bmwgs 56 Napisano Decembar 3, 2020 Svrati ponekad, 170 postova Lokacija: NG Motocikl: bmw r1200gs adventure Prijavi odgovor kao problematičan Bravo svaka cast 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8000 Napisano Decembar 3, 2020 Drug član, 2108 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Za Staman hvala ti za ovaj snimak kada bi znao koliko sam ljubomoran što možeš da priuštiš sebi ovakav doživljaj,oduvek mi je želja da provededem par dana ovako kada nema nikoga u ovo doba ili s;proleća nadam se da ću naći mogućnosti da to ostvarim.Pozdrav. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BIGDADDY 451 Napisano Decembar 5, 2020 enduro exploring, 500 postova Lokacija: ZEMUN, Serbia Motocikl: Suzuki Vstrom DL1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ja danas reko...ajde da dopunim akumulator na kratku voznju...odo na pumpu prvo....naleteo na Vojislava Savica i drustvo razno koji bi na kratko do Avale...na kraju dana...ubismo nas 6-7oro skoro 200km po Kosmaju Sent from my SM-N770F using Tapatalk 7 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Decembar 5, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Izgleda mi po prognozama da je danas bio oproštaj od sezone 2020. Vožnja do Slankamena i Dunava gde nikada ranije nisam bio, iako mi je samo 50-ak km daleko. Prelepa okolina, vazdušna banja, divanio sa nekim Beograđanima koji tamo imaju vikendicu i vidi se da iskreno uživaju u tome, sreo usput dosta bajkera (15-ak), malo jurcao za nekim R-ovima 170 - 200, ali su bili baš ludi i brzi... Poslednjih nedelju dana sam 5 puta sanjao vožnju motorom i nadam se da sam danas ugasio želju... I posebno je bilo pozdravljanje sa ostalim bajkerima...nije onako "formalno" kao tokom sezone, imalo je baš neki poseban naboj, kao da se srećeš sa nabližima... verovano su svi svesni da se dugo nećemo sresti... 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Decembar 5, 2020 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, ZoraNS je napisao: Izgleda mi po prognozama da je danas bio oproštaj od sezone 2020. Vožnja do Slankamena i Dunava gde nikada ranije nisam bio, iako mi je samo 50-ak km daleko. Prelepa okolina, vazdušna banja, divanio sa nekim Beograđanima koji tamo imaju vikendicu i vidi se da iskreno uživaju u tome, sreo usput dosta bajkera (15-ak), malo jurcao za nekim R-ovima 170 - 200, ali su bili baš ludi i brzi... Poslednjih nedelju dana sam 5 puta sanjao vožnju motorom i nadam se da sam danas ugasio želju... I posebno je bilo pozdravljanje sa ostalim bajkerima...nije onako "formalno" kao tokom sezone, imalo je baš neki poseban naboj, kao da se srećeš sa nabližima... verovano su svi svesni da se dugo nećemo sresti... Lepe slike, jos lepsi motori! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Decembar 5, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Nijedne godine ranije nisam obišao mesta po Srbiji kao ove godine i tek sam sada shvatio koliko toga po Srbiji još nisam video. Što više viđaš tako lepih mesta, više ti dođe žao što život provodiš u 20 zidova i 30 ulica kao što većina nas živi svakodnevnicu... Mlađi imaju fore da ne ponove moju grešku, a meni i sličnima ostaje da požurimo narednih sezona i pronađemo najlepša mesta u kojima ćemo uživati u peMziji... 