vukvrb 44 Napisano Novembar 1, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Redak motor, mislim i da je jedini kod nas. '93. god., 400ccm, 4 cilindra, 55 konja, 3 diska, gasni amortizeri. Ja sam prvi vlasnik u Srbiji, a uvezao sam ga ove god iz Engleske. Motor je registrovan do 22.04.2011., a sl. reg. je oko 9000din. Mehanicki je kompletno ispravan, zamenjene su svecice, filteri, akumulator, stavljen Joskin regler, nova Pirelli Sport Deamon zadnja guma, DID lanac i lancanici i vizir. Jedina ulaganja su u estetiku, ali to je stvar ukusa. Moze zamena auto/motor 064/26-50-985 1900e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Decembar 10, 2010 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan I dalje aktuelno, cena fix 1800e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4930 Napisano Decembar 10, 2010 Ne silazi, 5582 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Dusu dalo za pocetnike koji se loze na nakede. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10861 Napisano Decembar 10, 2010 Hronični Motociklopata, 7486 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Plavi Grom Prijavi odgovor kao problematičan Mnogo dobar motor, ko ga uzme nece se pokajati, NIJE jedini u Srbiji, ima tu kod nas u komsiluku jos jedna 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Maj 6, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Motor je sredjen za sezonu, promenjeno ulje, filter ulja, filter vazduha, plocice na sva 3 diska pre 20 dana. Istekla registracija pre 10 dana. Nova cena 1450e BEZ ZAMENE! HITNO!!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Avgust 9, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje... Cena 1350e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pazarac 0 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 0 postova Lokacija: Beograd (Novi Pazar) Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Druze gde se nalazi motor i gde bih mogao da se pogleda? Pozdrav Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali78 1 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 5 postova Lokacija: BGD Prijavi odgovor kao problematičan da li jes uvek aktuelan? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Avgust 10, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje, motor je u Vrnjackoj Banji Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Septembar 10, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Moze zamena za mali gradski auto, do 1600ccm uz moju doplatu oko 500e Nova cena 1200e nije fixno za kes, trebaju mi pare Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
maliratac 18 Napisano Septembar 10, 2011 (promenjeno) U prolazu, 12 postova Lokacija: Sutomore Motocikl: Yamaha YBR 125 Prijavi odgovor kao problematičan Trabant limuzina 1989.? https://lh4.googleusercontent.com/-6Aw6231npNI/StsUUhAGd-I/AAAAAAAADrE/SQ8mMndsC-Q/s800/space%252520shuttle.JPG Promenio Septembar 10, 2011 član maliratac Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Septembar 10, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Mali gradski auto, ne limuzina Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Septembar 11, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Danas kupljen auto i data prva rata za njega, tako da sad mi igra ulogu samo kes da otplatim ostatak i za ozbiljnog kupca popust Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zvezdarac 5 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 12 postova Lokacija: zvezdara Motocikl: Aprilia Scarabeo 250ie & Gilera Stalker Prijavi odgovor kao problematičan Principijelno pitanje, kako ide za delove obzirom da je redak? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Septembar 12, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste redak, ali nema problema oko delova i nabavke. Ima ih kod nas, a sve sto eventualno nema stize iz Engleske za 15 dana, tako da tu nema zime Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje, motor je u Vrnjackoj Banji, ako vreme dozvoli moze i da se doveze do kupca Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MilanPA 22 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 64 postova Motocikl: Suzuki an125 Prijavi odgovor kao problematičan Joj druze sanjam tvoj motor. Moj treba da se opravi, pa proda, al to po svoj situaciji nece biti skoro, za jedno par meseci mozda, pa eto, cucemo se. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rne 26 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 57 postova Lokacija: leskovac Motocikl: honda transalp Prijavi odgovor kao problematičan ovaj motor je gledao moj drugar pre sest meseci i kaze da je u katastrofalnom stanju. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Septembar 21, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Da, kad ga je on gledao jeste bio posteno, zato sto je stajao celu zimu bez paljenja i nije imao akumulator i nije mogao da upali. Od tad je u motor ulozeno 300e i sad mogu da garantujem za njega a i za ovo leto sam presao oko 10000 km i sada ga vozim tako da je to ispravljeno. Ja sam se izvinuo coveku i platio mu njegov dolazak, tako da je to ok s moje strane. Sada je druga situacija, a ti motor nisi nikad ni video, tako da te molim da ne delis dezinformacije. Napisao sam da motor mogu da dovezem do kupca, tako da definitvno nije u katastrofalnom stanju kako ti kazes. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Aktuelno i dalje Motor je danas garaziran, jer ga vise necu voziti ove sezone i moze se pogledati u Vrnjackoj Banji. Posto ja necu biti tu, ko hoce da gleda-proba, neka mi se najavi unapred Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tindirbp 289 Napisano Octobar 6, 2011 Zainteresovan, 563 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: ktm 990 Prijavi odgovor kao problematičan Trabant limuzina 1989.? https://lh4.googleusercontent.com/-6Aw6231npNI/StsUUhAGd-I/AAAAAAAADrE/SQ8mMndsC-Q/s800/space%252520shuttle.JPG ahahahahahhahahaTRABAAAANTTT AHAHHAHAH ,JAO COVECE pa kolko placas da se skloni odatle??? :lol: :lol: :lol: Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Octobar 6, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Ma vidis da se ljudi sprdaju sa mnom Ja sam prodao pre 2 god 2 warburga karavana, nekoliko akumulatora i 3 ves masine ciganima za 100e, tako da ovaj vredi jedno 50e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vukvrb 44 Napisano Octobar 9, 2011 U prolazu, 21 postova Lokacija: Vrnjačka Banja-Beograd Motocikl: TDM 850 Prijavi odgovor kao problematičan Motor malopre prodat, otisao za Nis. Hvala svima na ponudama Moze brisanje Poz Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...