Dejan77 80 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Prodajem potpuno nove cizme. broj 44, kupljene u Louisu. Jednostavno mi se ne svidjaju, ovo su cizme za Croos motor i takvu voznju, a ja sam hteo nesto manje ekstremno Cena 100 Eur Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 1, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Zaboravio sam te. 065 227 2010 ili e-mail ddobrisavljevic@yahoo.com Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 1, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Beograd? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 2, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Valjevo. Ali mogu da posaljem brzom postom, pa ako odgovaraju, platis otkupninu, ako ne, platis postu i vratis Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Novembar 2, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Da si postavio oglas pre 3 dana, vec bi bile kupljene i broj i cena odgovaraju. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vlajko 2670 Napisano Novembar 2, 2010 Advanced DJ Member, 4305 postova Lokacija: Dunav na vidiku.. Motocikl: Šarulja queen RD04 Prijavi odgovor kao problematičan Da ker nije srao..ulovio bi zeca I ja ih merkam..ali one druge iz Luia mi se vise svidjaju.. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-pn 6458 Napisano Novembar 2, 2010 Enduraš, 6405 postova Lokacija: Paracin Motocikl: CRF300L Prijavi odgovor kao problematičan Ali onda ne bi uzeli Oxtar TCX koje su opet bolje od madheadovih, ali su zato i skuplje. Ako mislis na one druge madhead-ove, losije su od ovih. Ove su do skoro kostale 200e, sad su na popustu. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dejan77 80 Napisano Novembar 5, 2010 Svrati ponekad, 203 postova Lokacija: Valjevo Prijavi odgovor kao problematičan Prodato !!! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...