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Decembar 6, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan On 3.12.2020. at 10:09, gebee&co je napisao: Za Staman hvala ti za ovaj snimak kada bi znao koliko sam ljubomoran što možeš da priuštiš sebi ovakav doživljaj,oduvek mi je želja da provededem par dana ovako kada nema nikoga u ovo doba ili s;proleća nadam se da ću naći mogućnosti da to ostvarim.Pozdrav. stvarno je neko posebno uzivanje zimi kada je suncan lijep dan, spustit se dolje prosetat popit kafu, milina i nadam se da ce ti se ostvarit, ne trazimo mnogo vala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Decembar 13, 2020 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se ne sećam kada je 29.12. bio ovako lep dan. Nisam mogao da odolim ovakvom vremenu i bez obzira što je radni dan obišao plažu u Čelarevu i Begečku jamu... Nisam dugo bio na čelarevskoj plaži i dosta toga su uradili poslednjih godina (suncobrane, klupe, nekoliko stolova sa klupama i malim zidanim roštiljima, ljuljaške...) tako da je vrlo lepo. Zanimalo me kakvo je stanje za boravak neke manje ili veće grupe za zabavu i druženje. Ako se dobro sećam ovog leta su hteli da organizuju moto skup na toj lokaciji ali se otkazalo zbog korone. Moj utisak je - dosta lepo, ali vrlo malen kapacitet pa ne treba tamo ići u udarnim terminima nego onako "vanredno"... 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dranik 134 Napisano Decembar 29, 2020 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Veternik Motocikl: BMW F800 GS. Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno se ne sećam kada je 29.12. bio ovako lep dan. Nisam mogao da odolim ovakvom vremenu i bez obzira što je radni dan obišao plažu u Čelarevu i Begečku jamu... Nisam dugo bio na čelarevskoj plaži i dosta toga su uradili poslednjih godina (suncobrane, klupe, nekoliko stolova sa klupama i malim zidanim roštiljima, ljuljaške...) tako da je vrlo lepo. Zanimalo me kakvo je stanje za boravak neke manje ili veće grupe za zabavu i druženje. Ako se dobro sećam ovog leta su hteli da organizuju moto skup na toj lokaciji ali se otkazalo zbog korone. Moj utisak je - dosta lepo, ali vrlo malen kapacitet pa ne treba tamo ići u udarnim terminima nego onako "vanredno"...Radni danПослато са Nokia 6.1 помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, dranik je napisao: Radni dan Послато са Nokia 6.1 помоћу Тапатока Jeste, ostalo mi još dva dana iz ove godine koje očigledno neću iskoristiti... umesto slobodnog dana ili bolovanja sam se "ogrebao" o dva sata... u petak sam radio toliko duže pa imam "bonusa"... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Propustih sličicu sa Begečke jame... Kaže mi lokalni pecaroš da je danas bilo slabo, ali da su se prethodnih dana hvatale štuke 2 - 5 kg. Posle 10+ godina uzimam dozvolu za jamu... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bigor 7643 Napisano Decembar 29, 2020 Drug član, 2921 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Super Tenere 750 Prijavi odgovor kao problematičan Pecanje je poput sexa, i kada je slab opet je dobar Послато са Redmi Note 8 помоћу Тапатока 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Decembar 30, 2020 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan momci, ne znam jesam li ovo objavljivao ali sam pomislio da bi mozda tokom ovih zimskih dana odgovaralo nekome da pogleda, poz 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 1, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pa da otvorimo sezonu 2021. Legenda kaže da ono što uradite i čime započnete 1. januar, tako će vam i biti tokom cele godine. Ja se probudi rano, uprkos tome što su ženine prljave misli bile više nego očigledne, ja pobegoh iz kreveta uz izgovor da me boli glava. Pa ko je lud da fizikališe ranom zorom i da ga još takva muka posle prati cele godine. Zadnjih nekoliko novogodišnjih noći sam provodio preko a onda zoru dočekivao spavajući na zavaljenom sedištu. To mi nekako postalo tradicija jer me posle cele godine pratila sreća ... i dok su svi čestitli jedno drugome uz reči da im nova bude