cikuntopola 96 Napisano Novembar 3, 2010 Svrati ponekad, 318 postova Lokacija: Topola Motocikl: Honda vfr 750 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada sam nasao samo jednog prodavca u Novom Sadu ali mi njegov kataog nesto ne uliva poverenje.Mnogo modela nema po godistima nego se bira otprilike.Ima li neko informciju gde jos moze da se pogleda ili naruci? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Slaninar 630 Napisano Novembar 3, 2010 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Novi Sad - Liman Motocikl: Yamaha FZS600, Piaggio Free, Suzuki GN125 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada sam nasao samo jednog prodavca u Novom Sadu ali mi njegov kataog nesto ne uliva poverenje.Mnogo modela nema po godistima nego se bira otprilike.Ima li neko informciju gde jos moze da se pogleda ili naruci? Čovek u Vršačkoj u NS je sasvim OK. Što se kataloga tiče, ako hoćeš da budeš 100% siguran (barem ja imam tu bolest ), proveri na sajtu K&N. Ima meni gde uneseš model motora, pa ti izbace koji tip filtera (fabrička oznaka). Onda nazoveš i tražiš po tom broju, nema veze koji motor. Ako imaš problema na sajtu, napiši tačan model i godište motora, pa ću ti naći na sajtu. Cene su u NS iste kao i u Nemačkoj. Ima i sredstvo za čišćenje i regenerisanje (ponovno mašćenje) K&N filtera. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...