Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan I da, neke Jawe bolje idu od nekih Mzova Tacno! ali od nekih... (+) sorry nemam vise popravio sam one minuse na pocetku! nisu od mene! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 5, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Naravno, od nekih Hvala Zmajcek. Ako mogu nesto nekako da pomognem, iskopam iz glave neki podatak o lokaciji, putu... tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Ako mogu nesto nekako da pomognem, iskopam iz glave neki podatak o lokaciji, putu... tu sam. Dodjes na MZ Skup?!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 5, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jos je daleko taj momenat (a mozda i nije, nisam ispratio celu temu) ali sto da ne, u principu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan 27,28,29 maj... lokaciju znas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 5, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Kraj aprila mi istice reg za Jawu i pitanje je, iz sadasnje perspektive, da li cu imati dovoljno da registrujem Hondu (ako je uzmem) u toku maja. Stislo sa svih strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Kraj aprila mi istice reg za Jawu i pitanje je, iz sadasnje perspektive, da li cu imati dovoljno da registrujem Hondu (ako je uzmem) u toku maja. Stislo sa svih strana ma dodji sa Hondom! PS. Koja.. CB 400N ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 5, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Jes ta, lepotica Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Šumi Zmajček 1287 Napisano Februar 5, 2011 MZ Rider, 4141 postova Lokacija: Arilje - Zemun Motocikl: Piaggio liberty 125, Honda XRV 750 RD07a Prijavi odgovor kao problematičan Jes ta, lepotica Onda svaka cast!!! To on aodavde iz okoline(G.M.) ? Ako je ona vredi!!! kao lutka!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lord_oblivion 1361 Napisano Februar 5, 2011 Ne silazi, 6285 postova Lokacija: Meljak Motocikl: XT600E 3TB ADV edition,KLX250S efi klot, GV 2.0 ADV edition Prijavi odgovor kao problematičan Nije, ova nije sa foruma... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 6, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Lorde, dođi čime god hoćeš ali dođi. A što se minusa tiče mirno spavaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MIHA 8 Napisano Februar 6, 2011 Zainteresovan, 599 postova Lokacija: požega (HR) Prijavi odgovor kao problematičan a viš ak se budem odlucio na dolazak obavezno bi krenuo u petak i naravno da se ne utopim u lav pivu ko u kisaču hehehe Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan doci s jawom na mz skup isto je ko doci sa salom partizana na sever marakane 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Đenka 120 Napisano Februar 6, 2011 Svrati ponekad, 381 postova Lokacija: Zaječar Motocikl: Suzuki GS500E Prijavi odgovor kao problematičan doci s jawom na mz skup isto je ko doci sa salom partizana na sever marakane Iskoristi priliku da snimiš reklamu za "Nije Svejedno" Ma šalim se,i Jawadžije su braća - po taktovima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MZ 80 Napisano Februar 8, 2011 I Love The Smell Of Two Stroke In A Morning, 1839 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: MZ ETZ 250 SV 01-028 Prijavi odgovor kao problematičan Lord objavi ko je nalupao minuse!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 9, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan a viš ak se budem odlucio na dolazak obavezno bi krenuo u petak i naravno da se ne utopim u lav pivu ko u kisaču hehehe Mozes preseci sa nekim "Jelenom" Ako ti nije neki problem, ponesi koju flajku "Ozujskog" da i mi presesemo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 9, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan aj do tad ce se cujemo, meni bi trebalo nekog duvana za lulu a toga ima kod vas... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Uh, mene su u Zagrebu opasno kritikovali zbog Ožujskog. Kažu Karlovačko je neuporedivo bolje i kako sam video svi ga piju, retko ko se hvata za Ožujsko. E sad, to je stvar ukusa, ko šta voli, ja preferiram oštro. Ma čekaj bre, ima Miha i svoje pivo, šta je sa tim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne pravim pitanje oko firme vec sam video ambalzu od ozujkog kod Mihe u garazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ssekir75 36 Napisano Februar 10, 2011 Svrati ponekad, 450 postova Lokacija: nis - bela crkva Motocikl: voshod 3m, moto guzzi falcone Prijavi odgovor kao problematičan ^^ nisam pio ni jedno ni drugo, ali kod nas pijem samo nisko i zajecarsko (i ako nadjem jagodinsko). od ova vojvodjanska jedino mi vrsacko moze da prodje, ponavljam,moze da prodje. ostali - nein!!! izuzetno mi odgovara skopsko,ali ga nema ovde... u nis se moze tu i tamo navata po nekim trafikama... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 10, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Kad već ćeramo off... Što se mene tiče, ni Ožujsko, ni Karlovačko, nego Stari Zagreb. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vuja 35 Napisano Februar 10, 2011 Drug član, 4879 postova Lokacija: Beograd - Karaburma Motocikl: Honda CBR 1100 XX, Honda XL 1000 Varadero, MZ ETZ 251 Prijavi odgovor kao problematičan Stari Zagreb Neznam ja da li to ima, nisam video u Zagrebu a da jesam sigurno bih probao. Kad si to pio zadnji put, nešto u skorije vreme ili "onomad"? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 10, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Boga mi onomad. Al' ne verujem da se i jedno pivo "ugasilo" ikada. Kad postoje BIP i Jagodina, onda... Al' ga offujemooooo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Februar 10, 2011 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Ma samo nek je ohladjeno na pravu temperaturu ! Mnogo mi vi tu izvoljevate, jedan oce ovo, drugi ono . . . E pa ovde u vojvodini ima jedna narodna izreka i ona glasi : " Za dobro krme - nema losih pomija " ! E sad izvoljevajte - ako smete ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Čika Dule 152 Napisano Februar 10, 2011 Самарићанин, 794 postova Lokacija: тамо где Дунав љуби небо Motocikl: коњусина с педес' коњића Prijavi odgovor kao problematičan Ta je iz Šumadije... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...