bolja nego stara, ja sam uvek govorio neka svima nova bude bolja od stare a meni neka nova bude ista kao i stara. To i noćas požele sam sebi, da mi i ova nova bude kao prethodna ... ma neka mi bude ista kao nekoliko prethodnih ... A da bi mi se to i ostvarilo ... ... Ranom zorom ulice beše puste, ovaj put mi nije ni bitno gde se ide. Begam iz grada. ... ... Nije mi bilo bitno GDE ali sam znao da to mora biti neki granični prelaz. Želeo sam da osetim tu graničnu atmosferu prvog dana u novoj godini i zato ako mene pitate rado ću vam reći hebeš sex, neka me cele godine proganjaju tete u carinskoj uniformi. KALUDJEROVO ... odavde su uglavnom započinjali moji pohodi na TF i TA, zato i dodje ovde. Još da napomenem da sam video dve novo otvorene menjačnice kod onih radnji duž ulice tako da nema potrebe više jurcati leje po beloj crkvi. Kurs je bio otkup 23 i prodajni 26 dinara za 1 lei. To je to, koliko se sećam ja sam ga u tim radnjama kupovao za 25 dinara. ... .... Malo protegnem noge na parkingu i punim plućima se nadišem onog graničnog vazduha. Prija rodjaci, ne znam kako vama ali meni te male sitnice predstavljaju zadovoljstvo. Beše tu neka 2 šlepera na parkingu pa im ja malo pravi društvo. Zavalim sedište a onda kuntanje nekih pola sata sat. Budim se ko nov, skačem do neba. Radost ko da sam nekih soma km od kuće a ne jedva celih 100. Al daj šta daš, korona komanduje. Novogodišnja procedura je ispoštovana i teraj dalje. Jurim kafu, nema nigde. Sve zatvoreno. Hvatam pravac ka beloj crkvi. Valjda tamo nešto radi. Ulazim u grad, reklama do jaja. Pa kako da je prodjem. Stajem kod čika Pere. ... Prava topčina ... a i ja sam prava momčina ... ... Ali moša rodjaci, čika pera je dao voljno svojoj gardi i nigde nikoga. Katanac na vratima. Prošetam patike centrom i to je to. Sve zamandaljeno. Ručnu vučem pored jezera. Aj da napravim krug oko jezera, cele noći se samo ždralo i pilo pa da se malo istrošim kad već nisam hteo na zornjaka. ... Već je podne, dan sunčan ali u hladovini zimoća. Kao da je 1, maj a ne 1,januar. ... ... Vreme je za povratak domu svome, dan je kratak pa da se vratim za videla mada od svega toga mi je najbitnije što sam ispoštovao neki svoj prvojanuarski ritual. Sve u svemu nekih 240 km laganini vožnje. Ja zadovoljan a to želim i svima vama u nekim vašim narednim vožnjama. Srećni NAM putevi bili gde god krenuli tokom ove 2021 ... 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Slazem se sa kolegom Travelman i jutros sunce zove da se protegnu tockovi. Skidam prasinu sa motorceta i gas ka predivnoj prirodi Fruske gore. Otvorih sezonu 2021. Srecna nova godina svim bajkerima i forumasima 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 1, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 7, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Novogodišnja kletva već deluje na mene, sve ono što ste radili 1. januara radićete cele godine ... Klinci bili ranom zorom na doručku pa odoše kod druge baba na ručak. Gledam u nebo a ono vedro, ni traga ni glasa od nekog oblaka. Sunce sija punom parom i glupo je sedeti u kući. Onda gledam u babu a baba gleda u mene pa reče ... ajde već jednom, šta čekaš ... Nije morala dva puta da mi kaže mada sam ja i bez njenog odgovora već znao šta treba činiti. Pa valjda je normalno da ću dan provesti sa NJIM a ne sa NJOM .... Skroz neplanski, bilo sunčano pa da iskoristim dan mada sam najviše išao da vidim kako navigatiše HERE. I skroz sam zadovoljan, kao alternativa je za moj ukus odlična mada na prvom većem putovanju će dobiti priliku da zaigra u prvom timu. A to će biti vrlo brzo, još mesečak dana ... Aj do avale, taman da malo plaknem pluća čistim vazduhom i prošetam