BusMan 2031 Napisano Novembar 9, 2010 Drug član, 2890 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kliks Prijavi odgovor kao problematičan Cestitam Gligo! Sve su u okviru teme i svaka nosi neku svoju pricu. Dvoumio sam se izmedju 5 i 6 Petica je za peticu, puna emocija, onih koje ne zelimo da vidimo. Upravo iz tog razlga sam glasao za sesticu jer na inspirativan nacin objasnjava koji je pravi put do srece. Moj glas za broj 4! Totalna glupost! Cetvorka je moja. Malo smo se glupirali u Labosu! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
HOGAR STRASNI 1169 Napisano Januar 12, 2011 BJB Maxi Scooter Club, 507 postova Lokacija: Beograd - epicentar Motocikl: BMW R1150RT Prijavi odgovor kao problematičan Br 1 Slika govori bolje od bilo kog komentara! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dutchman 114 Napisano Februar 5, 2011 Drug član, 1050 postova Lokacija: BGD, Serbia Motocikl: CBR600RR , CBR600F , Burgman400 Prijavi odgovor kao problematičan realno sam glasao za meni najbolju fotku , a ne za onu koja je najbolja za temu a to je br 5 . dok mi se od br. 2 povraca ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...