peca dorcol 113 Napisano Mart 13, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na napomeni Vroc. Hajde neko ko prolazi redovno tuda, neka obrati paznju pa da znamo kako da se ponasamo i sa koje strane da prilazimo Slobodno Tarmix prilazi kako hoćeš i sa koje god strane ti volja.......ali neposredno pre nailaska pokri tablicu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
spaske 197 Napisano Mart 17, 2012 Prošao, 184 postova Lokacija: Kotor Varoš (Republika Srpska) Motocikl: Kawasaki Ninja 250R Prijavi odgovor kao problematičan Sjedim kod kuce uzivam na suncu i kontam moglo bi se danas malo i na voznjicu pa poslije rucka krenem na planinu Vlasic. Ovo sam slikao na pola puta jer je bio lijep pogled a i ima i puno snijega a kod mene dole u Varosu se davno otopio. Loviste Knezevo ima ovde puno divljaci a vidio sam i lisicu presla preko puta malo podalje ispred mene... Nije mi se dalo stalno vaditi mob i slikati kao i obicno tako da imam ove tri negdje pri povratku, a gore je stvarno blatnjavo i sto sam se vise penjao to dublje blato... Sutra pranjeee jeaa 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano Mart 19, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Evo i moj raport od vikenda, bilo je dve zanimljive stvari. 1. Odvozao sam vise od 400 km za vikend u dve ture - Subota: Beograd - Divcibare - Nedelja: Beograd - Arandjelovac 2. Poljubio sam asfalt Voznje super, pogotovo u nedelju zbog ekipe, druzenja i ostalog.... E, sada da se malo hvalim..... Moja druga ozbiljnija voznja i vec skidam djanu sa padom i ispravljanjem krivine....mali se bas zalaufao’ Ovo sada pisem uglavnom zbog drugih vozaca koji pocinju ili tek treba da pocnu sa voznjom, da izvuku pouke. Vreme ce pokazati da li sam ja izvukao. Elem, od Valjeva produzismo ka Divcibarama i tu sam krenuo smelije da ulazim u krivine i da vise obaram motor. Delovalo mi je da je to bas to...kako bi trebalo da bude. Dakle ponavljam, delovalo mi je... A lepo su me savetovali “Kad mislis da si siguran i da mozes, e tu spusti loptu”. E pa ja bas to nisam uradio. Redjaju se krivine za krivinom i ja to nekako prolazim, u sredini grupe. E, meni je to tako islo, sve do jednog divnog mesta koji cak ima i ime ‘Ralica krivina’. Dakle, divno mesto sa pogledom koji puca...e, pa tu sam i ja puko’. Bilo je tu verovatno dosta toga, ponesen zeljom, oborio motor vise nego sto sam trebao,krivina od 180, gladak asfalt, nesto rizle i najvise neznanje i neiskustvo vozaca. Sta se tacno desilo ni sam ne znam, da li sam zabo kocnicu ili cimnuo volanom, uglavnom odlete prednji tocak. Sreca sve se zavrsilo bez vecih posledica po mene i motor, ostao kod bankine, par ogrebotina i levi retrovizor na iglenim usima (mada drzi se jos uvek i 300 km posle toga). Evo i izvestaj sa lica mesta Dakle, novi vozaci, obuzdavajte zelju za dokazivanjem i polako vozite. Ako neko od iskusnijih vozaca bude isao tuda, samo neka povede racuna da je asfalt dosta istrosen i gladak (po okolnim padinama bilo je i snega malo).... Voznju sutradan do Arandjelovca starim avalskim preko Mladenovca i nazad lokalnim dzadama preko Sopota vozio sam sa dosta grca, od ostrih krivina i rizle. Tek u povratku kod Avale se malko opustih ponovo...i ponovo umalo da ispravim krivinu . Ralica krivina 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
