Fi011 204 Napisano Octobar 26, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ćao kolege, zovem se Filip, zovu me Fi, iz Beograda sam, tačnije sa Karaburme a.k.a. male Kolumbije:rolleyes:... Naučio sam da vozim motor na dobrom starom apencu sa 13 godina, sa 20 kupujem CTX-a, kada mi je pukla guma na šljunku posle nekog rejva u kolibi blizu ciganmale ispod Pančevačkog mosta pametno sam ga ostavio vezanog za banderu dva dana, kada sam se vratio da promenim gumu, nisam našao ni motor, ni kacigu, samo banderu ... Posle sam kupio mza 250 etz, koji sam vozio tri godine dok nisam izveo još jednu majstoriju - veoma pijan sam ga nagario na Brankovom, prošao kroz redove automobila na semaforu, digao ga slučajno na jedan točak i pao, mzejac mi je malko spljoštio nogu pa malčice nisam hodao dva meseca i onda sam navodno batalio motore... Međutim crv je nastavio da me izjeda i prošle sezone sam kupio Free-ja, koji me je baš smorio i sada sam uspeo da nagovorim devojku sa kojom živim da uzmemo enduraču, pod obavezom koju sam joj nametnuo - da mi nikada ne dozvoli da pijan sednem za volan . Eto, to je moja neslavna istorija i iskreno predstavljanje sa nadom da ću u budućnosti biti pametniji... Pozdrav svim članovima zajednice, peace... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vladacbrpc25 162 Napisano Octobar 26, 2010 Svrati ponekad, 370 postova Lokacija: Beograd//Novi Beograd Motocikl: Honda cbr 600 f2 Prijavi odgovor kao problematičan pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Charuga 769 Napisano Octobar 26, 2010 Drug član, 1342 postova Lokacija: Beograd-Srbija Motocikl: ZX10-R Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodosao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 6199 Napisano Octobar 26, 2010 Svakom po zasluzi, 12450 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Dobrodošao Filipe! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 5194 Napisano Octobar 26, 2010 BJB Maxi Scooter Club, 6054 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav za Filipa ! Dobrodošao i pamet u glavu ! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Fi011 204 Napisano Octobar 26, 2010 BF3 killah, 301 postova Lokacija: Beograd - Karaburma City Motocikl: FZS 600 Prijavi odgovor kao problematičan hehehe... hvala svima... za pamet se ne brinem... ima je žena za mene Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...