Biker Q 1653 Napisano Septembar 4, 2017 Drug član, 1713 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lancanik pre i posle akre, a i onaj zuti odmascivac za rerne na S se nesto zove vrlo slicno radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Septembar 6, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Quote Akra, sgrasso, i sve ostalo pomesano, pa na kraju i vrela voda i prasak, kad se sve pomesa resi se problem, ali je veoma malo ostalo, skoro neprimetno. Druga stvar sediste, komsija tapetar, i problem resen za 10 minuta. Kupio sam kvalitetniju mat eko kozu, nekako mi lepse od sjajne, a ni suvozacica vise ne klizi prema meni, sto je na neki nacin i mana. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Septembar 6, 2017 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Za pranje sa Akrom ti ne treba vruca voda, delotvoran je sa hladnom vodom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Septembar 7, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Lepo ti to sređivaš...korak po korak,sviđa mi se...tako i treba ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Septembar 8, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Trudim se da ga prilagodim kako mi odgovara, da resim sitnice koje mi smetaju. Imam vec nesto u planu, ali sve to ostavljam za zimu, jer ako potraje kao ova prethodna bice dosta vremena za sredjivanje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13093 Napisano Septembar 8, 2017 Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kao dugogodisnji korisnik klase 500 savetujem da ako budes nesto radio da tu bude vesanje: Strpaj Wilbersove progresivne opruge napred i bolje amortizere pozadi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Septembar 9, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Hteo bih da nabavim plastike koje se kace na rezervoaru i far, hteo bih da imam i Touring i Naked varijantu. Pa ako neko od vas zna gde mogu da nabavim te stavke neka napise ovde ili na pp. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1287 Napisano Septembar 19, 2017 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Prvi put vidim ovu oklopljenu,odlicno izgleda! Sad kad si je picnuo,ajd je provozaj,pa da cujemo iz prve ruke kakva je na cesti? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Septembar 20, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam prezadovoljan, zadovoljava sve moje kriterijume, snaga, potrosnja, registracija... Pomenuo sam vec da sam je dovezao od Mladenovca do Vlasotinca a to je nekih 265 km, vozio sam auto putem i mogu vam reci da se odlicno ponasa, sto se tice zastite od vetra tu oklopi igraju svoju ulogu, u pocetku sam hteo da ih skinem i prepravim u nakeda, ali kako vreme prolazi sve vise i vise mi se ovako dopada. Gledam na oglasima i deluju mi kao dosta retka pojava, da li zato sto su vlasnici zadovoljni njima ili je nesto drugo u pitanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ćefa bajker 103 Napisano Septembar 20, 2017 Svrati ponekad, 249 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kymco Agility City 125,Agility City 200,SuZuki Boulevard M90, Honda NC 700 s Prijavi odgovor kao problematičan Ne diraj oklope,odlični su ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Septembar 20, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Zimus planiram da zamenim zadnju gumu, na motoru je 130/70-17, fabricka je 130/80-17, ja bi hteo da stavim 140/80-17. Mislim da to nije nesto preterano veliko za ovaj motor, hteo bi da cujem vasa misljenja. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 20, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam jednom imao siru na gpz-u. I nikad vise. Losija povoznost u krivinama zarad estetike (uglavnom) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Septembar 20, 2017 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan 140 jos i moze nekako da prodje, samo nemoj ici preko toga Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1287 Napisano Septembar 20, 2017 prisutan, 1141 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ma meni i na Zephyru bila sira guma kad sam ga kupio,i nikad vise..,samo fabricke dimenzije..,preporodio se kad sam uzeo orgimalne dimenzije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Septembar 20, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Ovde se svaka diskusija zavrsava, definitivno uzimam fabricku dimenziju. Hvala vam na savetima, svaki put kad sam poslusao ispalo je dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7447 Napisano Septembar 21, 2017 Drug član, 3091 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Da potvrdim tvoj zaključak, isključivo fabričku dimenziju. Ciklistika je nauka, a posao inženjera Honde u Japanu se ne dobija preko stranke - već po stručnosti. Mislite o tome. Imam još 10 argumenata ali me mrzi da pišem, nisam još posrko kaVu.