alexanto 6505 Napisano Octobar 29, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6185 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Dakle ovo nije putopis nego kratak pregled aktivnosti za vreme Migracije BJB.Postoje i dve "friške" priče o Temišvaru pa ovde neće biti puno tupljenja na istu temu... Na kraju krajeva ima sjajan putopis o vožnji bajkom po SAD-u pa se "prešaltajte" tamo... Dakle BJB nam je Migrirao za vikend (produženi) i taj stresni period je trebalo nekako prebroditi sa što manje narušavanja mentalnog i fizičkog zdravlja. Par dana pre migracije dobio sam PP koju mi je poslao Sasha sa predlogom da zajedno obiđemo Temišvar za vikend... Moram reći da sam bio polaskan predlogom jer njegove putopise redovno čitam sa dužnom pažnjom i poštovanjem.Mogu slobodno reći da sam čitajući njegove putopise odustao od kupovine motora i ostao na skuteru.Naravno da sam predlog prihvatio sa oduševljenjem.Pao je dogovor da idemo u nedelju jer ja u subotu radim (snimam svadbu u NS). Dođe i taj crni petak, pa još veče i sat iza ponoći Odmigrirao nam je BJB...Bio sam prisutan do kraja-nije bilo svejedno... Pošto u subotu svadba kreće popodne-trebalo je nekako "ubiti" vreme do polaska na posao.Kako najbolje-naravno, posvetiti se motorima. Prvo sam mislio da operem Atlantica za sutra ali ubrzo i druga dva "sokoćala" su došla na red... A kad sam ih postrojio, morao sam i da ih "ovekovečim"... Popodne odoh na svadbu koja je počela saobraćajnim udesom gostiju ispred restorana-srećom bez težih povreda. Alexanto na radnom zadatku: Dogovor u nedelju sa Sashom je da se nađemo u restoranu "Trofej" na putu BG-ZR i tako je i bilo u 10.30 h po lok.vremenu. Konačno lično upoznajemo Vesnu i Sashu za koje sam smatrao i ranije da ih poznajem...Grunusmo kaficu i pravac Temišvar preko Srpske Crnje.Vreme je bilo ok za oktobar i brzo smo stigli.Neću više gnjaviti sa textom, nego evo par sličica: Lepše polovine naše male družine,Bilja i Vesna: I manje lepše polovine, Sale komada 2: Unutrašnjost crkve je fascinantna.Ostavlja mnogo jači utisak nego spoljašnjost. Iskusni putnici: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6505 Napisano Octobar 29, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6185 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Manje iskusni putnici (ali vredno sakupljaju iskustvo) Za ovaj spomenik sa vučicom koja doji dvoje dece, nismo našli vezu sa Rimom ako i postoji,ali nam je privukla pažnju... Sale paparaco...Pretpostavljam da i on ima Saleta uslikanog... Vesna je ovo poziranje nas dvojice opisala rečju: šoferi...pa, ustvari i jesmo... Sladoled u oktobru...ali nismo odoleli da ga njapimo... Obišli smo i tržni centar, kad smo već tu... Kartu čitaj, jer nema seljaka da ga pitaš...a i ne znamo Rumunski... Fotka pred polazak nazad u otadžbinu... Otprilike to je to... Lepo proveden oktobarski dan.Posle obilaska tržnog centra vratismo se nazad i pred noć se u ZR rastadosmo: njih dvoje pravac BG a nas dvoje za Žabalj.Vreme je poslužilo.I Sasha i ja smo zvali po nekoliko kolega da nam se pridruže u ovoj vožnjici ali na kraju je povorka brojala samo dva motora.Valjda će nas neki naredni put biti više...300-tak km nije ni loše za oktobar... U ponedeljak su obaveze ispunile dan a u utorak nam se i BJB vratio...Sad se lakše diše.A za vikend opet lepo vreme... Pozdrav od Bilje i Saleta ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasha 2079 Napisano Octobar 29, 2010 MSC Member (Maxi Scooter Club), 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki J300 ABS Prijavi odgovor kao problematičan Alexanto vam je već lepo opisao kako smo se proveli na našem malom izletu. Ja ću se potruditi da sa nekoliko fotki dopunim ovu temu, a vi nemojte biti lenji - izgleda da će ove jeseni biti još dobrih prilika da se obiđe ovaj lepi banatski grad... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 2273 Napisano Octobar 31, 2010 Vlasnik sajta, 5397 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Bravo majstori! Drago mi je sto ste lepo proveli taj vikend, za razliku od migratora koji je uglavnom tokom tog vikenda buljio u monitor gledajuci procente, prateci da ne bude kakvih gresaka. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...