sasa988 13 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: EU Motocikl: Sprint Pulser 200ccm Prijavi odgovor kao problematičan Brat mi je iz Svajcarske javio da je naisao na gore pomenutu hondicu, kaze da je limariski super sredjena farbana u kawasaki zelenu sa crnim 6-krakim felnama i njegovo misljenje je da super izgleda gledajuci spolja. probacu da uploadujem slicku.. A sad na redu tezi deo, pricao je sa vlasnikom pola sata i dobio sledece informacije, mehanicki ispravna znaci ide:) navodno je presla 25000km, samo sto je alnaser u kvaru tj ne pali na kljuc i ima problema sa zadnjom kocnicom koja ponekad hoce da zablokira mada je on njemu rekao da po nekad ''visi,,. Osim toga nije naveo druge nedostatke. Zadnji tehnicki pregle je prosla prosle godine u martu mesecu i on vazi do marta 2011 pa zato lik hoce da se odrekne nje po bagatelnoj ceni od 200e(+100e transport do Srbije) jer je pitanje sta se sve treba menjati da bi se prosao njihov tehnicki pregled a i motor je star 21godinu.. Zelim savete od poznavaoce motora ove vrste, sta da radim? I na sta da se posebno obrati paznja? Unapred zahvalan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Octobar 27, 2010 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan za 300eur to ti je super kupovina, za te pare ovde mozes kupiti APN Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Octobar 27, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Na slici izgleda stvarno ok, jos kada 'zalepim' cenu od 300e sa sve prevozom do Srbije... Mislim da za te pare nemas nista bolje. Naravno, svi se nadamo da svajcarac prica istinu i da je stanje motora kao sto kaze. Jbg, navikli smo da su takvi. Ja bih to kupio, pa ako ne odgovara, uvek mozes dobiti te pare ovde. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 27, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan ja mislim da to nije nista extra za te pare,taj motor i nevredi vise.To ti je stari model NSR sa tim televizor farom,platis ga 200+100transport+200carine+100prva registracija 600e.Nije u fabrickoj boji,neradi kocnica je manji problem,ali kosta,anlaser neradi,kako ces da je palis,da je guras svaki put(nema kurbla) popravke ce te izaci 100-ak eur minimum.To je sto znas da nevalja.A ostalo da nepominjemo. Sto se masine tice nema neke pameti,rodjak,bitno je da pali i vruca i hladna to je kod tih cvaja bitna stvar(pricam iz iskustva imao 2kom NSR) i kad nabije radnu temperaturu da vidi jel koliko je max speed dal ima snage ili gubi kompresiju. Mislim da taj stariji model mozes naci kod nas za neku cifru od 600-800e u solidnom stanju.Evo ti pogledaj ovu sto covek prodaje za 800e,ja gledao srada i vidim i nju(prva boja kao lutka izgleda) http://www.mojauto.rs/polovni-auto/595841 Nadam se da sam pomogao,srecno sa kupovinom 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa988 13 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: EU Motocikl: Sprint Pulser 200ccm Prijavi odgovor kao problematičan E hvala svima na pomoci, videcu da razmislim jos koji dan.. pa cu javiti sta sam uradio.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 27, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan Osim,ako ne planiras da carinis i registrujes,vec da vozas po sumama i gorama,nemas jeftinije a bolje od tih 300e,onda pazaruj i nerazmisljaj,poskidaj oklope i pun gas po oranju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Octobar 27, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da je ovaj NSR od 800e u Loznici. Ako si zainteresovan, mogu da organizujem nekog da ode da je vidi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa988 13 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: EU Motocikl: Sprint Pulser 200ccm Prijavi odgovor kao problematičan Neka fala:) Sbac je Sabac a 300e su 300e:) (Smiljka je Smiljka al dvije su dvije:)) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa988 13 Napisano Octobar 27, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: EU Motocikl: Sprint Pulser 200ccm Prijavi odgovor kao problematičan E jos jedno pitanje na koje bi voleo znati odgovor, a bice ih jos.. Koliko bi kostala generalna kod ove hondice ono mala i velika? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
miksamgm 1068 Napisano Octobar 27, 2010 Tutti Frutti, 668 postova Lokacija: ... Motocikl: Pojela Maca Prijavi odgovor kao problematičan druze da se razumemo,link i motor sto se prodaje u LO nemam pojma ciji su,nemoj da mislis da namestam neku trgovinu :unsure: ...Postavio sam to ,cisto da podrzim tekst koji sam ti gore napisao cinjenicama. Sto se generalne tice klip i karike sa rukama doborg majstora 100-ak eur,a neka dalja i veca popravka racunaj 200 i kusur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zeljkamp 3247 Napisano Octobar 27, 2010 ЗЕЉКАМП, 1820 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS Adventure Prijavi odgovor kao problematičan Samo da se i ja ogradim i kazem da vlasnika NSR-a ne poznajem, kao ni motor. Samo sam hteo da pomognem, ali vidim da nisi zainteresovan, tako da... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa988 13 Napisano Octobar 28, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: EU Motocikl: Sprint Pulser 200ccm Prijavi odgovor kao problematičan Znam drugari, ne postoji problem... Vi date predlog iz najbolje namere jer da nije tako ne bi ste tracili dragoceno vreme na mene.. Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa988 13 Napisano Octobar 29, 2010 U prolazu, 36 postova Lokacija: EU Motocikl: Sprint Pulser 200ccm Prijavi odgovor kao problematičan Epizoda CARINA Odem ja danas kod jednog lika sto radi carinjenje i spediciju i ostavim podatke za motor, a da mi on izracuna koliko bi me iznela carina+porez+spedicija i svi ostali troskovi bez registracije naravno, ostavim i broj mobilnog kako bi me obavestio.. Nakon sat vremena zove on mene i kaze, kompletan postupak carinjenja za vas motor iznosi 350evra i to "grubo,,!!!!!!! Koliko li je carina za kineski novi motor kad se sa sve PDV-om i carinom prodaju za 650evra... Klasican lopovluk!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10553 Napisano Octobar 30, 2010 Hronični Motociklopata, 7343 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan ovo je stvarno preterano, drugar je za Kawasaki 650ccm 1994 god. platio oko 300eur Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...