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7447 Napisano Septembar 21, 2017 Drug član, 3091 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Polako... Fabričke dimenzije na CBu su 110/80 napred i 130/80 Tako da, mislim da ćeš se samo vratiti na ono što treba. 2 glavna argumenta zašto NE šira guma: Menja se profil gume, menja se težina gume. Sve to kvari najdivniju karakteristiku tog motora - upravljivost. Kao što je neko već napisao, tom motoru promeniti opruge i staviti ljuće amorte nazad, malko širi/niži korman da bude više na ruke - i tvrdim da nema veće zabave za manje para. Ja sam na mom CB500 kupio nove ContiGo u NSu, prezadovoljan gumom, držala je i po kiši i po suvom ko sumanuta, nikad joj nisam otkrio granicu (za razliku od buđavog danlop kvalifajera). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13093 Napisano Septembar 21, 2017 (promenjeno) Ne silazi, 7449 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan ContiGo je odlicna guma, ja sam jedan set satrao totalno od kilometara i nikada problem Promenio Septembar 21, 2017 član Alekre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera kameni 17 Napisano Septembar 21, 2017 U prolazu, 49 postova Lokacija: Gornji Milanovac Motocikl: Yamaha fz 6 Prijavi odgovor kao problematičan Na mojoj cb 500 nazad guma bila 160 a napred 120, jeste lepse izgledala ali nije bas preporucljivo za krivine. Mada ja nisam imao nekih problema, presao sam 6000 km tako. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Septembar 21, 2017 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan 12 hours ago, Andrej_Hotstepper said: Polako... Fabričke dimenzije na CBu su 110/80 napred i 130/80 Tako da, mislim da ćeš se samo vratiti na ono što treba. 2 glavna argumenta zašto NE šira guma: Menja se profil gume, menja se težina gume. Sve to kvari najdivniju karakteristiku tog motora - upravljivost. Kao što je neko već napisao, tom motoru promeniti opruge i staviti ljuće amorte nazad, malko širi/niži korman da bude više na ruke - i tvrdim da nema veće zabave za manje para. Ja sam na mom CB500 kupio nove ContiGo u NSu, prezadovoljan gumom, držala je i po kiši i po suvom ko sumanuta, nikad joj nisam otkrio granicu (za razliku od buđavog danlop kvalifajera). Isto iskustvo sa Contigo. Kupio novu, odlicna. Drzi i dan danas dobro. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zec 271 Napisano Septembar 23, 2017 Zainteresovan, 729 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X8 Prijavi odgovor kao problematičan Bridgestone battlax bt45 nekoliko puta zamenjene istim i uvek bio zadovoljan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10592 Napisano Septembar 23, 2017 Hronični Motociklopata, 7358 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam na mog CB stavio "Heidenau K63-64" , nisu skupe a skroz dobre, nikakvu primedbu nisam imao, savrsen odnos placeno/dobijeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Septembar 23, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju Continental Conti Go i Dunlop Arrowmax Street Smart razlika nekih 1000 din, ima li tu neke bitne razlike? Pre bih isao na Dunlop. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1269 Napisano Septembar 24, 2017 Drug član, 834 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan Izmedju Continental Conti Go i Dunlop Arrowmax Street Smart razlika nekih 1000 din, ima li tu neke bitne razlike? Pre bih isao na Dunlop.Dok sam vozio ER5 imao sam Dunlop koji pominjes odlicna guma i po suvom i po mokrom, obzirom da nisam ostar vozac i posle 5000 km je izgledala ko nova ko da se nije potrosila ni malo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1963 Napisano Octobar 9, 2017 Drug član, 1057 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Kes za gumu spreman, ko zna mozda bude i prednja. Imam jos nesto u planu, plastike su bile ovde-onde oguljene, ogrebane, krcnute, nije nista strasno niti polomljeno, ali to kod mene tako ne moze. Bio sam u zurbi i zaboravio sam da slikam izgled pre sredjivanja, ali nemojte da mi zamerite. Planiram i plastifikaciju felni, ali trenutna situacija nalaze da ce to da saceka sneg a naravno i nove gume, da ga ne bih sad raskomadao skroz. Evo nekih slika cisto da se vidi da se nesto radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...