Alex 2 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 41 postova Lokacija: a be Nis be... Motocikl: Suzuki Burgman executive 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nazalost pocelo je... Na licu mesta poginuo je motorista u Nisu Dusan Milovanovic, 1977 god. motor Honda 900rr, kada je zbog prevelike brzine izgubio kontrolu naletevsi na rupu na putu pao i udario glavom o ivicnjak. NIJE NOSIO KACIGU! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Maj 7, 2007 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sto ljudi ne nose kacige... Kako im ne smetaju musice, prasina, vetar... Ako im vec bezbednost nije na prvom mestu. Neka mu je laka crna zemlja :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zmajcic 11 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 64 postova Lokacija: Nis Motocikl: Honda VT 600 Shadow Kymco People S 200i Prijavi odgovor kao problematičan Neki ljudi nikada nece shvatiti neke stvari.Da nisu besmrtni,da ispod sebe imaju SAMO DVA TOCKA, da nemaju NIKAKVU REALNU ZASTITU od teskih povreda,..................................................... Svaka prica gubi smisao Jednostavo,tako je i na zalost uvek ce i biti. A zao mi je. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Maj 7, 2007 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Tuga. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cubra 26 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 62 postova Lokacija: N.Bg-Zemun Motocikl: Honda ADV-350 , BMW R1250RT Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. K A C I G A K A C I G A K A C I G A O P R E M A O P R E M A O P R E M A Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest gasa Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. ohvo jr potvrda priche kaciga glavu chuva.... :cry: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Cigo 0 Napisano Maj 7, 2007 U prolazu, 91 postova Lokacija: Lugano Svajcarska Prijavi odgovor kao problematičan Kaciga je cudo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest Cubric Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bre ljudi nikako ne razumem da neko vozi motor bez kacige (a tek da juri...), pa ja nista ne vidim na 60 km/h od suza. Neka mu je laka zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Maj 7, 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sto ljudi ne nose kacige... Kako im ne smetaju musice' date=' prasina, vetar... Ako im vec bezbednost nije na prvom mestu. Neka mu je laka crna zemlja :cry:[/quote'] Ni meni nije jasno. Neka mu je laka crna zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sstruja 115 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 2314 postova Lokacija: Staro Selo Motocikl: Yamaha XT600 Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Ti koji citas razmisli da sutra bas ti mozes pasti sa motocikla... SVI MI a onda razmisli sta se sve moze desiti ako nemas bar kacigu u tom trenutku! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gremlin 24 Napisano Maj 7, 2007 Drug član, 2143 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nije mi jasno sto ljudi ne nose kacige... Kako im ne smetaju musice' date=' prasina, vetar... Ako im vec bezbednost nije na prvom mestu. Neka mu je laka crna zemlja :cry:[/quote'] Ni meni nije jasno. Neka mu je laka crna zemlja Ma nikom nije jasno...Pa ne nosi se kaciga zbog pandura i kazne !!! Laka mu zemlja... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Boban 499 Napisano Maj 8, 2007 Drug član, 1480 postova Lokacija: Bratunac, Earth Motocikl: R1200C, GS, DRZSM Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj ti dusi Dusane! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vladamir 9 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 953 postova Lokacija: Bliski Istok Prijavi odgovor kao problematičan Pokoj mu duši. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aspirinikus 240 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 630 postova Lokacija: Nis Motocikl: crf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Totalna katastrofa!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PROFILER 76 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 655 postova Lokacija: Srbija Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Ti koji citas razmisli da sutra bas ti mozes pasti sa motocikla... SVI MI a onda razmisli sta se sve moze desiti ako nemas bar kacigu u tom trenutku! Upravo tako! Moje saucesce Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pauk 613 Napisano Maj 8, 2007 Zainteresovan, 898 postova Lokacija: Paracin Motocikl: Honda forza 250 Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kamikaza 61 Napisano Maj 8, 2007 Svrati ponekad, 155 postova Lokacija: Beograd-Lazarevac Motocikl: BMW R 1200GS Prijavi odgovor kao problematičan Tuzno sta reci sem: LJUDI NOSITE KACIGU BRE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevica 1 Napisano Maj 9, 2007 U prolazu, 70 postova Lokacija: Bijeljina Prijavi odgovor kao problematičan Laka mu zemlja, moje sauèešæe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane 27 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 94 postova Lokacija: CH vise Srbija Motocikl: imam ih vise Prijavi odgovor kao problematičan neka mu je laka zemlja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaCha46 0 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 4 postova Lokacija: Niš Prijavi odgovor kao problematičan Ko je nekada bio na moto skupu u Nišu, zna ga sigurno. On je jedan od glavnih organizatora moto skupa u Nišu,koji uzgred veèeras poèinje. RIP Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zero_Cool 0 Napisano Maj 10, 2007 U prolazu, 54 postova Lokacija: Becej Prijavi odgovor kao problematičan R.I.P. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
barkocis 63 Napisano Maj 12, 2007 Svrati ponekad, 216 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Yamaha XV535 Virago Prijavi odgovor kao problematičan laka mu zemlja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DENIS 2 Napisano Maj 12, 2007 In memoriam, 53 postova Lokacija: basel switzerland Prijavi odgovor kao problematičan ima li neko fotografiju momka ime ne znaci nista,ako je u organizaciji onda ga sigurno poznajemo. bas lepo pocinje sezona, nema tu reci to vise nije normalno. laka mu crna zemlja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motochick_bc 0 Napisano Maj 13, 2007 U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka crna zemlja! Brate pocivaj u miru!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Paki 0 Napisano Maj 14, 2007 Svrati ponekad, 116 postova Lokacija: Beograd / Karaburma Prijavi odgovor kao problematičan Neka mu je laka zemlja i ravni nebeski putevi. Nosite kacige i jakne sa štitnicima. Bolje se malo oznojiti nego ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...