sikiriki 148 Napisano Octobar 29, 2010 glavatar, 172 postova Lokacija: burlingame, ca Motocikl: gs500 '02 Prijavi odgovor kao problematičan suzuki gn125 '97 u mom posedu skoro 4 god. uzet sa 11000km na satu od decka koji ga je uvezao novog iz shwabenzilenda. sada ima oko 17000 ne secam se tacno sta pise, ali prava je ispod 21000km. vozen i ne diran u fazonu "ne pipaj sto radi", uskoro se isto obilo o glavu i cudan zvuk koji se javio iz motora je postao sprzen izduvni ventil, zbog pretegnutog istog. od tada (zamenjena, bregasta, klackalice, koji su se takodje pokazali cudno ostecenim kada je motor otvoren kao i izduvni ventil) endzin religiozno i redovno servisiran i u super duper stanju. servisirane kocnice, nov lanac i gume. akumulator ok, jedine mane su kozmeticke prirode. u nekoj voznji pre nekog vremena otpala mi plasticna maska sa desne strane koja je poklopac akumulatora. traze mi 60eur u markosu te sam odlucio da napravim svoju varijantu. josh je u izradi (potrebno ofarbati) okacicu slike cim stignem. obrtaljka je otisla bogu na istinu, a posto je ista bezobrazno skupa odlucih da skinem istu i pomerim km sat centralno tako da obrtaljke nece ni biti. sajla km sata je pukla te nisam uspeo da napravim kopiju i sada cekam da stigne nova. i jedine mehanicke "mane" su prednji disk koji je istrosen, ALI ni blizu od neupotrebljivog, vidjao sam mnogo gorih, moja procena je da ce ova j preziveti barem josh jednu sezonu ali kontam i to da zamenim jednom to je sve sto mogu reci o mom motorinu, az a ostala pitanjca rado odgovaram. sta zelim: pre svega menjazu. stavio sam motorino u oglase i drzim ga na 800eur za kesh i mislim da je to ok, ali ne zelim kintu, a i mnogo je cimanja, zele ljudi da ga dam za 450 i pun rezervoar goriva i josh da im mashem pride. moja zelja je nesto veci motocikl. sve do 750ccm mi odgovara. u zameni mogu da doplatim neku sitnu kintu ali nista znacajno, sto dovodi do zakljucka da mogu mooozda da dobijem samo stariji motocikl. pa tako pikiram neki xt600 iz 80ih sa kurblajiom ili neki gs ili cb 400 450 ili sta god vec neko ima, a da je vrednosti kao moj moto. kontam da je cifra od 900 do 1000e sasvim realna, naravno mozda gresim.mozda moj moto stvarno vredi 450e, a mozda je i neprocenjiv. zakoni srb trzista, pogotovo moto scene ce mi zauvek izmicati u mistreioznoj izmaglici. zato druzi forumski dajte misljenje. ima li to sve smisla sto napisah, moze li se desiti neki menjaz, mog malog moto u zategnutu stanju za veci stariji i labaviji ili da zauvek cutim i dam gn-a za sicu (necu) zivi bili. i da, nije reg. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cavka 8 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 3 postova Lokacija: Bgd Motocikl: suzuki gn 250 Prijavi odgovor kao problematičan Lep motor,steta za tih par sitnica sto nedostaju.Ako je sve drugo stvarno u redu,nemoj da ga dajes za mnogo manje para.Srecno sa prodajom. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...