice (polu-sinter) i sl sitnice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Februar 5, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sam zbog toga i napisao ovde, svakako da necu na stazu. I bas kao sto kazete, skoro dva seta, nije mala razlika, ako na sve to dodam da ne vozim agresivno, vec lagane voznje, pravo uzivanje. Ne robujem markama (osim Honde ), samo me brine ta razlika u prednjoj gumi, da li ce biti bolje da uzmem 110/70 ili 100/80? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dragan d 737 Napisano Februar 5, 2018 Zainteresovan, 527 postova Lokacija: beograd - Grocka Motocikl: Honda ST1100 Pan Evropa Prijavi odgovor kao problematičan Pa lepo izgleda. Koliko vidim čeka sezonu ko zapeta puška Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Februar 5, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, vortex4borg said: Napokon da se i ja (mi) pohvalimo, CB500 je kompletan, novi amortizeri, elektrostatsko farbanje pojedinih delova, malo (neusplog) poliranja cizme vile, produzetci za retrovizori, i normalno ceo servis od ulja, nove plocice (polu-sinter) i sl sitnice. Odlicno izgleda, ko kaze da su CB-jke babe, kad u ovoj temi devojaka koliko hoces. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22004 Napisano Februar 5, 2018 Integrisan, 9500 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, Zlatko LA je napisao: Upravo sam zbog toga i napisao ovde, svakako da necu na stazu. I bas kao sto kazete, skoro dva seta, nije mala razlika, ako na sve to dodam da ne vozim agresivno, vec lagane voznje, pravo uzivanje. Ne robujem markama (osim Honde ), samo me brine ta razlika u prednjoj gumi, da li ce biti bolje da uzmem 110/70 ili 100/80? 100/80 da se ja pitam, nesto visa, za nase uslove bolje.. Zbog viseg profila imace sirinu (skoro) kao 110... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vortex4borg 391 Napisano Februar 5, 2018 Zainteresovan, 893 postova Lokacija: Skoplje Motocikl: Honda CBR 1000f Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Zlatko LA je napisao: Odlicno izgleda, ko kaze da su CB-jke babe, kad u ovoj temi devojaka koliko hoces. hahhah, ja nisam primetio nijednu curu, cak ni moja jos uvek nema profil, nesto se stidi, ... ali bice ...... inace nadam se da cemo sledecem vikendu (ako vreme posluzi ko ovih dana) mi dvoje i moj drug izaci malo iz grada. Bice veselo, jedna krmaca koju moram ja obavezno da je vozim, ovaj mali (sincic ) hahaha i jos jedan moj enduro Hyosung 125. Ovi pocetnici ce da menjaju jedan drugome motore hahahahh pa bice i par slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...