Guest babyboy Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Pogledajte ovaj link za vise informacija o koreancima iz Hyosunga... http://www.hyosung.co.uk/media.php Clanci su u PDFu i na engleskom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih komentara, misljenja, pljuvanja? Sta kazete? Ja mogu samo da dodam da kocnice nisu uopste lose, sa 110 na 35 staje na otprilike 50m Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mad_max0204 100 Napisano Maj 9, 2007 Svrati ponekad, 419 postova Lokacija: San Jose, CA Motocikl: BMW S1000XR '16, BMW R1250GS HP ADV '19 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li nekih komentara' date=' misljenja, pljuvanja? Sta kazete? Ja mogu samo da dodam da kocnice nisu uopste lose, sa 110 na 35 staje na otprilike 50m[/quote'] Rovokopacu treba manje rastojanje da zakoci sa te brzine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest babyboy Napisano Maj 9, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan To sam od oka rekao, uglavnom staje kao i svaki drugi motor, bolje recimo od GPZ500 a nesto slabije od GSXr600 '89 sa novim raceing plocicama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...