šumskim stazama. Na putu nema saobraćaja, nešto minimalno. Računam sav normalan svet je ostao kod kuće jer je praznik i nema skitnje. Kad ono ... medjutim ... Parking na vrhu avale pun, znači pun pun pun. Što bi rekli nema gde igla da padne. Motam na gornji parking ispred hotela kad i tamo ista priča. Mislim da se ceo grad danas skupio na avali, odma sam znao da od planinarenja nema ništa zbog tolike gužve pa nastavljam dalje. Nisam hteo ni da stanem. Parking ispred tornja pun, ista priča kao i na gornjem. Nastavljam dalje ali ipak stajem na jednom mestu gde mi srce uvek zatreperi kada prodjem pored njega. Eh ta mladost i ludost koja ide uz nju. Jednom jedna baba, uz osmeh od uva do uva, reče ... Teško curi koja je u mladosti bila fina jer kad ostari neće imati uspomena ... ... Spuštam se u podnožje i razmišljam gde dalje. Kosmaj i ralja ring mi padoše na pamet al odma odustajem. I tamo je sigurno kao na avali. Ma idem kući, već me iznervirala onolika gužva i pao mi moral. Prolazim autopijacu i reko ajd na autoban da izduvam paučinu iz auspuha pa ću preko konjarnika kući. Taman da dam levi migavac kad ruka sama ode na desni. I tako krenem ka nišu. Prolazim ikeu i natrčavam na mol pumpu. Aj da stanem i napravim nekakav plan. Vadim bajat sendvič od juče, prija mi ona tišina, nigde nikoga a u daljini se čuje samo brundanje motora. Uživam. ... Krećem i nastavljam dalje iako ništa nisam izmozgao mada to mi je jedina opcija. Obradovah se kad vide naplatnu rampu, ovaj karantin isuviše dugo traje pa se obradova kao da je granični prelaz. ... Samo pravo a negde moram da sidjem sa autobana. ... Prodjem mali požarevac, neću tu jer onda moram opet da zatvorim krug preko avale a tuda sam već prošao. Cooliram na pola gasa ... ni sam ne znam kada sam zadnji put vozio autobanom ali mi ovo danas baš prijalo. Prolazim pored table a na njoj piše do niša toliko a do skoplja toliko km. is there a gas station around here ... Proradio pundravac u meni, ako se ukine ovaj novogodišnji karantin onda sredinom februara je cilj da overim mali šengen. Krug oko ohridskog jezera je već isplaniran a i kolega @ZoraNS mi je dostavio brojeve telefona nekih teta sa kojima je se on družio kada je bio u pogradecu tako da je provod zagarantovan ... Kako sam u sebi rekao pundravac tako mi na pamet pade pudarci i odma složim kockice i rebus koji mi bi bi u glavi. Dajem desni migavac i isključujem se na izlazu za umčare. Putarina za kavez ravno 100 dinara. Hvatam pravac za brestovik mada sam tu malo krivinario po selu pokušavajući da zaglupim HERE ali nisam uspeo. Lavovski se borila i uvek nalazila pravi put. ... ... Ovo područje je oduvek bilo bogato plantažama voća kojim se snabdevaju beogradske pijace i upravo zbog toga mi nikada nije bilo jasno zašto su jabuke proizvedene koju desetinu km od beograda uvek bile na pijacama skuplje od banana koje proputuju pola sveta da bi stigle do nas ... ... Izlazim na glavnu džadu i bacam pogled na dunav, izlazim na smederevac i već znam gde je stajanka za šetnju. ok google nearest gas station ... Grocka se sama po sebi nametnula kao mesto gde se baca sidro u dunav. Maštao sam o kafi ali od toga danas nije bilo ništa. Sve je zatvoreno. Zadovoljih se jednom šetnjom po obali ali i to mi bi premija. ... ... U današnjim karantinskim uslovima sve je čist dobitak pa makar to bila i vožnjica koja je jedva prebacila 100 km. Do beograda se sjuri očas posla, vožnja je bila kratka ali slatka ... ali kada radite ono što volite i volite ono što radite, osmeh na licu je zagarantovan. VAISTINU SE RODI 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Januar 7, 2021 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Bozic je, valja