shvaba 17 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan ah da secam se priche........navukli ga bracha hrvati na tanak led....zato ja kad idem kod njih samo kolima ili ti autom(da bi me chala bolje razumeo) "uzalud vam trud sviraèi..." tebi kad smestimo pusku' date=' jebo si jeza! Djura je prosao dzabe, bio nam je prvi... a ti dolazis iz imperijalistickog bastiona, i pitaj boga kako ces se vratis u ta mièigen :baeh: komentar sam dao na motori.hr![/quote'] a ti ove komentare saljes dva puta da bi te bolje razumeli ili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shvaba 17 Napisano Maj 10, 2007 Svrati ponekad, 438 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan @ Franc: Pitam ja Djuru: Ces GS1200 ili novog stroma a on ce meni: KOJI CE MI QRAC BEMBARA KAD IMA FRANC..... :) i tako ce narednih par godina i dalje da vozi Stroma............................................................................................................................................................................................................................................................................i Francov BMW nego kad me krenula karta da uzmem i tebi i Chali po jedan...pa nek ide zivot... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pit 237 Napisano Maj 10, 2007 Drug član, 1779 postova Lokacija: Nis- Bliski istok Prijavi odgovor kao problematičan Ebay je cudo....ne mrdas dupe....i samo trosis pare. Sad Svaba i ja imamo 4 Kako sada stoji ono brojanje za sekte? :misli: Jel OK ili da javim Djuri da blokira aerodrom? Alo momci samo vas gledam sta radite i kako se patite sa tim stromovima pa mora da kupujete vise komada da bi koliko toliko izvozili sezonu. Imam za vas predlog kupite lepo TDM i bice vam dovoljan samo jedan em je lepsi em pouzdaniji a brate i sigurno se manje kvari i udjite vec jednom u svet ozbiljnih bajkera a za clanstvo u sektu TDM-ovu pa videcemo vec smislicemo nesto toliko.Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan ah da secam se priche........navukli ga bracha hrvati na tanak led....zato ja kad idem kod njih samo kolima ili ti autom(da bi me chala bolje razumeo) "uzalud vam trud sviraèi..." tebi kad smestimo pusku' date=' jebo si jeza! Djura je prosao dzabe, bio nam je prvi... a ti dolazis iz imperijalistickog bastiona, i pitaj boga kako ces se vratis u ta mièigen :baeh: komentar sam dao na motori.hr![/quote'] a ti ove komentare saljes dva puta da bi te bolje razumeli ili.... ma ne, nego nabijam postove da se mogu preko vikenda kurèiti po Beogradu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
franc 0 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 42 postova Lokacija: Zagreb Prijavi odgovor kao problematičan @ Franc:Pitam ja Djuru: Ces GS1200 ili novog stroma a on ce meni: KOJI CE MI QRAC BEMBARA KAD IMA FRANC..... :) i tako ce narednih par godina i dalje da vozi Stroma............................................................................................................................................................................................................................................................................i Francov BMW nego kad me krenula karta da uzmem i tebi i Chali po jedan...pa nek ide zivot... a da otvorimo neku školu prijateljstva i tebe postavimo za glavnog predavaèa? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
koma 736 Napisano Maj 10, 2007 Zainteresovan, 795 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan auuuu isti moj,al ti lepi macici jebote ...samo ti fali jambolija preko tog sedista i da budes prvi ljakse u Evropu ..lepoooo,samo da gastebajter pretera to ovamo pa da ga razgazimo na srpske rupe hehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cope 215 Napisano Maj 11, 2007 Drug član, 2247 postova Lokacija: Beograd/Šumadija Motocikl: Triumph Tiger 800xc Prijavi odgovor kao problematičan Bravo' date=' bravo, Nego nesto ne vidim Kominu sliku tu? Da nije ovo Komin strom, mnogo mi lici??? Djuro, djuro, i kriminalom se bavis! [/quote'] Jes vala Komin, eno Kragujevac u pozadini Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...