Smajser 18 Napisano Januar 15, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Nova plavo-siva boja za Suzuki Stroma DL 650 (2006). Gospodja ga je kupila sebi da parira muzu koji vozi BMW.(Lujzijana,USA) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Hihi, Smajser kupuje zenski motor Nego, u subotu si se prvi put vozio na pravom motoru. Podeli utiske sa drugarima.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 16, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Hihi' date=' Smajser kupuje zenski motor Nego, u subotu si se prvi put vozio na pravom motoru. Podeli utiske sa drugarima.... [/quote'] He,he...ja mogu da kupim i drugi, ali znam neke koji ga vec voze...da nisu ozenjeni svasta bi coveku palo na pamet :oops: :twisted: :mrgreen: U subotu sam ima cast da upoznam ''Centralni komitet'' BJBa. Drug Dexterr me je provozao na ''cudu od motora'' druga Pabla. Verovali ili ne, moja prva voznja na pravom motoru U ZIVOTU! Sad sam tek naprzen! Saljem slike cim dodjem kuci! JBG, slike su mi u prevelikoj rezoluciji! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Januar 16, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E da... Never je posle prokomentarisao da nam pod hitno treba kafic, jer je moja soba postala mala za takva sakupljanja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 16, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan E da... Never je posle prokomentarisao da nam pod hitno treba kafic' date=' jer je moja soba postala mala za takva sakupljanja [/quote'] Ili da kupis veci stan :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1851 Napisano Januar 16, 2006 Vlasnik sajta, 5358 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Ili da kupis veci stan :wink: Ili da poizbacujem cimere Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Never 2 Napisano Januar 16, 2006 Svrati ponekad, 179 postova Lokacija: Atina Prijavi odgovor kao problematičan Ili da poizbacujem cimere To je i meni palo na pamet - otarasis se cimera, porusis zidove, doneses neke kauceve & fotelje, ugradis bar u jedan zid, stavis Sony HDTV na drugi zid da gledamo ture... E da, i neku finu gospoicu da sluzi bezalkoholna pica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
andrejp 24 Napisano Januar 16, 2006 In memoriam, 884 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan To je i meni palo na pamet - otarasis se cimera, porusis zidove, doneses neke kauceve & fotelje, ugradis bar u jedan zid, stavis Sony HDTV na drugi zid da gledamo ture... E da, i neku finu gospoicu da sluzi bezalkoholna pica i sta jos?... I NAPLACUJES ULAZNICE I PICE!!! :mrgreen: JBG, sta ces, profesionalna deformacija, navikao da pravim profit Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Januar 16, 2006 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan A 'el to neko zagazio u polu-duboki off-topic zahvat :evil: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladica 35 Napisano Januar 17, 2006 Svrati ponekad, 276 postova Lokacija: Niš, SRBIJA Motocikl: DR 650 Prijavi odgovor kao problematičan A 'el to neko zagazio u polu-duboki off-topic zahvat :evil: i to bas taj isti "Centralni komitet" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...