se na bozic probuditi zver! https://youtu.be/N6Ddc098tZs 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Januar 7, 2021 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je moja najcesca voznja kada ukradem sat vremena, tako i danas bese. Hladno i pomalo klizavo ali bensedin svakako 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko 012 1023 Napisano Januar 7, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Požarevac Motocikl: Yamaha xtz 660 tenere Prijavi odgovor kao problematičan @travelman Na Kosmaj je bilo mesto za parking ali je bilo dosta ljudi. Ja i drugar se provozali motorima. Poslato sa JSN-L21 pomoću Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Januar 9, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Par fotki sa jedne kratke dvodnevne voznje (avgust 2020) do meni veoma dragog olimpijskog grada. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
travelman 14037 Napisano Januar 9, 2021 Ne silazi, 1335 postova Lokacija: Karton siti ... gornje sokace. Motocikl: Y Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, baneBP je napisao: Par fotki sa jedne kratke dvodnevne voznje (avgust 2020) do meni veoma dragog olimpijskog grada. Ah,to Sarajevo svima nama drago zbog svog neodoljivog šarma ... Baščaršijska SEBILJ česma. Nema onog ko se nije uslikao pored nje ili bar okvasio ruke u njoj. Uvek su pravljene na velikim trgovima da bi putnici namernici imali gde da se osveže. Ova sarajevska je izgradjena negde u 17. ili 18. veku ali ima jedna ista takva samo mnogo mladja. I nalazi se u Beogradu. Beogradska SEBILJ česma se nalazi na dnu Skadarlije, ona je bila bratski poklon grada Sarajeva Beogradu i kao takva je stigla u njega 1989. godine. Slika sa neta ... ... Bila su to neka druga vremena, uvek se setim ove zanimljivosti kad u nečijem putopisu vidim Baščaršijsku česmu pa da ovaj put iskoristim kolegine prelepe fotke i ovo podelim sa vama. 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
baneBP 1250 Napisano Januar 17, 2021 Zainteresovan, 925 postova Lokacija: Backa Palanka Motocikl: Suzuki VStrom 650XT M0 Prijavi odgovor kao problematičan Od mene jos jedna kratka voznja po Hercegovini iz avgusta 2020. Trebalo je to biti 5 dana na moru u Neumu ali zbog bezobrazno visokih cena smestaja (50 eura po danu) bio sam prinudjen da odustanem od Neuma ali ne i od cele rute. Zapravo ruta je ostala ista samo su lokacije prenocista promenjene. Nasao sam povoljne smestaje u Mostaru (22e) i Trebinju (20e) a do Neuma sam skoknuo na jednodnevni izlet jer realno vise od toga i ne zasluzuje. U Neumu sam pokusao preci u Hrvatsku prema Dubrovniku da jadrankom odvezem deo prema Trebinju (to bi bio pun pogodak) ali na moju veliku zalost vracen sam sa granice uz obrazlozenje da tranzit tim putem nije moguc. Na kraju povratak iz Trebinja dobro znanim putem pored jezera Klinje, izmedju bosanskih divova Zelengore i Maglica pa preko Visegrada i Tare uz Drinu nazad. Od 3 dana na putu 2 dana je povremeno padala kisa u naletima ali mi nije nesto smetalo jer sam taman testirao novi motor i kisno odelo. Sve u svemu odlicna visednevna avanturica za smesne novce (nesto malo preko 100 eura). 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5601 Napisano Januar 18, 2021 BJB Maxi Scooter Club, 1734 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Samo si ovo sabio u kratku voznju, a bilo je sigurno materijala da se napise lep putopis, posebno u ovim sneznim danima da imamo zanimaciju. Kratka voznja po meni su dnevne voznje i to je to. U svakom slucaju lepa tura i jedina skoro moguca prosle godine gde je i vecina nas mogla otici.... Poslato sa JNY-LX1 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...