panta_kg 687 Napisano Novembar 1, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zna li iko gde mogu naci manual za beverly 200ccm 2002 god... nalazio sam i za 250 i za 125 ali za 200 nikako.ako iko ima ideju ja bih mu bio zahvalan... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 1, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Potraži ovde (manual), ima gomila dokumentacije za razne modele, između ostalog i za BV. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Novembar 1, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan ma probao sam taj ali mog modela nema... :unsure: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nolezmaj 177 Napisano Novembar 2, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 743 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Jel si pogledao direktorijum /Beverley/BV 125 - 250/, tu stoje fajlovi 125-250 Maintenance Manual.pdf i 125-250 Workshop Manual.pdf, trebalo bi da se odnose i na tvoj model? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Februar 22, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ja tražio i našao manual drugačiji od ovog što je Nole postavio pa pogledajte... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan zna li iko gde mogu naci manual za beverly 200ccm 2002 god... nalazio sam i za 250 i za 125 ali za 200 nikako.ako iko ima ideju ja bih mu bio zahvalan... Sta sad radis na motoru? Nas koleZa panta je sigurno.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Secam se da je relativno skoro Arakis ostavio sajt za service manual-e ali ne mogu da ga nadjem. U scooter caffe-u negde.. Kontaktiraj ga na PP.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan zna li iko gde mogu naci manual za beverly 200ccm 2002 god... nalazio sam i za 250 i za 125 ali za 200 nikako.ako iko ima ideju ja bih mu bio zahvalan... Sta sad radis na motoru? Nas koleZa panta je sigurno.. da sam lud to stoji nego ovo je bilo 2010g Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šipi 222 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 555 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Honda XL600V Transalp Prijavi odgovor kao problematičan E ala sam glup.. Ne gledam datume.. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeCi 176 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 341 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Burgman 400 k7 Prijavi odgovor kao problematičan E ala sam glup.. Ne gledam datume.. imas plusic.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan E ala sam glup.. Ne gledam datume.. imas plusic.. JOS JEDAN... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11550 Napisano Februar 22, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 4366 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan E ala sam glup.. Ne gledam datume.. imas plusic.. JOS JEDAN... I jos jedan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Igor va 743 Napisano Februar 27, 2012 Zainteresovan, 853 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: PX 200 E Arcobaleno Prijavi odgovor kao problematičan http://www.wotmeworry.org.uk/manuals/Beverley/ evo kome trebaju manuali za beverly,ima i za druge variomatase. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neki vlasnik Beverly-a ili možda neko drugi šta predstavlja ova opcija na displeju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 4, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neki vlasnik Beverly-a ili možda neko drugi šta predstavlja ova opcija na displeju? to krece da broji od trenutka kada se upali rezerva(pretpostavlja se da znas kolika jei koliko mozes da predjes sa njom)pa da znas koliko ti je ostalo km do kraja benz... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 4, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo vozikao i svo vreme stoji 0.1 a nisam vozio na rezervi, rezervoar napunjen. Ispada po njemu da sam prešao nekih stotinak metara na rezervi...? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
panta_kg 687 Napisano Mart 5, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 1551 postova Lokacija: kragujevac Motocikl: Burgman 400 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam se malo vozikao i svo vreme stoji 0.1 a nisam vozio na rezervi, rezervoar napunjen. Ispada po njemu da sam prešao nekih stotinak metara na rezervi...? i meni stalno stoji na 0.1 i onda krece da broji nakon paljenja lampice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaRRe 984 Napisano Mart 6, 2012 Very Funny Rider, 1127 postova Lokacija: NBG Motocikl: ホンダ Tamić Varadero XL Litra '07 Prijavi odgovor kao problematičan otvori taj sat i okupaj ga dobro u WD-u....meni je to uspelo...i satic je proradio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tuner 165 Napisano Mart 6, 2012 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Bajina Bašta - Tara Motocikl: Bev 2oo Prijavi odgovor kao problematičan Ne Mare, nismo se razumeli. Sat je ispravan i sve je ok sudeći po panta_kg... Tako treba da stoji (0.1) sve dok ne spadne na rezervu i tek onda počinje odbrojavanje... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...