peca dorcol 113 Napisano Mart 19, 2012 U prolazu, 66 postova Lokacija: Republika Dorćol Motocikl: Benelli TRE1130K Prijavi odgovor kao problematičan E, sada da se malo hvalim..... Moja druga ozbiljnija voznja i vec skidam djanu sa padom i ispravljanjem krivine....mali se bas zalaufao’ E ne mogu da verujem....kao da smo dogovarali. Neka su ti sretne rane junače opasne situacije Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano Mart 19, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan E, sada da se malo hvalim..... Moja druga ozbiljnija voznja i vec skidam djanu sa padom i ispravljanjem krivine....mali se bas zalaufao’ E ne mogu da verujem....kao da smo dogovarali. Neka su ti sretne rane junače opasne situacije Hvala brother, kad vozim sa tobom znam da sam u sigurnim rukama, pa mogu malo i sranja da pravim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mootoograf 360 Napisano Mart 20, 2012 Svrati ponekad, 225 postova Lokacija: Aranđelovac-Beograd Motocikl: BMW 1200 GSA,BMW R 850R ,Honda PCX 125, Liberty 125,Keeway Logic 125,Tomos APN6 Prijavi odgovor kao problematičan Kod Lalajka na kafi: Fotografije sa malim zakašnjenjem , uslikano sa nekom igračkom od aparata. Vožnja bila 03.03.2012. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan 20.03.2012 Voznja do Skadarskog jezera... Suncan i topao dan mamio je na voznju. Ruka mi se jos nije oporavila kako treba (od loma prije mjesec dana ) te nijesam imao ni namjeru za neku duzu turu. Odlucih se da krenem ka jugu , mozda do Skadarskog jezera. By mikelifz6n at 2012-03-20 Ovu sam fotografiju nacinio u Golubovcima, mjestu kroz koje prolazite kada krenete ka moru u pravcu Petrovca, Bara... By mikelifz6n at 2012-03-20 Savrsen dan za voznju. Nema guzve seotskim putem koji vodi ka restoranu ,, Plavnica ,, By mikelifz6n at 2012-03-20 By mikelifz6n at 2012-03-20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh do ovog izletista i tako mi je prijala kafa na suncanoj terasi... By mikelifz6n at 2012-03-20 By mikelifz6n at 2012-03-20 By mikelifz6n at 2012-03-20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Malo sam setao i fotografisao. Inace, ljeti je ovo mjesto puno, i pravi je raj za bijeg iz gradske vreve i guzve... By mikelifz6n at 2012-03-20 By mikelifz6n at 2012-03-20 By mikelifz6n at 2012-03-20 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 20, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Razmisljam gdje dalje, za put doma je rano... Krenuh prema jezeru. Magistrala odlicna, nema previse kola...uzivam. Dodjoh do malog mjesta ,,Vranjine,, i tu napravih pauzu za cigaretu , takodje i ugrabih par fotografija da uradim. Vranjina je ribarsko mjesto na obali Skadarskog jezera, i prava je steta sto nije bolje ,,turisticki obradjeno,, By mikelifz6n at 2012-03-20 By mikelifz6n at 2012-03-20 By mikelifz6n at 2012-03-20 By mikelifz6n at 2012-03-20 U povratku sam imao toliko srece, u stvari Bog me je spasio... Ulazim u Golubovce, vidim u suprotnoj traci zeleni Fiat koji daje zmigavac za lijevo. Racunam , pustit ce me jer imam prednos, i auto zasta stoji i ceka da prodjem. Kada sam bio na nekih deset metara od njega, ono skrece i presijeca mi put. Prebacujem u manju, oduzimam gas, kocim sa obije kocnoce i u sekundi sam ispred auta. Udaram nogom u branik Fiata, prolazim jos dva-tri metra i zaustavljam se. Tresem se kao prut, bijesan skidam kacigu, derem se , psujem i prilazim autu. Zenska za volanom kaze ,, izvini , mislila sam da ces proci iza mene,, Nijesam znao sto da kazem, kako da reagujem... na kraju rekoh ,, u redu je, dobro sam prosao, a ti gledaj da opet nekoga ubijes,, Eto, lijep dan sa dobrim zavrsetkom, kratka voznja od 60-70km , ali vrijeme je sve toplije i ljepse, sezona tek pocinje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tarmix 22 Napisano Mart 21, 2012 U prolazu, 32 postova Lokacija: BG Motocikl: Suzuki GSF 600N Prijavi odgovor kao problematičan Lepa voznjica Mikeli, sem onog na kraju, ali ipak si prosao bolje nego ja Zestoko je krenulo, to je cetvrti incident ovog vikenda za koji znam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 21, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Hvala matori.Dobro sam