zverinjak 403 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Da predstavim moj prevoz.Kupio sam ga pre 15-tak godina,bukvalno je donesen u "kofama" i posle nekoliko meseci sredjivanj doveden je u ovo stanje kako se vidi na fotkama.U planu je bilo postavljanje pleksija, kofera ali do dana danasnjeg nije realizovano. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Nabavio sam izduv koji je nakada davno pravio Slovenac Lipnik i ja mislim da je jedini preziveli u nasim krajevima. Sa njime MZ radi podjednako dobro kao i sa originalnim kako u niskim ,tako i u visokim rezimima rada. Dosta je poliranih delova a povrsina na glavi me je najvise nervirala sa losom, ne ravnom povrsinom te sam je naknadno skinuo i polirao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Drugo okupljanje MZ sveta u Ovcar banji : Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Sledi ne mili dogadjaj proslog augusta kada je moj prevoz ispustuo dusu.Od 1988 kada je napravljen, nije otvaran.Zaribao je u donjoj pesnici.Dusa je ispustena na uglu ulica K.Milosa i Visegradske. Prosla je sezona i ja nisam hteo popravljati masinu ponudjenim delovima na trzistu.Ova zima ce biti prelomna ili da popravim agregat ili da ga zamenim nekim drugim 4-takta.Znam da ce mnogi gundjati ali je bolja i ta solucija nego na 10-tak predjenih hiljada raditi generalne. Jos nekima sa foruma je vrlo poznat ova slep-sluzba koja je dovela moje magare. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Za sada ,samo secanje na MZ-a i vozni park u kome je boravio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Mart 2, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Motor ti je prelep ozivi ga da ga i drugi vide pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Krece prepravka MZ-a delovima od Kawasakija gpz 550. Radni naslov je: "ETZ-GPZ". Razmatranje je krenulo postavljanjem sminke na ram od ETZ-a.Manji problem je u losoj poziciji sedista zbog nosaca zadnjeg blatobrana koji ce biti odstranjen. Sledi namestanje plasticnog podkrila i repa. Sledeca faza bi trebala biti ugradnja prednjeg i zadnjeg trapa. Zadnja viljuska bi trebala biti nesto duza , oko 40mm i to bi malo sinhronizovalo simetriju zadnjeg tocka i repa. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boban(guga) 293 Napisano Novembar 11, 2011 Drug član, 1063 postova Lokacija: st banovci Motocikl: mz Prijavi odgovor kao problematičan Samo nastavi pici za svoju dusu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PICASOO MZ 425 Napisano Novembar 12, 2011 Drug član, 3121 postova Lokacija: Svilajnac Motocikl: '75 Honda cb 750F ss / '83 Jawa babetta typ. 207 Prijavi odgovor kao problematičan Samo napred... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zverinjak 403 Napisano Novembar 15, 2011 Drug član, 2681 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MZ ETZ 250, NSU SuperMax 250, Kawa GPZ500S i 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli trapovi: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...