Komsa 1831 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan On 10/17/2019 at 10:35 AM, Vroc-Kapo said: Beast "МРАК"-(у преводу ЕКСТРА) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2644 Napisano Octobar 21, 2019 Drug član, 1004 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Nedjelja ujutro. Lipotica se budi druga (od dva) , i uz kavu nesto mrmlja o plavom i crvenom. Ja kao Sevin najveci fan se pitam a gdje je bila boja... Krmelji sami ispadaju dok do mozga dolazi da misli na Modro i Crveno jezero... Ali draga, bura puse i nece bas bit toplo- moj neuspjesni pokusaj odvracanja od ekspedicije u nepoznato. Ajde, ajde, sutra ionako ides nazad na sjever, ajmo. I tako pocinje poludnevna avantura dalmatinskom zagorom do Imockog. I natrag. [/url] Jutarnji promet u Splitu je lagan, pa preko Trilja i Ciste Provo brzo stizemo do Imockog. GPS nikad cuo za ikakva jezera u krugu od 100 kilometara. G-maps kaze jos 2 minute do destinacije. Malo kroz grad, malo uzbrdo, i vec nam penzic pokazuje da se mozemo parkirat uz njegovu kucu, 2 metra do ulaza u Modro jezero park. Ulaz 30 kn, ali dobijamo grupni popust jer sam ja velik za bar trojicu, pa placamo 20. Jebeno je kad nisi ni za studentski ni za penzionerski popust. Ja se nadam pogledu i slikama s prve vidilice, ali lipotica insistira na silasku do 9. kruga.Dalmatinski penzici nas izguravaju s vidikovca bez imalo srama i pardona. Welcome to Croatia, mother...er. Pro-tip: moto oprema nije stvorena za ovolika pjesacenja nizbrdo, a ja nisam stvoren za istu metrazu uzbrdo. Uz nekoliko iskasljavanja, stizemo do jezera i bacamo kamen, unatoc znaku iz prvog posta. 30 min kasnije vec smo opet na vrhu, i biramo mali uski putic do male spilje u kojoj nema nista. Povratak na vrh i lipotica se odlucuje za penjanje do trdjave Topana. Lipi pogled dok dolazim sebi. Nakon kavice u kaficu u parkicu, i zapisavanja wc-a do, opet na motor i cijelih 3 min voznje do Crvenog jezera. Tu me lipotica samilosno gleda, i odustaje od spustanja. Uh. Spasen. U voznji natrag odlucjemo stati blizu rupa u zemlji i nekih nadgrobnih spomenika. Lijepo i uredno. Za sat vremena smo opet u Splitu, odradjenih 200-tinjak km, i ja mogu na sjever mirne duse. Eto jos malo slika Road to Had Modro jezero Crveno jezero Kloniranje uspjelo Ali onda dobijes i 4 ove Vidjekovac (pre-penzici) Topana Rupe Rupe macro Rupe micro RIP Beast Ako ko zna sto su one rupe, neka napise. Pozdrav svimaBOBI,ti li si.Aj baci kamen ako smeš Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Octobar 21, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav drugari..zelja mi.je da odem u Mongoliju,kolima,motorom,,sasvim nebitno,za pare bi se nekako i skrpio,problem je vremenski period,zbog posla,gde da sastavim toliki godisnji odmor,ali nesto cu vec nekako da izmuljam Pa sam resio da napravim jedan kratki klipcic kopiju Mongolije hehe..na klipu gde srecemo komsije albance ,ja sam ih zamislio da su Mongolci,gde je stado krava ja sam zamislio da su divlji konji VREME I MESTO NE SMEJU BITI PREPREKA ZA ZADOVOLJSTVO bitno je da se dobro zezamo Radnja tj voznja se odigrava u Presevskoj dolini,relacija od Vranja prema Presevu i nazad,nekih 120km..odlican put za voznju,prelepa priroda,paralelno sa auto putem ,pa eto ko ide leti u Grcku,izbegnite dosadni auto put od vranja do preseva i uzivajte u prelepim predelima ,pogled sa vrha planine na presevsku dolinu,bujanovac i makedoniju sa jedne strane,i bugarsku sa druge strane. Pogled je neverovatan,videcete mali deo predela na klipu..evo koga interesuje tacna ruta puta neka pronadje na google maps,prava uzivancija ( Vranje-Ristovac-Klenike-Crkviste-Reljan-Cukarka).. evo i mog amaterskog klipcica,na brzinu sam ga nekako sklepao..Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Octobar 21, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Kliknite na rezoluciju 1080,nesto muljaju ovi sa you tuba Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko SB 391 Napisano Octobar 27, 2019 You tube / Drandigo .., 619 postova Lokacija: Sokobanja Motocikl: Yamaha Fz6S Prijavi odgovor kao problematičan Jedna lagana voznja do Zlota, pogled na Lazarev kanjon, ovo je lepota 10 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4834 Napisano Octobar 28, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kaligula1 1134 Napisano Octobar 28, 2019 Zainteresovan, 537 postova Lokacija: Vranje Motocikl: HondaAfricaTwin XRW750 RD07 Prijavi odgovor kao problematičan Markone pozdrav..imam Go Pro Hero 5 Black,snimam na rezoluciji 1080 - 60 frejma u sekundi ali nije mi tako cista slika kao tebi.Na kojoj rezoluciji ti snimas pa je tako jasna slika.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vule Gilera 315 Napisano Octobar 28, 2019 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Aprilia Srv 850 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Markone88 je napisao: Odlican video! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4834 Napisano Octobar 28, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 16 minutes ago, kaligula1 said: Markone pozdrav..imam Go Pro Hero 5 Black,snimam na rezoluciji 1080 - 60 frejma u sekundi ali nije mi tako cista slika kao tebi.Na kojoj rezoluciji ti snimas pa je tako jasna slika. Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka Cao, ovo je sve snimao @Sachmo pa cu pustiit njega da odgovori 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4834 Napisano Octobar 28, 2019 Drug član, 1550 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, Vule Gilera said: Odlican video! Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Octobar 28, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Octobar 29, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Markone pozdrav..imam Go Pro Hero 5 Black,snimam na rezoluciji 1080 - 60 frejma u sekundi ali nije mi tako cista slika kao tebi.Na kojoj rezoluciji ti snimas pa je tako jasna slika.Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć TapatokaTo je ok rezolucija, tako i ja snimam. Iskreno meni je bolja slika na 4 black nego 5,6. Tek 7 ima bolje detalje, boju, stabilnost.....Mada i 5 treba da bude cista slika. Zavisi i od programa u kom radis. Moras da sve to testiras, pa da znas na cemu si. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 2, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nemo 3154 Napisano Novembar 9, 2019 Drug član, 1063 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW GS 1200 LC ADV Prijavi odgovor kao problematičan Kratka vožnja u susret Sv.Martinu Sveti Martin pretvara mošt u vino. U Ljubljani svake godine održava se praznik kada "Sveti Martin iz mošta naredi vin' ". Nekoliko ulica pretvore se u "vinski put". Na štandovima nudi se mlado vino različitih proizvođaća, to nije pijanka nego degustacija. Pije se iz staklenih čaša, one omogućuju uživanje kompletan SOC (sapore, odore, colore) diapazon različitih sorti vina. Uprkos tmurnom vremenu krenuo sam motorom da osetim ugođaj... Parkirao sam uz glavni pijacu tu je bila rasprodaja zalihe letilica koje su ostale neprodate za noć veštica... prošao sam kroz cvetni trg... da bi stigao do glavne ulice, do centra događanja... Sunce je samo povremeno uspevalo da se probije kroz guste oblake... to je jedino kvarilo fotografiju ali ne i prijatno razpoloženje ... ko je kome inspiracija? Mudrost... ne treba prevod... Na vinski put dolazi se biciklom Za svaki slučaj, tu je alkotest Prošao sam pa sam nastavio na tvrđavu iznad Ljubljane Jesenja panorama... Od danas dalje uživam u mladom vinu... 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 10, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RatkoRajic 45 Napisano Novembar 10, 2019 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda varadero 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Negde oko Mladenovca 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 12, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav drustvo, evo jedna voznja od juce, kratka, super kratka, ali za moju dusu dovoljna za neki period. zapravo lazem, vec mi je danas dosadno 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Deki Katana 1781 Napisano Novembar 16, 2019 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki GSX 750 F Prijavi odgovor kao problematičan Jednodnevna voznja pocetkom Jula ove godine u Kucajskim Planinama. Manastir Vitovnica (tu je sahranjem monah Tadej), u okolini Petrovca na Mlavi. Banja Zdrelo (napravljen hotel i zabavni park). Nisam nosio kupace pa sam samo zabelezio lep ambijent. Posle vrlo lepog puta, Manastir Gornjak. Vrelo Mlave (Zagubica). Nalazi se u lepoj udolini. Tu se nalazi i restoran koji nudi recnu pastrmku. Posle jako loseg kolovoza koji dalje ide ka Despotovcu, nailazi se na Manastir Manasiju (posto ima vec dosta slika istog, samo grb Sv. Lazara. Manastir Ravanica gde su i mosti Svetog Kneza Lazara. Na ovoj relaciji postoji i Vrelo Mlave, Buk, Lisine, Resavska pecina, tako da se moze ostati jos koji dan i obici sjajne lokacije i znamenitosti na ovoj kratkoj ruti. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 18, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 18, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan ZDRAVO LJUDI STO SE RADI JA SAM EVO IZASAO DANAS SAMO SA KAMEROM I SNIMACEM ZVUKA, DA UHVATIM KRUG, I MISLIO SAM DA SE OD TOGA STO SNIMIM TAKO NE SPREMLJENOG NECE MOCI NISTA NAPRAVIT. S OBZIROM NA TO DA SAM SAMO IZASAO NA 15TAK MINUTA I NIJE LOSE... POGLEDAJTE POZDRAV... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 19, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Novembar 19, 2019 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 23, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan odje ko sto objavljuje, sachmo ja i ... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4599 Napisano Novembar 24, 2019 Drug član, 996 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan Koje je to mesto na kom nisi pre bio? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Staman 714 Napisano Novembar 24, 2019 Svrati ponekad, 480 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: CF MOTO 150NK Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Forsberg je napisao: Koje je to mesto na kom nisi pre bio? Kraljicina Plaza 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...