prosao, odlicno... Zao mi je zbog tvog pada,mada kada tebi nije nista a ni motor nije ostecen osim onih par ogrebotina...onda je sve kako treba. Odvikli se vozaci automobila,kamiona,autobusa...od nas. Sezona tek pocinje, i oni ce polako kapirati da smo i mi na cesti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ANTIC GM 43 Napisano Mart 24, 2012 Svrati ponekad, 212 postova Lokacija: cacak prislonica g.milanovac Motocikl: Super Tenera 750 91. Prijavi odgovor kao problematičan ooo,pa oporavak je dosao...bravo druze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan 25.03.2012 Podgorica-Virpazar-Rijeka Crnojevica Nedelja,za danas su meteorolozi najavili kisu. Sjedio sam na terasi i posmatrao nebo. Oblaci mi se nijesu cinili tako tmurni... mozda bi i mogao poci na kracu voznju. Cujem se sa Nikom (kawasaki versys) , Zeljkom (suzuki v-strom), Goranom(honda cb600f) , Boskom (beverli 500) i naravno Veskom (dragstar) i svi su raspolozeni za jednu kratku voznju. Okupili smo se ispred zgrade u kojoj zivi NIko i sacekali ga da izadje. By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Svratili smo na pumpu , tankirali i krenuli prema Virpazaru. Plan je da iz Virpazara skrenemo desno, ka Rijeci Crnojevica. Vozili smo u koloni , ne razdvajajuci se i ne jurcajuci mnogo. Na raskrsnici kod Virpazara pravimo pauzu za cigaretu... By Mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 Niko By mikelifz6n at 2012-03-25 Zeljko By mikelifz6n at 2012-03-25 Goran By mikelifz6n at 2012-03-25 Vesko By mikelifz6n at 2012-03-25 Moja malenkost By mikelifz6n at 2012-03-25 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Tu je bio i autobus sa turistima iz Slovenije. Uzivamo u toplom vremenu i ne zurimo sa nastavkom voznje... By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Put od Virpazara za Rijeku Crnojevica je veoma uzak, pun neravnina,ostrih i nepreglednih krivina i treba voziti veoma oprezno. Kada smo odmakli nekih 20km zaustavismo se da vidimokraj odakle potice nas drug Niko. Ljubotinj... By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Odmarali smo i ovdje nikih 20 min. Niko,Zeljko i Vesko By mikelifz6n at 2012-03-25 Niko i Vesko By mikelifz6n at 2012-03-25 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikeli.pg 711 Napisano Mart 25, 2012 Zainteresovan, 841 postova Lokacija: Montenegro - PG Motocikl: Honda Varadero xl 1000 v Prijavi odgovor kao problematičan Malo smo fotografisali, i tu sam zalio sto bnemam neki dobar fotoaparat jer su ove fotke koje gledate ucinjene mobilnim telefonom Nastavismo do Rijeke Crnojevica. Kada smo stigli do mosta napravismo cigaret pauzu. Sad pitanje dje dalje ... odlucismo da krenemo nazad doma, pa da u Galeriji (lokalu u kojem se okupljamo ) popijemo kafu. Evo jos par slika sa Rijeke Crnojevica By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 By mikelifz6n at 2012-03-25 To je bila voznja koju sam htio da vam pokazem , i da pokusam malo bribliziti utisak sa nje. odlicno proveden dan, presli 85km , lijepo se druzili i vozili... Do sledeceg javljanja pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
veskotg 44 Napisano Mart 25, 2012 U prolazu, 91 postova Lokacija: Titograd Motocikl: honda africa twin Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja mnogo filozofira', odje se sve vidi djesmo i kako smo danas vozili,to jest nadovezacu ovaj snimak na Mikelijeve slike. . . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bugiman 729 Napisano Mart 25, 2012 BJB Maxi Scooter Club, 952 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Ducati Multistrada 1200 Enduro Prijavi odgovor kao problematičan sedim u dovoristu razmisaljm.... gde li bih mogao da se provozam?! pitam devojku kaze mogli bi smo do Jagodine u zoloski vrt......hmm pada odluka pa mogli bi smo ionako nisam bio skoro....gledam sat 13-14h uh vec je kasno....dosnosim odluku da krenem auto putem jer ne znam dokle radi....oblacim opremu....i krecemo..... prva stanica Pojate....stajemo kod rampe na pumpu mora de se pojede neki sendvicic treba da izdrzi covek sve te "krivine" na auto putu.... tu nam se pridruzila jedna priateljica malo izigravanja profi fotografa pokret.....stizemo u jagodinu....dolazimo do zoloskog...i...........radi dajemo ljubaznoj "teti" sto prodaje karte opremu da nam pricuva dok se promuvamo malo medj svojima prva stanica zmije ja: hoces da te slikam pored zmije? ona: ma necu ja: stani bre slobodno nemaju oni teleport da izadju iz akvarijuma staje sa stavom ako nesto susne izletece napolje brze od metka i neke ribizle pirana iguana krecemo dalje.....dosli smo bas u vreme hranjenja.... njega mi je najvise bilo zao....nekako mu je bas bio tuzan pogle....kome ne bi kad je okruzen u kavezu... odvazni dasa koji kad pridjes kavezu samo sisti i vuce prednju nogu kao znak upozorenja moj buduci ljubimac....bas sam se rapitao kod ovog decka sto ga odrzava...rece mi da ima jednog lika sto moze da mi naruci sporsko kvacilo za njega dolazi covek sa mesom u kolicima i kada su nanjusile pocela opsta radost nisam mogao da ih uhvatim koliko su skakale i trcale dolazimo kod zirafe tu pocinje opsano smaranje (od strane Zivadinke ( moja devojka) ) zirafe....posle duzeg vremena uspeh nekako da spasim jadnu zivotinju i krenemo dalje medjedi opsta tuca oko mesa...zenka lava uzima veliko parce krtine i jos jednu veliku kosku i odnosi kod nje ovom jadniku ostavi jednu koscicu koji je glodjao svo vreme mali marketing majce okrenemo krug stignemo do kraja i sad kao svaki normalan svet trebali bi da krenemo kuci.....imate tri puta da pogadjate gde smo se vratili . . . . predpostavljam da znate opet pocinje da smara jadnu zivotinju.....opet sam je jedva nagovorio da krenemo konacno se ispozdravljase i krecemo svratimo malo do aqva parka tamo nesto sredjuju renoviraju..... krecemo....stajemo u Pracinu na sladoled i neku klopicu... i pravac Krusevac......pozz i nadam se da nisam smorio 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Evo juce iskoristih lepo jutro da malo prasim niz drum,imao sam neke obaveze preko dana pa nisam mogao nigde dalje da se provozam pa resih da odem do manastira Ivkovic u Ivkovackom Prnjavoru nedaleko od Jagodine,nisam merio mozda ima oko 20-ak kilometara do tamo.Manastir se ne vidi sa glavnog puta kojim sam prosao bezbroj puta ali sve poslom pa nikada vremena da svratim i vidim manastir.Odem na OMV dajem 500 dinara i tek tada me u potpunosti pogadjaju ova silna poskupljenja jer vidim da nemogu da predjem 100 km a prosle godine sam imao 100 km sa 500 dinara.Dajem pumpadziji pare izbecim se u njega i kazem "nemogu da predjem 100 km" ovaj sleze ramenima i odlazi.Krecem kroz divno jutro,lagano krstarim,60 na sat,ne vidim potrebu da odvrcem gas.Prvo sto mi upada u oci kada sam prosao kroz par sela je da su verovatno svi mestani ustali,guzva ispred prodavnica i zadruznih domova,gomila dece mi mase okupljena oko nekog spomenika palim borcima u centru sela a u gradu u nedelju ujutru nigde nikoga,sve spava.Stizem do manastira medjutim nema nikoga,samo jedno kucence veselo me docekuje masuci repom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Manastirske kosnice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Mazga odmara na suncu i ceka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DUKI 215 Napisano Mart 26, 2012 Drug član, 1404 postova Lokacija: Jagodina,Srbija Motocikl: Moto Guzzi Nuovo Falcone 500 Prijavi odgovor kao problematičan Na ulazu u portu manastira Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...