pajosk8 1 Napisano Novembar 6, 2010 U prolazu, 67 postova Lokacija: Temerin Motocikl: Kawasaki Er-5 Prijavi odgovor kao problematičan Otvaram ovu temu jel imam jedan problem sa er-5,stavio sam jako los akumulator u motor da se provozam i crko mi je cdi,(tci)-sad ni ja ne znam kako je ispravno za reci..ali motor ne radi,samo se ugasio,ima kontakt ali nece da sastavi,(taj deo se nalazi ispod sedista),dali neko zna gde se to moze popraviti(ako uopste moze)?ili gde da kupim drugi,dali neko ima delove za kawasaki er-5??? Unapred hvala... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
goranl 28 Napisano Novembar 6, 2010 Svrati ponekad, 164 postova Lokacija: temerin Motocikl: yamaha virago 125,Yamaha Tdm 850 3vd Prijavi odgovor kao problematičan mozda joska moze da pogleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5965 Napisano Novembar 6, 2010 Svakom po zasluzi, 12424 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan ..a u Temerinu je... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jovo cbx 2 Napisano Januar 9, 2011 U prolazu, 33 postova Lokacija: Bos.Brod Motocikl: Honda CBX 1000 Prijavi odgovor kao problematičan imam delove za er-5 ako nisi naso ignitor ja ga imam................. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Jovo,, shta imash od delova? Komshinica mi je srushila parkiran motor pa mi trebaju migavci prednji i plastika cajgera, brava sa kljuchem i josh po neshto.. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pera Pop 596 Napisano Maj 12, 2011 Svrati ponekad, 360 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Komshinica mi je srushila parkiran motor Sad se ti revansiraj pa srusi komsinicu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
s_dakic 41 Napisano Maj 28, 2011 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Subotica Motocikl: Kawasaki KLE - 2004 Prijavi odgovor kao problematičan Komshinica mi je srushila parkiran motor Sad se ti revansiraj pa srusi komsinicu 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo87 85 Napisano Maj 29, 2011 Svrati ponekad, 226 postova Lokacija: Backi Petrovac, Vojvodina Motocikl: Tomos Automatic A35-S / Kawasaki ZZR600 Prijavi odgovor kao problematičan Komshinica mi je srushila parkiran motor Sad se ti revansiraj pa srusi komsinicu Shto mu neko dade minus ?? Sigurno je mislio da je srusi u krevet Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Maj 29, 2011 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja led migavce univerzalne, ako ti trebaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Troublemaker 103 Napisano Jun 30, 2011 Svrati ponekad, 287 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kawasaki ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan kazu mani se loseg akumulatora i sledeceg puta nece biti problema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gogo42 69 Napisano Januar 16, 2012 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Bijeljina-Republika Srpska Motocikl: Yamaha R1 2001/Honda XLV750R rd01/Aprilia RS125 2007/Yamaha XT660x/Yamaha MT03 660 Prijavi odgovor kao problematičan JESTE DA JE TEMA POSTAVLJENA DAVNO, al da ne otvaram novu!!! Gdje se moze kupiti kontakt brava za ER 5, 1998 godina. U moto bike kac imaju Kyoto za 42eura, al pise da su za neke gpz,gpx motore,,, dal moza neko zna je er5 nosi isto kao i gpz. na bravi ima 5 kablova. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Avgust 17, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako da preposjim bravu pa da umesto kljucem, kontakt dajem prekidacem (ionako mi ne radi zakljucavanje motora) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHOKLA 1747 Napisano Avgust 17, 2016 Drug član, 1486 postova Lokacija: KLADOVO, KLADOVO, KLADOVO Motocikl: Mali Plavi Zeka S '06., VFR 800 V-Tec '02., TL 1000s '97., FJR 1300 '02., Gillera Runner FXR '02., Peugeot Vivacity. Suzuki AY 50 Katana - za sada... I SVI LEPI!!! Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko kako da preposjim bravu pa da umesto kljucem, kontakt dajem prekidacem (ionako mi ne radi zakljucavanje motora) ? Jesi li ti neki policijski inspektor, pa nas ovde nesto proveravas??? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10531 Napisano Avgust 17, 2016 Hronični Motociklopata, 7336 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Bolje nabavi bravu, ovako ce ti motor biti lopovima na izvol'te Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nenad.M 13 Napisano Avgust 18, 2016 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NC700D Prijavi odgovor kao problematičan @Baker-Boy Brava je vec odavno obijana (prethodni vlasnik) i ključ je rasparen sa rezervoarom/sedištem. Već imam alarm pa ne može da se upali baš na izvolte, a i prekidač bi bio negde zavučen.. Ključ mi je već par puta izletao iz brave pri neravninama na putu, a nosim ga sa ostalim ključevima pa je onda baš ružno i nepraktično... @shokla nisam inspektor, a slepo prespajanje-nabadanje zica iz brave bi sigurno dalo kontakt, mene zanima da se to uradi bez bojazni od kvara na instalaciji.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...