dane@ 98 Napisano Januar 15, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Evo malo slika sa izleta letos.Beograd- Guca- Pester- Komovi- Durmitor- Niksic- Zanjice- Zlatibor- BeogradJutro u Guci... (poslao bih i od veceri ali su malo... khmmm)Pester... Oko 30km ovakvog puta...Komovi...Ka Niksicu...Isuseno jezeroIznad BokeDrugar je produzio za Adu Bojanu a ja kuci, sve vreme po kisi tako da sa povratka nema ni jedna slika Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djura 28 Napisano Januar 15, 2006 Drug član, 2245 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan :fcab: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 285 Napisano Januar 15, 2006 jedan od DDMZ, 807 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno! :kul: Vidim te (ili vas, pošto se vidi i Dominator) na nekom BJB izletu. Ajde napiši neku prièicu o tom putu ili bar daj komentare (koliko km ukupno, koliko dana, gde ste spavali...). :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 15, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Evo ovako je izgledalo u najkracim crtama. Krenuli smo oko 4 popodne, bese sreda, bas kad je pocinjao sabor u Guci. Isli smo do Kragujevca preko Topole. U Kg-u svratili smo kod ovog ortaka sa Dominatorom na rucak kod njegove keve. I odatle pravo za Gucu. Tamo digli sator, a sa likom koji drzi kamp se dogovorili da ostavimo stvari kod njega u kolima. Bilo mi malo glupo da ostavim u satoru na izvolte. Malo se provodili tu noc, a u medjuvremenu sastavili se nebo i zemlja. Ujutru kisurina, pa smo obukli kombinezone i vozi za Ivanjicu. Tamo smo svratili u neku ekstra pekaru u centru. Odatle pravac za Sjenicu. Inace ovaj put je mnooooogo dobar. U Sjenici kupili prsut i sir. Odatle smo isli onim makadamom sa slike do Bjelog Polja. Tu nas je nas pandur gnjavio pola sata na granici jer je coveka zadnji put video pre mesec dana. Onda se stigne do nekog manastira pa mosticem preko Lima i na magistralu. Pa Berane, Andrijevica, Kolasin. Tu smo usput na Komovima sabili prsut i sir. Iz kolasina smo otisli za mojkovac i onda kanjonom Tare do Durmitora gde smo prespavali kod prijatelja u vikendici. Odatle smo ujutru preko Savnika isli za Niksic. Malo posle Niksica a pre Slanskog jezera se skrene levo na put za Kotor preko Ceva i Njegusa. Sisli na more i otisli u Zanjice, tamo nam drugar drzi ronilacki kamp. Ja sam se sam vracao standardnim putem za Bgd u nedelju, bila je ogromna guzva zbog zavrsetka Guce a kroz celu Srbiju je lila kisa, tako da su se pumpadzije krstile kada su me videle. Sve u svemu jako lepa tura, prelepa priroda i divni ljudi koje smo sretali usput. Za prolece planiram opet isto do Durmitora, onda malo voznje po njemu pa pet- sest dana u Albaniju. Jednom sam malo zasao u Albanski deo Prokletija i bio odusevljen, tako da jedva cekam da se provozam tamo. Shvatite ovo kao poziv pa mozda zajedno da krenemo na put! A da. Mislim da je tura na kraju bila oko 1700km ili tu negde. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Peca 1 Napisano Januar 15, 2006 Zainteresovan, 585 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura. Uvek kad procitam neki ovakav putopis razmislim se da predjem na neki enduro mada sam ja sa mojim metalnim konjem isao po svakakvim terenima koji bas i nisu za njega. Zanjice su mi odlicne meni na desktopu stoji slika koju sam uslikao sa one tvrdjave. Ajde sredi neki popust na kurs ronjenja kod tog drugara :wink: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1741 Napisano Januar 15, 2006 Vlasnik sajta, 5346 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan E super vam je bila tura. Uvek se odusevim da vidim da je i SCG dovoljno velika za prave moto ture i voznje... Nekako vecina planira neku ozbiljnu turu da uradi po belom svetu, a opet ima mnogo dobrih ruta i ovde, samo se treba setiti i poci... Sjajno! Odlicna ti je Africa! :pivo: Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
AreOut 8 Napisano Januar 16, 2006 Zainteresovan, 978 postova Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura :!: Samo to nije "neki" manastir vec Kumanica, strasan ja vasir tamo, mogli bi da banemo motorima medju one traktoriste da napravimo lom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 16, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan E super vam je bila tura. Uvek se odusevim da vidim da je i SCG dovoljno velika za prave moto ture i voznje... Nekako vecina planira neku ozbiljnu turu da uradi po belom svetu' date=' a opet ima mnogo dobrih ruta i ovde, samo se treba setiti i poci... Sjajno! Odlicna ti je Africa! :pivo: [/quote'] Treba prvo upoznati svoju kucu i dvoriste , a onda u komsiluk.Barem po meni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dane@ 98 Napisano Januar 16, 2006 Drug član, 1777 postova Lokacija: Sibir Prijavi odgovor kao problematičan Ima zanimljivih mesta po SCG kol'ko oces. Imam jednog prijatelja koji poznaje svako drvo i sve veverice i pun je korisnih informacija o zanimljivim mestima (izvori tople vode, vodopadi itd...). Samo se treba provozati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
polic 55 Napisano Januar 24, 2006 Svrati ponekad, 189 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Tracer9 GT '23 Prijavi odgovor kao problematičan Pored Djerdapa pa na Zagubicu do Bora pa sve dale i dalje... prosto nemogu da verujem da takvi predeli postoje kod nas. Prosao sam vec tim putem i opet cu !!! Za napomenu, kada sam video Djerdap kod Golupca u trenutku sam pomislio da sam na moru (nevidis drugu obalu)!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Guest diRRty Napisano Januar 24, 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Da definitivno ima dosta puno destinacija kod nas cak i bez crne gore koje treba obici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Smajser 18 Napisano Januar 24, 2006 Zainteresovan, 593 postova Lokacija: Vracar, Singidunum,Legio IIII Flavia Felix Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam 2006tu planirao za ''savladavanje'' buduce makine i upoznavanje Otadzbine. Racunajte na mene. Mislim da treba ukljuciti u ture i istocne delove Republike Srpske. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
motofan 3 Napisano Januar 24, 2006 U prolazu, 23 postova Lokacija: Kula Prijavi odgovor kao problematičan Evo i mene iznad Boke Kotorske: Za ovakve puteve bi enduro motor bio kao stvoren ( ja sam se na Apriliji dobro namucio): Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Majstor_kvarisa 957 Napisano Januar 25, 2006 Navigator, 1801 postova Lokacija: Sremska Mitrovica Motocikl: Papričica :) Prijavi odgovor kao problematičan I ja planiram da malo prodjem otadzbinu. Za sada je svaki pokusaj miniran (ne)ispravnoscu motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...